Τι μυστικά κρύβει τελικά ένας ρομαντικός προορισμός; Έλα να ανακαλύψουμε παρέα το Πουκέτ!

 

Το Πουκέτ, αποτελεί μία από τις νότιες επαρχίες της Ταϊλάνδης, καθώς και το μεγαλύτερο νησί της. Θεωρείται ως ο νούμερο ένα χειμερινός προορισμός για εμάς τους δυτικούς και μια βόλτα στο αεροδρόμιό μας θα στο επιβεβαιώσει. Πολλά ζευγάρια, αντροπαρέες (θα καταλάβεις στη συνέχεια το γιατί) αλλά και μοναχικά άτομα (επίσης περίμενε τη συνέχεια) αναζητούν τη γαλήνη και τις μοναδικές παραλίες που προσφέρει. Ή μήπως όχι μόνο αυτά; Κάνε ένα πείραμα και ρώτησε έναν άντρα και μια γυναίκα: «Τι είναι το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό όταν ακούνε Πουκέτ. Εκεί, λοιπόν, θα καταλάβεις για ποιον λόγο το επισκέπτονται κυρίως άντρες. Μα ακόμη δεν κατάλαβες γιατί; Για τον σεξοτουρισμό!

Η Ταϊλάνδη από πολλούς έχει θεωρηθεί η Μέκκα του σεξ. Αποτελεί έναν προορισμό που όλοι οι άντρες ανεξαρτήτως ύψους, εμφάνισης και οικονομικής κατάστασης είναι σε θέση να έχουν εικοσιτετράωρο καθημερινό σεξ. Ο σεξοτουρισμός, λοιπόν, έχει διττή έννοια. Από τη μία έχουμε άντρες που επιθυμούν πληρωμένο έρωτα και από την άλλη, αυτούς που ψάχνουν την δωρεάν σεξουαλική επαφή.

Ο σεξοτουρισμός λοιπόν, αποτελεί την «βαριά», αν θα μπορούσαμε να πούμε, βιομηχανία της Ταϊλάνδης. Σε υποανάπτυκτες χώρες σαν αυτή, που οι άνθρωποι δεν έχουν τα βασικά και το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, το αρχαιότερο επάγγελμα είναι αυτό που θα βοηθήσει τις οικογένειες να ορθοποδήσουν. Ο αγοραίος έρωτας, είναι εύκολα προσβάσιμος. Εκτός από τον δρόμο, που σε καμία περίπτωση δεν θα σου το πρότεινα (τα επίπεδα του AIDS σε αυτές τις χώρες κάνουν πάρτι, οπότε για να μην κάνεις κι εσύ πάρτι σε κανα νοσοκομείο για εξετάσεις και να έχεις μεγάλες πιθανότητες να είσαι θετικός, μακριά φιλαράκι) υπάρχουν και οργανωμένα πακέτα που σου προσφέρουν εκατοντάδες υπηρεσίες μαζί με το σεξ αλλά ακόμα και έξω από τα μπαρ, οι γυναίκες κάνουν ουρά για να γίνουν το θήραμα σου.  Αλλά, να θυμάσαι ένα και βασικό πράγμα: ποτέ στον πόλεμο χωρίς το κράνος!

Νομίζεις ότι εδώ το πράγμα τελειώνει; Ότι θα κάνεις σεξ και μετά game over; Not not not!

Τα κορίτσια αυτά θα σε κάνουν πραγματικά να αισθανθείς σαν πρίγκιπας. Από την στιγμή που τις πληρώνεις έχουν και αυτές τις δικές τους υποχρεώσεις. Σου φέρονται σαν να είσαι ο άντρας τους, σου μαγειρεύουν, σου δίνουν να πιεις και κανά ποτάκι αν θες. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Και δεν είναι διατεθειμένες να σου χαλάσουν κανένα χατίρι. Τα παιχνίδια (if you know what I mean) τα παίζετε παρέα ή, άμα θέλετε, η «παρέα» μπορεί να μεγαλώσει και λίγο, ανάλογα βέβαια με το ποσό που θα έχεις δώσει (true testimony). Γιατί σε αυτές τι δουλειές το παν είναι το χρήμα. Έχουν να θρέψουν και μια οικογένεια, πώς να το κάνουμε;

Δες εδώ 7 πράγματα που είδα στη Νότια Αφρική και δεν θα ξεχάσω ποτέ!

