Στο Master Chef 2018 μπήκαν 22 παίκτες, αντί για 20 όπως έγινε στο περσινό και από τα πρώτα επεισόδια είχαμε αρκετές αποχωρήσεις.

Κάποιοι παίκτες έχουν ξεχωρίσει, αν και δύσκολα θα ξεπεράσουμε το dream team του Master Chef 2017.

Στο τέλος του άρθρου μπορείς να βρεις το προσωπικό profil κάθε παίκτη στο Instagram!

Ας γνωρίσουμε τους παίκτες του Master Chef 2018!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Ο 30χρονος Χαράλαμπος άφησε την Κύπρο για να μπει στο MasterChef. Είναι απόφοιτος σχολής μαγειρικής και χόμπι του η γυμναστική. Θεωρεί πως η εργατικότητα και η συναδελφικότητα, που τον διακρίνουν, θα τον βοηθήσουν στην πορεία του παιχνιδιού. Δηλώνει ότι «Έχω τις δυνατότητες να ξεχωρίσω».

ΓΩΓΩ ΚΩΣΤΑΚΗ

Η 25χρονη Γωγώ με καταγωγή από το Άργος είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και φοιτήτρια σχολής μαγειρικής. Δηλώνει υπομονετική και δημιουργική, αγαπάει το θέατρο και τη ζωγραφική και θέλει να κάνει τους άλλους να γελάνε.

Master Chef 2018 παίκτες:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΧΟΣ

Ο 52χρονος Κωνσταντίνος έχει καταγωγή από Ελλάδα και Αφρική και είναι ερασιτέχνης μάγειρας. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού. Στον ελεύθερο του χρόνο πηγαίνει κινηματογράφο, διαβάζει και κάνει γυμναστική. Του αρέσει να δείχνει αφοσίωση με ό,τι καταπιάνεται αλλά και να πειραματίζεται. Δηλώνει τελειομανής και πως βρίσκει πάντα τρόπο να ξεπερνάει τις δυσκολίες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΣΙΛΗΣ

Ο 36χρονος Γιώργος κατάγεται από το Κρανίδι Ερμιονίδας είναι παντρεμένος με μία κόρη και είναι απόφοιτος σχολής μαγειρικής. Αγαπάει την πεζοπορία και το τρέξιμο και πιστεύει στην εργατικότητά του, στην ηρεμία και την προσοχή στη λεπτομέρεια, που τον χαρακτηρίζουν. Ήρθε στο MasterChef γιατί είναι αποφασισμένος να επιστρέψει δυναμικά στις κουζίνες.

Σελίδες: 1 2 3 4

Σχόλια

1 2 3 4