Η Ryanair έθεσε σε ισχύ μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, το Travel Credit. Ας δούμε όμως τι ακριβώς είναι και πως μπορεί να σε οδηγήσει στο να κλείσεις τα επόμενα εισιτήρια σου…δωρεάν!

H Ryanair ανακοίνωσε την έναρξη της υπηρεσίας Travel Credit, ως κίνητρο για τους επιβάτες που κλείνουν τη διαμονή τους μέσω Ryanair Rooms με όφελος 10% για χρήση σε πτήσεις.

Όλοι οι επιβάτες με λογαριασμό “MyRyanair” οι οποίοι κάνουν κράτηση μέσω RyanairRooms, θα κερδίσουν επιστροφή 10% σε Travel Credit, για αγορές πτήσεων απευθείας στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Για παράδειγμα, ένας επιβάτης ο οποίος κάνει κράτηση για 4 διανυκτερεύσεις στη Βαρκελώνη για €400, θα λάβει Travel Credit €40 απευθείας στον MyRyanair λογαριασμό του – ουσιαστικά προσφέροντας την επόμενη πτήση του με την εταιρεία δωρεάν (λαμβάνοντας υπόψιν ότι η μέση τιμή του αεροπορικού ναύλου της είναι μόνο €41).

Η εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε τη σημαντική βελτίωση της ιστοσελίδας RyanairRooms, με σκοπό να καταφέρει να λάβει τον τίτλο “Amazon of Travel”, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερο εύρος επιλογών σε ξενοδοχεία, Hostel, Β&Bs, βίλες και σπίτια διακοπών, στις χαμηλότερες τιμές.

Η νέα ιστοσελίδα προσφέρει βελτιωμένη λειτουργία αναζήτησης και απλοποιημένη εμπειρία κράτησης, σε πάνω από 1.2 εκατομμύρια δωμάτια παγκοσμίως.

Η υπηρεσία Travel Credit είναι μέρος του προγράμματος “Always Getting Better”, σε συνδυασμό με την βελτιωμένη ιστοσελίδα της Ryanair.com, την Κινεζική της έκδοση, το Ryanair Tickets για συναυλίες και εκδηλώσεις, την δυνατότητα πληρωμής με Apple Pay, τις long haul πτήσεις της Air Europa μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com και την νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network.

Σχόλια