Τα movie night με φίλους είναι απ’ τις αγαπημένες μας βραδιές και να πώς θα την κάνεις ακόμα καλύτερη!

Σε πρώτη φάση πρέπει να βρείτε μια ταινία που να συμφωνείτε όλοι… Εμείς προτείνουμε τις εξής:

1. Το κινούμενο κάστρο του Μιγιαζάκι

Τι καλύτερο από animation και μάλιστα animation του Μιγιαζάκι…

Υπόθεση: Σε μια φανταστική χώρα της Ευρώπης κάπου στις αρχές του 20ού αιώνα, η 18χρονη Σόφι, έχοντας μεταμορφωθεί σε γριούλα εξαιτίας της κατάρας μιας μάγισσας, βρίσκει καταφύγιο στο κινούμενο κάστρο του νεαρού μάγου Χάουλ, τον οποίο και βοηθά σε πλείστες δοκιμασίες, παρέα με ένα μαγεμένο σκιάχτρο, τον δαίμονα Κάλσιφερ που κινεί το κάστρο και το νεαρό βοηθό του Χάουλ.

2. “This is the end”  του Σεθ Ρόγκεν

Ντάξει, η κωμωδία τρολιά!

Ο αγαπημένος μας κάφρος μάζεψε celebrities και μη για να δημιουργήσει την απόλυτη κωμωδία όπου φτάνει το τέλος του κόσμου. Επίκεντρο είναι το Hollywood και πραγματικά το τέλος είναι Ε-Π-Ι-Κ-Ο.

Μην περιμένετε σοβαρή ταινία προφανώς, κι αν είστε σινεφίλ παρέα μάλλον δεν είναι για εσάς.

Yπόθεση: Καθώς βρίσκονται όλοι στο πάρτυ του James Franco έρχεται… η Αποκάλυψη!

3. “Η Χάνα και οι αδερφές της” του Γούντι Άλεν

Είναι από αυτές τις ταινίες του Γούντι Άλεν που δεν ξέρεις, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να μάθεις. Αρκετά διαφορετική από τις καινούριες τους, με πολύ ωραίους προβληματισμούς όμως για τις ανθρώπινες σχέσεις και αλληλεπιδράσεις.

Υπόθεση: Mεταξύ δύο Thanksgiving με απόσταση 2 ετών, ο άντρας τη Χάνα ερωτεύεται την αδερφή της, Lee, ενώ ο πρώην υποχόνδριος άντρας της επαναπροσδιορίζει την σχέση του με την άλλη αδερφή της, Holly.

Ποιος είναι το θύμα σε αυτήν την ιστορία βασικά; Κάπου μπλεχτήκαμε…

4. “Captain Fantastic”

Eεεε αν δεν το έχεις δει, επιβάλλεται! Η ταινία είναι ο απόλυτος συνδυασμός χαλαρής δραμεντί με έντονο το στοιχείου του βαθύτερου προβληματισμού, χωρίς να γίνεται ουδεμία στιγμή κουραστική.

Υπόθεση: Ένας πατέρας αφοσιωμένος στο να μεγαλώσει τα έξι παιδιά του με σωματικά και πνευματικά αντισυμβατικό, αλλά απαιτητικό τρόπο αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον απομονωμένο μέσα στην άγρια φύση παράδεισό του και να επιστρέψει οικογενειακώς στην κοινωνία.

5. The Handmaiden (H Υπηρέτρια) του Chan-Wook Park

Και μια επιλογή από ασιατικό κινηματογράφο και τον σκηνοθέτη του Oldboy.

Iδιαίτερη ταινία, δεν είναι για όλους, με αριστουργηματική όμως πλοκή και αισθητική!

Υπόθεση: Στην υπό ιαπωνική κατοχή Κορέα της δεκαετίας του 1930 μια νεαρή κοπέλα προσλαμβάνεται ως υπηρέτρια μια πλούσιας κληρονόμου. Στην πραγματικότητα όμως έχει στήσει μια σατανική πλεκτάνη μαζί με έναν επιδέξιο και γοητευτικό απατεώνα.

Και τώρα πάμε στο 2ο βασικότατο σκέλος της βραδιάς…

Τι να φατε

Eντάξει, δεν θα λυπηθούμε τις θερμίδες! Σαββατοκύριακο έρχεται! Ας ξεκινήσουμε με αυτές τις  χειροποίητες προτάσεις, ώστε να φτιάξει ο καθένας από κάτι…

1.Mozzarela και onion rings ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

2. Ποπ κορν σε 3 εκδοχές

3.Pizzo-κεφτεδοψωμάκια

4.Pizza bombs

+ Η λύση του τεμπέλη ή πολυάσχολου

Παραγγέλνεις Domino’s και ησυχάζεις! Η οποία έχει βγάλει και εξαιρετικές προσφορές...

Παρήγγειλε, λοιπόν, από εδώ για να έχεις όλες τις προσφορές που υπάρχουν online!

*H νέα τους γεύση με κοτόπουλο, κολοκυθάκι και φέτα… (όσο κι αν δεν σε πείθει, την έχουν δοκιμάσει στενόμυαλοι και αλλαξοπίστησαν) είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!

Κι αν θες σουβλάκι, οι διαγωνισμοί και τα προγράμματα επιβράβευσης του Delivera.gr θα σε πείσουν να παραγγέλνεις μόνο από εκεί!

Κάνε την παραγγελία σου ΤΩΡΑ από εδώ για να μαζεύεις πόντους!

 

 

Σχόλια