Η Madame Frap-ίρα έπεσε μέσα τελικά! Όλα όσα έγιναν στο 4 years anniversary party του Frapress.gr!

Την Παρασκευή το βράδυ στο ανανεωμένο Decadence, που εγκαινίαζε επίσημα την καινούρια του περίοδο λειτουργίας, στήθηκε ένα ξέφρενο πάρτι, όπου όλο το team και φίλοι του Frapress.gr γιόρτασαν τα 4 χρόνια λειτουργίας -και επιτυχίας- του site.

~Frapress Family~

Ο πάνω όροφος του παλιού νεοκλασσικού έχει μετατραπεί στον ιδανικό χώρο για να περάσεις τα βράδια σου, με σύγχρονες πινελιές που σέβονται απόλυτα την ρετρό αισθητική και την ιστορία του χώρου, που την αισθάνεσαι στην ατμόσφαιρα με το που μπαίνεις.

Πάνω από 450 άτομα πέρασαν τις πόρτες του θρυλικού κλαμπ από τις 11 το βράδυ έως τις 5 τα ξημερώματα. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία, όπως και η διάθεση όλων για χορό μέχρι πρωίας!

Σε αυτό φυσικά συνέβαλε και το ultimate team των DJs, που πίσω από το booth μας ξεσήκωνε κάθε ώρα όλο και περισσότερο με τις μουσικές επιλογές του.

Την προθέρμανση ανέλαβε η Δήμητρα Αλεξανδράκου (aka Mhtsaki Alex N Drakos). Λίγο πριν τις 12 στο booth εισήλθε και ο Georgio Firmani, για να μας προετοιμάσουν μουσικά και οι δυο μαζί να υποδεχτούμε τον sacred guest Dj της βραδιάς, τον Stiko!

Ο Stiko για ένα γεμάτο δίωρο ήρθε με το καταλληλότερο mood για να δώσει στην βραδιά τον δυναμικό και ξέφρενο ρυθμό που της άρμοζε. Κι όταν παρέδωσε την σκυτάλη στον Mano Coffee για να συνεχίσει με drum ‘n’ bass ρυθμούς, το πάρτι βρισκόταν στην καλύτερη του στιγμή. Αυτό μέχρι το τέλος, βέβαια, αφού οι πρώτες πρωινές ώρες έκρυβαν εκπλήξεις με live τραγούδι από τον Μυστήριο Τύπο και πιο mainstream χορευτικές επιλογές από τους 3 DJs σε συνεργασία, ότι πρέπει για να κλείσουμε το βράδυ με την καλύτερη αίσθηση.

Φωτογραφία: Δημήτρης Σκάλκος

Αφήσαμε, όμως το highlight της βραδιάς για το τέλος!

Φωτογραφία: Δημήτρης Σκάλκος

Κι αυτό ήταν η καλύτερη τούρτα που θα μπορούσαμε να έχουμε για να γιορτάσουμε τα 4 χρόνια που το Frapress.gr λειτουργεί, εξελίσσεται και συνεχίζει δυναμικά την ανεξάρτητη πορεία του ως Youth Cultural Community.

Τα Alice Cakewitch, οι ζαχαροπλάστες -αληθινοί καλλιτέχνες- πίσω από τα εργαστήριά του δηλαδή, έφτιαξαν για εμάς μια υπερμεγέθη και πραγματικά ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΗ τούρτα Death by Chocolate, με όχι μία, όχι δύο, αλλά 8 στρώσεις κολασμένου κέικ σοκολάτας, που όσοι δοκίμασαν μας κυνηγούσαν για να ζητήσουν και δεύτερο κομμάτι.

Για δεύτερο κομμάτι, όμως, θα πρέπει να πάτε -και θα βρείτε σίγουρα κι εμάς εκεί- στα Πετράλωνα, όπου σε απόσταση αναπνοής από τον σταθμό του ηλεκτρικού, θα βρείτε το κουκλίστικο μαγαζί που από τις 11 το πρωί σερβίρει καφέ συνοδευμένο με γλυκά της αρεσκείας σας.

Αρθρογράφοι μας, που έχουν γίνει θαμώνες, υποστηρίζουν ότι εκεί θα φάτε την καλύτερη βάφλα της πόλης, και μάλιστα σε τιμές ακραία προσιτές (τα γλυκά κάνουν 3-5 ευρώ, σε μερίδες διόλου ευκαταφρόνητες) και δυσανάλογες της εξαιρετικής ποιότητας των πρώτων υλών.

Κρίνοντας από την τούρτα μας, το μόνο σίγουρο είναι πως η επόμενη έξοδός μας στα Πετράλωνα θα γίνει εκεί!


Για την διοργάνωση του πάρτι για τα 4 μας χρόνια, αξίζει να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν στο να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο:

~Tα ζαχαροπλαστεία Alice Cakewitch για την πεντανόστιμη και πραγματικά πανέμορφη τούρτα

~Το Decadence Club

~Τον Stiko

~Τους Mano Coffee, Georgio Firmani, Mhtsaki Alex N Drakos για τις μουσικές επιλογές.

~Τον Δημήτρη Σκάλκο και την Εύα Μπεσλεμέ για την φωτογραφική κάλυψη.

~Τους αρθρογράφους μας: Άρτεμις Μόσχου, Μαρία Μακράκη, Θανάση Παπαδόπουλο, Δέσποινα Μπαράκη, Στέλλα Ράπτη, Γωγώ Νταλλή και Στέφανο Αντιμάντο που συνέδραμαν την ώρα του πάρτι σε ό,τι διοργανωτικό χρειαστήκαμε.

Και φυσικά όλους εσάς που ήρθατε και το γιορτάσατε μαζί μας!

Και του χρόνου!

Check more photos

 

Σχόλια