O Μάρτης μαζί με την άνοιξη έφερε και αισιοδοξία στον εργασιακό τομέα, αφού το CollegeLink σου παρουσιάζει 17 ανοιχτές νέες θέσεις εργασίας.

Είτε ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις τώρα την επαγγελματική σου καριέρα και ψάχνεις για πρακτική άσκηση, είτε θέλεις να ξεκινήσεις εθελοντισμό σε μία εξαιρετική ομάδα όπως αυτή του TEDxUniversityofPiraeus, είτε έχεις βάλει στόχο να απογειώσεις την καριέρα σου σε μία εταιρία με εξαιρετικές προοπτικές εξέλιξης που να επενδύει στους ανθρώπους της, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο! Οι ευκαιρίες είναι τόσες πολλές που οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου! Δες, λοιπόν, τις θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές τώρα!

1. Junior C# Developer @ Stoiximan.gr

H Stoiximan.gr έχει ως στόχο να προσφέρει την καλύτερη ηλεκτρονική εμπειρία στον χώρο του παιχνιδιού. Για να το καταφέρει αυτό φροντίζει να έχει τους καλύτερους στην ομάδα της. Καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται, δημιουργείται η ανάγκη για ανάπτυξη αυτής της ομάδας! Θα είσαι εσύ αυτός/ή που θα βοηθήσει σε αυτήν την αποστολή;

2. Junior JAVA Developer@ EUROPEAN DYNAMICS SA

Έχεις εμπειρία στη Java και λατρεύεις τον προγραμματισμό; Οραματίζεσαι να εργάζεσαι σε μία πολυεθνική; Έχεις και πτυχίο; Τέλεια! Μην χάνεις χρόνο! Η European Dynamics ψάχνει άμεσα για Junior Java developer και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να σου ξεφύγει. Κάνε την άιτησή σου και βάλε τα δυνατά σου!

3. Trainee Automation Test Engineer @ Validata Group

Το να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα ακούγεται σαν πρόκληση για σένα και δεν θα σταματήσεις αν δεν τα καταφέρεις; Τότε, είσαι το άτομο που ψάχνει η εταιρία Validata Group. Πρόκειται για μία πολυεθνική εταιρία που εξειδικεύεται στη διατήρηση ποιότητας τραπεζικών και οικονομικών συστημάτων. Χρειάζεται ένα ταλαντούχο άτομο να σχεδιάσουν μαζί τα συστήματα ελέγχου του μέλλοντος. Δέχεσαι την πρόκληση;

4. Junior Brand Manager @ KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS

H KARDIAGRAM χρειάζεται έναν ταλαντούχο Brand Manager που θα διασφαλίσει την σωστή επικοινωνία των αξιών και την κουλρούρα της εταιρίας, αξιοποιώντας πάντα τις τάσεις της αγοράς και της διαφήμισης. Αν είσαι, λοιπόν, ένα άτομο που φροντίζει να ενημερώνεται πρώτος για τις τάσεις που επικρατούν, είσαι μεθοδικός και σε διακατέχει το ομαδικό πνεύμα, τότε σίγουρα θα κερδίσεις την θέση. Το μόνο που μένει είναι να κάνεις την αίτηση!

5. Graphic Designer @ Viral Passion

Σπουδάζεις Graphic Design; Έχεις γνώσεις Adobe Suite; Ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία; Στην θέση αυτή θα έχεις την δυνατότητα να εργαστείς δίπλα σε επαγγελματίες οι οποίοι θα σε καθοδηγήσουν, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις πολλά από μόνος σου! Στην θέση σου δεν θα έχανα άλλο χρόνο!

6. Junior PHP Developer @ Netsteps

Αν έχεις καλή γνώση των γλωσσών προγραμματισμού και ιδιαίτερα της PHP, αν θες να εργαστείς σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και να αναλάβεις έργα των διασημότερων ελληνικών brands, τότε στείλε την αίτησή σου εδώ. H NETSTEPS S.A. εταιρία που πρωταγωνιστεί στην υλοποίηση έργων ηλεκτρονικού εμπορίου αναζητητά προγραμματιστή για να ενσωματωθεί στην ομάδα ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων της.

7. Ασφαλιστικός Σύμβουλος @Ethniki Asfalistiki

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρία όσο και το γραφείο της καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

8. Volunteers Coordinator @ TEDxUniversityofPiraeus

Σίγουρα το ξέρεις πως ο εθελοντισμός είναι κάτι που μετράει πολύ σε ένα βιογραφικό ειδικά όταν πρόκειται για οργανώσεις με τέτοιο κύρος. Ο ρόλος σου θα είναι πολύ σημαντικός καθώς θα χρειαστεί να συντονίζεις τους εθελοντές και να διασφαλίσεις μια ωραιά εμπειρία για όλους. Η θέση αυτή θα σου εξασφαλίσει πολλές ικανότητες γι’ αυτό μην χάνεις άλλο χρόνο και κάνε αίτηση!

