Σίγουρα δεν τις έχεις δει όλες!

Μερικές φορές είναι δύσκολο να διαλέξεις ποια ταινία να παρακολουθήσεις, ειδικά αν έχεις πολλές ταινίες στο ενεργητικό σου. Αν, λοιπόν, είσαι και εσύ από αυτούς που ψάχνουν πολύ μια ταινία πριν την παρακολουθήσουν και θεωρούν ότι δεν έχει μείνει ταινία που να μην έχουν δει αυτή η λίστα είναι για εσένα!

1. Two Is a Family

Πρωταγωνιστούν: Ομάρ Σι, Κλεμάνς Ποεζί, Αντουάν Μπερτράντ

Υπόθεση: Ο Σάμιουελ παρτάρει σε ένα παραλιακό θέρετρο μέχρι τη στιγμή που η πρώην ερωμένη του Κριστίν εγκαταλείπει ένα μωρό στην αγκαλιά του! Τότε, ο Σάμιουελ θα ταξιδέψει ως το Λονδίνο για να τη βρει, αλλά τελικά θα ξεμείνει εκεί μεγαλώνοντας τη μικρή Γκλόρια και δουλεύοντας ως κασκαντέρ.

2. The Zookeeper’s Wife

Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Τσάστεϊν, Γιόχαν Έλντεμπεργκ, Ντάνιελ Μπρουλ

Υπόθεση: Ο Γιάν και η Αντονίνα Ζαμπίνσκι διευθύνουν το ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας, ο οποίος ερημώνει μετά τη ναζιστική εισβολή στην Πολωνία. Εκείνοι όμως προφασίζονται την εκτροφή χοίρων με σκοπό την προμήθεια κρέατος στα γερμανικά στρατεύματα, τον κρατούν ανοιχτό και κρύβουν εκεί εκατοντάδες Εβραίους.

3. A Monster Calls

Πρωταγωνιστούν: Σιγκούρνι Γουίβερ, Φελίσιτι Τζόουνς, Λιούις ΜακΝτούγκαλ

Υπόθεση: Ο 12χρονος Κόνορ δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη βαριά ασθένεια της μητέρας του, ενώ στο σχολείο εκφοβίζεται και βασανίζεται συστηματικά από τους συμμαθητές του. Ένα βράδυ η εμφάνιση ενός τέρατος/γιγάντιου δέντρου στο παράθυρό του, που θέλει να του διηγηθεί τρεις ιστορίες, θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.

4. From the Land of the Moon

Πρωταγωνιστούν: Μαριόν Κοτιγιάρ, Λουί Γκαρέλ, Άλεξ Μπρεντεμίλ

Υπόθεση: Στη Γαλλία του ’50, η Γκαμπριέλ είναι μια κοπέλα που σκέφτεται πολύ πιο ελεύθερα από το επαρχιακό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει, αναγκάζεται όμως να παντρευτεί έναν άντρα που δεν αγαπά. Πηγαίνοντας σε ένα σανατόριο στις Άλπεις για να θεραπευτεί από τις πέτρες στα νεφρά, θα γνωρίσει έναν νεαρό τραυματία πολέμου και θα τον ερωτευτεί παράφορα.

5. Paterson

Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Ντράιβερ, Γκολσιφτέ Φαραχανί, Μπάρι Σαμπάκα Χένλεϊ

Υπόθεση: Η καθημερινή ρουτίνα του οδηγού λεωφορείου Πάτερσον στο Πάτερσον του Νιου Τζέρσι, ο οποίος μετά τη δουλειά επιστρέφει στη γυναίκα του Λόρα και στον σκύλο του Μάρβιν, ενώ τις ελεύθερες ώρες του γράφει ποιήματα.

6. The Secret Scripture

Πρωταγωνιστούν: Ρούνι Μάρα, Τέο Τζέιμς, Έρικ Μπάνα, Τζακ Ρέινορ

Υπόθεση: Μια ηλικιωμένη γυναίκα, έγκλειστη επί δεκαετίες σε ψυχιατρική κλινική, αφηγείται την τραγική ιστορία της όπως την έχει περιληπτικά καταγράψει σε ένα αυτοσχέδιο ημερολόγιο.

