Η ιστοσελίδα Xenodoxeio.gr κάνει διαγωνισμό και μπορείς να πάρεις μέρος με πολύ απλό τρόπο!

Ο διαγωνισμός έχει λήξει!

Το Xenodoxeio.gr είναι η καθημερινή σας πρόσβαση σε ασυναγώνιστες προτάσεις διαμονής και προσφορές ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε οργανωμένα ταξίδια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό!

Αυτή την περίοδο, λοιπόν, σας κάνει δώρο ύστερα από κλήρωση 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για δύο άτομα σε ένα από αυτά τα ξενοδοχεία:

Το “9 QUEENS” είναι ένα νεόκτιστο ξενοδοχείο σπα, που προσφέρει ήσυχες διακοπές στα Λουτρά Αιδηψού. Παρέχουμε υπηρεσίες διαμονής και προγράμματα χαλάρωσης όλο το χρόνο. Στις πισίνες του “9 QUEENS”, χρησιμοποιούμε μόνον θεραπευτικό ζεστό νερό, από φυσικές πηγές, για ευεξία και σωματική θεραπεία. Η σωστή χρήση ορυκτών και ουσιών που περιέχονται σε φυσικά ζεστά νερά, τα οποία είναι γνωστά από την αρχαιότητα, κάνει το “9 QUEENS” ένα εξαιρετικό θέρετρο ευεξίας.
Στην είσοδο της ωραιότερης ακριτικής πόλης της Μακεδονίας, δίπλα στη λίμνη Ορεστιάδα, χτισμένο σε νεοκλασικό στυλ και πρόσφατα ανακαινισμένο, σε όλους τους χώρους του, το ξενοδοχείο «ANASTASSIOU» υπόσχεται να σας χαρίσει, αξέχαστες στιγμές σε ένα ζεστό, ήσυχο και φιλικό περιβάλλον. Με απίστευτη θέα, σύγχρονες παροχές και ανέσεις, κήπο και πάρκιγκ, άμεση πρόσβαση στην πόλη, άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας, προσιτές τιμές και δωρεάν παροχές, το ξενοδοχείο μας είναι ιδανικό για οικογένειες, τουρίστες αλλά και επιχειρηματίες.

Διάρκεια Διαγωνισμού:1/02/2018 έως 31/03/2018

Ημερομηνία Κλήρωσης:1/04/2018

Διάστημα Εξαργύρωσης Δώρων:1/04/2018 έως 30/06/2018


Προϋποθέσεις συμμετοχής;

1.Κάνε like στο fanpage του Frapress.gr

2.Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής εδώ

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τα δύο ξενοδοχεία!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχόλια