Όσα έχουν δηλώσει τα μέλη του καστ της γνωστής σειράς σε διάφορες συνεντεύξεις τους! Τελικά τα Φιλαράκια θα επιστρέψουν;

Ας τους πιάσουμε με την σειρά…

Jennifer Aniston

Όταν η Ellen DeGeneres την ρώτησε στις 2 Φεβρουαρίου αν είναι στα πλαίσια των πιθανοτήτων να δούμε τα Φιλαράκια σε reunion εκείνη απάντησε:

Τα πάντα είναι πιθανά Ellen. Τα πάντα. Εννοώ ότι ο George Clooney παντρεύτηκε, οπότε όλα μπορούν να συμβούν.

Lisa Kudrow

Μάλλον η Lisa Kudrow, η διάσημη Phoebe, δεν είναι πολύ σίγουρη ούτε με το τι θέλει, ούτε με το τι θα γίνει. Το 2013 είχε δηλώσει στο CNN ότι το πολυαναμενόμενο reunion δεν θα γίνει ποτέ!

Ωστόσο, δήλωσε επίσης, στον Conan O’Brien

Kάτι θα έπρεπε να γίνει είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω όμως τι, δεν ξέρω.

Άρχισε να αναρωτιέται μάλιστα πώς θα μπορούσε να δουλέψει ένα πιθανό reunion:

 Είναι πολύ μόδα να ξεκινάνε όλα εκ νέου, αλλά δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να γίνει στα Φιλαράκια αυτό. Η σειρά αναφερόταν σε ανθρώπους της δεκαετίας των 20-30, όχι 40-50. Και αν έχουμε τα ίδια προβλήματα με τότε θα είναι λυπηρό.

David Schwimmer 

Ο γνωστός ως Ρος ηθοποιός, στην συνέντευξη του στην Megyn Kelly έδωσε μια σχεδόν αφοπλιστική απάντηση.

Κοίταξε… Απλά δεν ξέρω αν θα ήθελα να μας δω όλους με πατερίτσες. Αμφιβάλλω πολύ, λοιπόν, για αυτή την επανένωση. Ευχαριστώ που ρώτησες, ωστόσο. Ας προχωρήσουμε.

Matt LeBlanc 

Απ΄ότι φαίνεται και ο Matt LeBlanc που ενσάρκωνε τον Τζόι έχει τα ίδια συναισθήματα…

Μιλώντας στην US Today είπε:

Τα Φιλαράκια ήταν μια σειρά για πολύ συγκεκριμένη περίοδο. Από τότε που τελειώνεις το σχολείο μέχρι την ηλικία που φτιάχνεις οικογένεια. Τότε οι φίλοι είναι η οικογένειά σου. Το να γυρίσουμε πίσω και να το ξαναδούμε δεν γίνεται… Όλοι οι χαρακτήρες έχουν προχωρήσει.

Στο τέλος όλοι παντρεύτηκαν. Ποια η ιστορία, λοιπόν;

Courtney Cox

Το 2014 η “Μόνικα” είπε στο show του David Letterman. “Παιδιά, δεν πρόκειται να γίνει!”

Όχι βέβαια ότι δεν την ενθουσιάζει η ιδέα. Η Lisa Kudrow την έδωσε δηλώνοντας ότι ενθουσιάστηκε από το fake τρέιλερ των φαν και την ρώτησε “Είδες το τρέιλερ; Τι κάνουμε τώρα;”

Mathew Perry 

Ο Mathew Perry απάντησε πραγματικά σα να ήταν ο Τσάντλερ. Σε μια συνέντευξή του στο Variety, όταν ρωτήθηκε για ένα επικείμενο reunion απάντησε:

Βλέπω αυτόν τον συνεχή εφιάλτη – και δεν κάνω πλάκα-. Κοιμάμαι και βλέπω ότι γυρνάμε ξανά τα Φιλαράκια και δεν τα βλέπει κανείς. Ότι γυνάμε πολλές σεζόν και τελικά δεν νοιάζει κανέναν.

Οπότε αν με ρωτάτε, θα σας έλεγα όχι. Το θέμα είναι ότι αυτό έληξε φτάνοντας στο πικ. Δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Γιατί, λοιπόν, να το κάνουμε ξανά και ξανά;

 

Σχόλια