9. Service Desk Specialist @ Arhs Developments Hellas

Σου αρέσει να το παίζεις μαέστρος; Είσαι ο τύπος της παρέας που οργανώνει και συντονίζει τις εξόδους και τα άτομα και στο τέλος τα ακούει για τις επιλογές που έγιναν; Έχεις πτυχίο πάνω στο ICT ή έχεις σχετική εμπειρία; Εδώ είσαι! Τα πλεονεκτήματα της θέσης είναι πολλά. Αξίζει να δεις αν είσαι ο ιδανικός υποψήφιος!

10. Software Engineer C++ and/or Python @Myrmex Inc.

Απλά τα πράγματα. Δεν ψάχνει θαύματα. Έναν software engineer ψάχνει η που να ξέρει από C ++ ή Python. Εντάξει απλά δεν είναι, αλλά για σένα που ξέρεις θα τα καταφέρεις. Ειδικά αν πολύ καλός σου φίλος είναι το Linux το πιγκουινάκι. Αν είσαι και τρελαμένος με την ρομποτική τεχνολογία τότε αυτή είναι η ιδανική θέση για σένα!

11. Social Media Manager @ ESCAPE GAME OVER PC

Αν σε συναρπάζει ο κόσμος των παιχνιδιών και θέλεις να εργαστείς σε ένα δημιουργικό και γεμάτο μυστήριο περιβάλλον, τότε αυτή η θέση είναι για σένα! Η ESCAPE GAME OVER PC αναζητά Social Media Manager για να αναλάβει και να απογειώσει την παρουσία της εταιρίας στα Social Media. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στείλεις την αίτησή σου!

12. Advertising Sales Agent @ GNT SA

Ασχολείσαι με την διαφήμιση; Σου αρέσει να ψάχνεις και να παρουσιάζεις πάντα τους καλύτερους ιδέες προώθησης για μία επιχείρηση; Θες να είσαι εσύ αυτός/ή που θα βοηθήσει τις εταιρίες να τελειοποιήσουν την εικόνα τους και να πετύχουν τους στόχους τους; Κάνε αίτηση εδώ!

13. Back-Office Junior Associate @ Gatoskilo

Αν ξέρεις να χειρίζεσαι καλά το Microsoft Office, αν αναζητάς part-time απασχόληση και αγαπάς τα κατοικίδια, τότε αυτή η θέση είναι ιδανική για σένα! Το Gatoskilo ψάχνει για Back-Office Junior Associate για να διαχειρίζεται δεδομένα για τα προϊόντα και να εκφράζει οποιαδήποτε ιδέα έχει σχετικά με τους καταλόγους. Το περιβάλλον εργασίας είναι πολύ ευχάριστο και η εμπειρία που θα αποκομίσεις θα είναι ανεκτίμητη. Μην αργείς και κάνε την αίτησή σου!

14. Office employees @ MSC SERVICE CENTER L.T.D.

Αν έχεις εμπειρία στην διαχείρηση δεδομένων, είσαι επικοινωνιακός/ή και σου αρέσει να εντοπίζεις την κάθε λεπτομέρεια, γιατί όπως πολύ σωστά πιστεύεις αυτή κάνει την διαφορά, τότε αυτή η θέση είναι κομμένη και ραμμένη πάνω σου και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις την αίτησή σου. Επίσης, το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, καθώς θα δουλεύεις σε ένα πλήρως ανανεωμένο και ευχάριστο χώρο!

15. Lead Technical Instructor @ Social Hackers Academy

Έχεις γνώσεις front-end development; Πώς θα σου φαινόταν να μεταδώσεις τις γνώσεις σου αυτές μέσα από το Social Hackers Academy; Σε αυτή την θέση θα έχεις την δυνατότητα να παίρνεις πρωτοβουλίες και θα οργανώνεις τον τρόπο διδασκαλίας όπως εσύ θεωρείς ότι ταιριάζει καλύτερα στο κοινό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις εμπειρία στο front-end development και να κάνεις την αίτησή σου. Αν έχεις και εμπειρία στην διδασκαλία, θα έιναι μεγάλο bonus!

16. Business Analyst @ EUROPEAN DYNAMICS SA

Το όνειρό σου είναι να δουλέψεις σε μία πολυεθνική; Έχεις τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρία στο software testing; Τα πλεονεκτήματα της θέσης είναι πάρα πολλά, γι’ αυτό καλό θα ήταν να βιαστείς και να κάνεις την αίτησή σου! Αν έχεις και γνώσεις γερμανικής γλώσσας, θα είναι για σένα ένα πολύ καλό bonus!

17. Customer Care Roles in Athens @ Teleperformance Greece

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Σχόλια