Κι όμως υπάρχουν αεροπορικά εισιτήρια με 1 ευρώ και αφορούν και την Αθήνα! Η ισπανική low cost Volotea σπάει ρεκόρ!

Η πρώτη μας σκέψη όταν διαβάσαμε αυτή την είδηση, ήταν ότι πρόκειται για τρολ του Ιnternet, ωστόσο ψάχνοντας λίγο παραπάνω διαπιστώσαμε ότι δεν είναι ψέμα! Ο ισπανικός low cost αερομεταφορέας Volotea προσφέρει εισιτήρια μεταξύ διάφορων ευρωπαϊκών πόλεων με €1!

 Για να «χτυπήσετε» κι εσείς αυτά τα εισιτήρια το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλος στο πρόγραμμα Megavolotea έναντι του ποσού των  €49,99 το χρόνο!

Τα δρομολόγια αφορούν ευρωπαϊκούς προορισμούς σε Ελλάδα – για πτήσεις από/προς Αθήνα, Ηράκλειο και Μύκονο-, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Κροατία, Αυστρία Γερμανία, Τσεχία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Μολδαβία, Αλβανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Πορτογαλία και ισχύουν για πτήσεις μέχρι τον Νοέμβριο του 2018!

Aξίζει να τσεκάρετε τις πτήσεις της για να κανονίσετε ταξίδι και από την μία χώρα στην άλλη, αφού όπως βλέπετε μπορείτε να πάτε από Ισπανία-Γαλλία μόνο με 1 ευρώ.

Επίσης η εταιρεία προσφέρει επιπλέον προνόμια σε όσους γίνουν μέλη στο πρόγραμμα Μegavolotea και Megavolotea Plus, όπως εκπτώσεις σε όλες τις πτήσεις της τάξης του 10% και 15% αντίστοιχα, αλλά και σε αγορά αποσκευών (15% και 25%) και θέσεων (25% και 50%), ειδικά δώρα στα γενέθλιά τους όπως πιστωτικά κουπόνια των €20 και €35 και πολλά ακόμα οφέλη όπως προτεραιότητα επιβίβασης κ.ά.. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε κι εσείς στο πρόγραμμα που σας ταιριάζει με κόστος €49,99 το χρόνο.

Για να αναζητήσετε πτήσεις και να κάνετε την κράτησή σας μπείτε στο επίσημο site της εταιρίας: www.volotea.com

Πηγή: Myportal.gr

 

Σχόλια