13 νέες σειρές έρχονται το 2018 για να μας καταπλήξουν!

Το νέο έτος έχει ήδη ξεκινήσει και μαζί με αυτό σιγά σιγά ξεκινούν και οι νέες σειρές. Kωμικές, δράματα, μυστηρίου, sci-fi, κοινωνικές, αστυνομικές, οι επιλογές σου πλέον είναι ακόμα περισσότερες, εξαιτίας των πολυπληθών υπηρεσιών streaming. Σου βρήκαμε, λοιπόν, 13 νέες ξένες σειρές που πρέπει να δεις μέσα στο 2018!

Jack Ryan

Ένας νέος Jack Ryan φτάνει το 2018 σε μια μίνι σειρά, μόλις οκτώ επεισοδίων, του Amazon. Ο John Krasinski (The Office) ερμηνεύει αυτή την φορά τον αναλυτή της CIA, που έχουν ερμηνεύσει και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck και Chris Pine.

Αυτή τη φορά ο Ryan αποκαλύπτει τον τρόπο που λειτουργεί η επικοινωνία μεταξύ των τρομοκρατών και τον τρόπο που αυτό μπορεί να επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο.

Krypton

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες σειρές με σούπερ ήρωες, αλλά το Krypton φαίνεται διαφορετικό. Η σειρά λαμβάνει χώρα στον ομώνυμο πλανήτη 200 χρόνια πριν από την γέννηση του Superman και δείχνει πως ο Oίκος El ντροπιάστηκε.

Η σειρά ακολουθεί τον παππού του Superman, Seg-El και τον αγώνα του να επιφέρει ισότητα και τάξη σ’ ένα πλανήτη, που κυριαρχεί η αταξία. Οι φαν μπορείτε να περιμένετε αρκετές ομοιότητες με τα κόμικς μιας και συμπεριλαμβάνεται ο χαρακτήρας του Brainiac (Blake Ritson), αλλά και του μέντορα του Seg-El, Αdam Strange (Shqun Sipos).

Cloak and Dagger

Αρκετές σειρές Marvel θα προβληθούν μέσα στο 2018, το Cloak and Dagger, όμως, είναι η πιο συναρπαστική. Η σειρά δείχνει μια έφηβη που έχει την ικανότητα να εκπέμπει μαχαίρια φωτός και έναν έφηβο που σκεπάζει τους ανθρώπους με σκοτάδι…

Σίγουρα μια σειρά Marvel σ’ ένα κανάλι, όπως το Freeform, είναι ένα αρκετά περίεργο ζευγάρωμα, αλλά το παρακάτω τρέιλερ είναι ικανό να πείσει και τον πιο δύσκολο θεατή να δει αυτήν τη σειρά!

Castle Rock

Ο Stephen King είναι γνωστό ότι έχει γράψει αρκετές καλές ιστορίες και αυτό το ψυχολογικό θρίλερ το αποδεικνύει. Αποτελείται από μόλις δέκα επεισόδια και ακολουθεί διαφορετικούς χαρακτήρες από διάφορα μυθιστορήματα του King. H ιστορία, φυσικά, λαμβάνει χώρα στην φανταστική πόλη Castle Rock, γνωστή από τις ιστορίες: The Body, Cujo, It και The Dead Zone.

Η νέα σειρά του Hulu (ιντερνετική πλατφόρμα που φέτος κέρδισε βραβείο για την σειρά The Handmaid’s Tale) αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στην νέα χρονιά.

Black Lightning

To CW επέλεξε έναν διαφορετικό σούπερ ήρωα πιο ώριμο τον Black Lightning ή τον κατά κόσμον Jefferson Pierce (Cress Williams). Για χρόνια ο Black Lightning κρατούσε τους δρόμους ασφαλείς μέχρι που η γυναίκα του (Christine Adams) τον έπεισε να σταματήσει για χάρη των παιδιών τους.

Τι θα γίνει, όμως, όταν ο Tobias Whale θα καταλάβει την πόλη και ο Pierce θα αναγκαστεί μαζί με τις δύο κόρες του να κρατήσει ασφαλή την πόλη;

Osmosis

Για δεύτερα φορά το Netflix επιχειρεί να λανσάρει μια σειρά στα γαλλικά. Αυτή τη φορά η ιστορία δεν σχετίζεται με πολιτικά παιχνίδια, όπως το Marseille, αλλά πρόκειται για ένα δράμα επιστημονικής φαντασίας.