7. Gold

Πρωταγωνιστούν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ

Υπόθεση: Βλέποντας την οικογενειακή επιχείρηση εξόρυξης μεταλλευμάτων να φτάνει στα όρια της χρεοκοπίας, ο Κένι Γουέλς ταξιδεύει στην Ινδονησία και μαζί με έναν γεωλόγο αναζητούν χρυσό στη μέση της ζούγκλας.

8. A Dog’s Purpose

Πρωταγωνιστούν: Ντένις Κουέιντ, Μπριτ Ρόμπερτσον, Τζος Γκαντ, Λόγκαν Μίλερ

Υπόθεση: Ένας σκύλος αναζητά το νόημα της ύπαρξής του μέσα από πολλές (μετεμψυχωμένες) ζωές και διάφορους ιδιοκτήτες.

9. Gifted

Πρωταγωνιστούν: Κρις Έβανς, Λίντσεϊ Ντάνκαν, ΜακΚένα Γκρέις

Υπόθεση: Ο Φρανκ Άντλερ είναι ένας εργένης που μεγαλώνει ένα παιδί-θαύμα, την ευφυή ανιψιά του, Μαίρη, σε μια παραλιακή πόλη στη Φλόριντα. Τα σχέδια του Φρανκ για μια φυσιολογική σχολική χρονιά για την ανιψιά του ματαιώνονται, όταν οι μαθηματικές ικανότητες της 7χρονης υποπίπτουν στην αντίληψη της σκληρής μητέρας του Φρανκ, της Έβελιν, όπου σχεδιάζει να χωρίσει την εγγονή της από τον γιο της και να τη μεγαλώσει η ίδια.

10. Wakefield

Πρωταγωνιστούν: Mπράιαν Κράνστον, Τζένιφερ Κάρνερ, Τζέισον Ο’Μάρα, Μπέβερλι Ντ’Άντζελο

Υπόθεση: Για τον Χάουαρντ Γουέικφιλντ, πετυχημένο δικηγόρο και οικογενειάρχη από τη Νέα Υόρκη, ένας νευρικός κλονισμός είναι αρκετός για να τον κάνει να εξαφανιστεί από την οικογένεια του. Δεν την παρατάει τελείως, όμως, μια και παρατηρεί τους αγαπημένους του από ένα κρυφό μέρος στη σοφίτα, σε μια απομόνωση που του να μελετήσει τα βαθύτερα ερωτήματα πάνω στη ζωή του. Κάποια στιγμή, συνειδητοποιεί ότι δεν είναι τόσο απλό να επιστρέψει στην παλιά του ζωή.

11. Perfect Strangers

Πρωταγωνιστούν: Βαλέριο Μαστραντρέα, Άλμπα Ρορβάκερ, Τζιουζέπε Μπατιστόν, Άνα Φολιέτα

Υπόθεση: Όταν ένα βράδυ με έκλειψη σελήνης μια παρέα εφτά φίλων συγκεντρώνεται για δείπνο, ένα παράξενο παιχνίδι ξεκινά: όλοι συμφωνούν ν’ αφήσουν τα κινητά τους στο τραπέζι και να μοιράζονται με τους υπολοίπους ό,τι φτάνει σ’ αυτά. Κανείς, άλλωστε, δεν έχει μυστικά για να φοβάται…

12. Everything, Everything

Πρωταγωνιστούν: Αμάντα Στένμπεργκ, Νικ Ρόμπινσον, Ανίκα Νόνι Ρόουζ

Υπόθεση: Η Μάντι, μια νεαρή κοπέλα, είναι ανίκανη να φύγει από το σπίτι της, διότι έχει ανεπάρκεια αντισωμάτων, τα οποία την κάνουν αλλεργική σχεδόν στα πάντα. Όμως, η ζωή της αλλάζει προς το καλύτερο, όταν αρχίζει να επικοινωνεί με το αγόρι της διπλανής πόρτας, τον Όλι.

13. The Beguiled

Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν, Κίρστεν Ντανστ, Ελ Φάνινγκ

Υπόθεση: Στη Βιρτζίνια του 1864 ένας τραυματισμένος στρατιώτης των Βορείων βρίσκει καταφύγιο σε ένα οικοτροφείο θηλέων, όπου ξυπνάει καταπιεσμένα ένστικτα και φονικές αντιπαλότητες.

Πηγή Πληροφοριών: athinorama.gr

Σχόλια