Προχωρώντας λίγο πιο κάτω και περπατώντας στα πολυσύχναστα στενά του Πουκέτ, εκτός από τις αιθέριες υπάρξεις, τα μπαρ, τα ατελείωτα μαγαζιά και τα υπαίθρια φαγάδικα, το μάτι σου μπορεί να πέσει σε τραβεστί και παιδεραστές, αλλά και η παιδοφιλία καλά κρατεί. Όλα εκεί είναι ελεύθερα κανένας δεν πρόκειται να παραπονεθεί για τίποτα από τα δύο, ֗ όσο εμετικό κι αν ακούγεται, πολλές φορές οι ίδιοι οι γονείς είναι αυτοί που εκδίδουν τα παιδιά τους με την ανοχή του ίδιου του κράτους.

Άρα μιλάμε για παιδοφιλία ή παιδεραστία;

(Προσοχή! Οι παρακάτω περιγραφές μπορεί να σας δημιουργήσουν αποστροφή)

Μα φυσικά για παιδεραστία. Αγόρια ηλικίας από 15 ετών, στημένα ένα-ένα μόνο με τα εσώρουχα τους στην κεντρική πίστα του κλαμπ, λικνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής με σκοπό οι επίδοξοι «αγοραστές» να αποφασίσουν ποιο τους κάνει. Μόλις ο κύριος αποφασίσει, καλεί το νεαρό αγόρι στο τραπέζι και, αφού συμφωνήσουν παρέα την τιμή της βραδιάς, το πάρτι ξεκινά. Ο κύριος και ο νεαρός φευγουν μαζί και κατευθύνονται προς τον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, το οποίο άνετα θα μπορούσε να είναι ξενοδοχείο πολυτελείας. Ο κύριος μπορεί να ζητήσει τα πάντα από τον νεαρό και αυτός, χωρίς καμία αντίρρηση, είναι έτοιμος να εκτελέσει κάθε επιθυμία από την πιο απλή μέχρι την πιο πονηρή. Και όλα αυτά ναι με τη σύμφωνη γνώμη των «ανήξερων» γονέων.

Πέρα όμως από τον πληρωμένο έρωτα στο Πουκέτ, μπορεί κάποιος να διασκεδάσει με τα μοναδικά και φημισμένα σε όλο τον κόσμο live drag shows. Η μικρή κοινωνία του Πουκέτ δείχνει να προωθεί αυτούς τους ανθρώπους που δεν φοβούνται να κρύψουν την διαφορετικότητα τους. Έχουν και τον δικό τους δρόμο, Soi Kathu και σε καμία περίπτωση δεν έχουν τη διάθεση να σε ενοχλήσουν ֗ αντίθετα, είναι πάντα χαμογελαστοί. Μόνο εκεί, λοιπόν, θα απολαύσεις αυτά τα ιδιαίτερα shows με τα υπέρλαμπρα ρούχα. Γι’ αυτό και ο δρόμος τους είναι πάντα γεμάτος από Ευρωπαίους και Αμερικανούς τουρίστες ֗ για το κάτι διαφορετικό.

Ένα ταξίδι, λοιπόν, στο Πουκέτ είναι ξεκάθαρα μια εμπειρία. Ίσως θελήσεις να ξαναπάς, είτε με κάποιον φίλο για να περάσεις καλά (όπως μόνο εσύ ξέρεις πλέον) είτε με το ταίρι σου για να απολαύσετε τις καταπληκτικές αμμουδιές, τις διαδρομές πάνω σε ελέφαντα, τα υπέροχα μπαράκια που παίζουν Ελληνική μουσική (ναι, ξημερώματα και dab κάνουν πλέον διεθνή καριέρα), αλλά και τα μικρά μαγαζιά με τις τέλειες απομιμήσεις ρούχων και αξεσουάρ. Για τον λόγο αυτόν, το Πουκέτ θεωρείται ένας μικρός παράδεισος. Αν τύχει και πας, μια χάρη θέλω. Κάνε εσύ την διαφορά και μην μπεις στον πειρασμό του αγοραίου έρωτα. Ο,τι δεν λύνεται, κόβεται. Βάλε κι εσύ το λιθαράκι σου.

 

 

Σχόλια