Με σκηνικό το Παρίσι ένα dating app ισχυρίζεται ότι μπορεί να βρει τον τέλειο σύντροφο για εσένα με 100% επιτυχία, κάνοντας έτσι πραγματικότητα την ιδέα της αδελφής ψυχής. Υπάρχει όμως κάποιο τίμημα που θα πρέπει να πληρωθεί για να αφήσει κάποιος τον αλγόριθμο να επιλέξει ποιον θα αγαπάς για πάντα; Μπορεί άραγε η τεχνολογία να χρησιμοποιήσει εγκεφαλικά δεδομένα για να βρει τον τέλειο σύντροφο;

ξένες σειρές

Kingdom

Ένας πρίγκιπας της μεσαιωνικής δυναστείας Γιόζεον στην Κορέα φεύγει σε αποστολή αυτοκτονίας. Προσπαθώντας να βρει τι συμβαίνει ανακαλύπτει μια σοβαρή απειλή για το βασίλειο. Με σκηνοθέτη τον Kim Seong-hun (Tunnel) η σειρά είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός δράματος με στοιχεία από θρίλερ με ζόμπι, που δεν πρέπει να χάσεις.ξένες σειρές

Rise

Βασισμένο στο βιβλίο Drama High παρακολουθούμε έναν καθηγητή αγγλικών, που ταυτόχρονα δουλεύει στο θέατρο της περιοχής, να προσπαθεί να αυξήσει το ενδιαφέρον των μαθητών του σχολείου οργανώνοντας το επιτυχημένο μιούζικαλ Spring Awakening.

Το καστ περιλαμβάνει τις Shannon Purser (Stranger Things), Auli’i Cravalho (Moana), αλλά και την Rosie Perez στον ρόλο της δασκάλας θεάτρου.

ξένες σειρές

The Ballad of Buster Scruggs

H σειρά αποτελείται από έξι ιστορίες για τα αμερικανικά σύνορα, με κάθε κεφάλαιο να έχει διαφορετική πλοκή. Παρότι ο μόνος ηθοποιός που έχει επιβεβαιωθεί ότι θα παίζει στην σειρά είναι ο Tim Blake Nelson, υπάρχουν αρκετές φήμες και για το υπόλοιπο καστ με ονόματα όπως o James Franco, η Zoe Kazan και ο Ralph Ineson.

ξένες σειρές

Troy: Fall of A City

Όπως καταλαβαίνεις και από το όνομα αυτή η σειρά θα περιγράψει την ιστορία του Τρωικού Πολέμου εστιάζοντας όχι μόνο στην δεκαετή πολιορκία της πόλης, αλλά και στον έρωτα του Πάρη και της Ελένης. Στον ρόλο του Αινεία, ο γνωστός για τους ρόλους τους στο Harry Potter και το How to Get Away With Murder, Alfred Enoch.

ξένες σειρές

Maniac

Άλλη μια νέα σειρά του Netflix βρίσκεται σε αυτή την λίστα με αρκετά καλό καστ (Emma Stone και ο Jonah Hill) και με σκηνοθέτη τον γνωστό σε όλους Cary Fukunaga (True Detective). Πρόκειται για το ριμέικ μιας νορβηγικής μαύρης κωμωδίας, που ακολουθεί τις περιπέτειες δύο ασθενών σε ένα ψυχιατρείο. Βέβαια, οι περιπέτειες τους είναι περισσότερο φανταστικές, παρά πραγματικές.

ξένες σειρές

Altered Carbon

Βρισκόμαστε στα 2384 μ.Χ., η επιστήμη έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό, που η ανθρώπινη συνείδηση έχει ψηφιοποιηθεί και μπορεί να μεταβεί από σώμα σε σώμα. Έτσι, ένας πρώην στρατιώτης προσλαμβάνεται να εξιχνιάσει έναν φόνο και η περιπέτεια ξεκινά…

Η νέα σειρά του Netflix βασίζεται στο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Richard K. Morgan και σίγουρα μας αφήνει με πολλές προσδοκίες.

The Alienist

“Τον 19ο αιώνα, οι ψυχιατρικές ασθένειες θεωρούνταν ότι λόγω της φύσης τους αποξένωναν (alienate). Οι ειδικοί που τους μελέτησαν έγιναν γνωστοί ως Αlienists.”

Με αυτά τα λόγια ξεκινά το τρέιλερ της νέας σειράς του TNT, The Alienist, με πρωταγωνιστές τους Daniel Bruhl, Luke Evans και Dakota Fanning. Αυτό το ψυχολογικό θρίλερ λαμβάνει χώρα στα 1896 στην Νέα Υόρκη και μας δείχνει την συνεργασία με σκοπό την επίλυση κάποιων φόνων με θύματα εκδιδόμενα παιδιά. Ο Dr Laszlo Kreizler, ειδικός στην εύρεση serial killer, μαζί με έναν δημοσιογράφο και μια γυναίκα αστυνομικό θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Σχόλια