Συγκεντρώσαμε τις 4 καινούριες ταινίες της εβδομάδας, τις τελευταίες δηλαδή που κυκλοφορούν για το 2017!

To νέο έτος καταφθάνει, το mood δεν είναι τόσο κινηματογραφικό, γι’αυτό και έχουμε μόνο 4 καινούριες επιλογές για ταινίες αυτή την εβδομάδα.

1. Τα μυστικά της Τεχεράνης

Έγχρωμο animation για ενήλικες που προβλήθηκε στο φεστιβάλ των Καννών διάρκειας 90 λεπτών. Συμπαραγωγή Γερμανίας και Αυστρίας, γυρισμένη από τον ιρανικής καταγωγής Αλί Σουζαντέ με την τεχνική του ροτοσκοπικού animation.

Υπόθεση: Τρεις γυναίκες κι ένας άντρας κυνηγούν το όνειρο για μια καλύτερη ζωή στη σύγχρονη Τεχεράνη.

Δείτε το τρέιλερ:

2. Το πάρτι

Μια δραματική “τραγικωμωδία” δωματίου. Ασπρόμαυρη, αγγλικής παραγωγής, διάρκειας μόνο 71′ λεπτών σε σκηνοθεσία της Σάλι Πότερ. Γυρίστηκε εν μέσω του δημοψηφίσματος για το Brexit και στα 71 του λεπτά μιλάει για το άσπρο και το μαύρο των σύγχρονων ανθρώπινων σχέσεων.

Υπόθεση: Η Τζάνετ διοργανώνει ένα πάρτι για να γιορτάσει το διορισμό της ως υπουργού Υγείας της σκιώδους αντιπολιτευτικής κυβέρνησης. Αν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι που καταφθάνουν στο σπίτι είναι λίγοι, τα όσα συμβαίνουν στη γιορτή είναι πολλά και απροσδόκητα.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Σάλι Πότερ, Πρωταγωνιστούν: Κριστίν Σκοτ-Τόμας, Τίμοθι Σπολ, Κίλιαν Μέρφι, Πατρίσια Κλάρκσον, Μπρούνο Γκαντζ

Δείτε το τρέιλερ:

3. The Greatest Showman

Η grande χολυγουντιανή παραγωγή της εβδομάδας με all-star cast είναι μιούζικαλ. Στο εορταστικό κλίμα της περιόδου, σου φτιάχνει σίγουρα την διάθεση και εντυπωσιάζει από πλευράς μουσικής, κοστουμιών και σκηνογραφίας, δεν φτάνει όμως σε μια κορύφωση. Το μουσικό δίδυμο πίσω από το Lalaland βρίσκεται και εδώ. Έχει μάλιστα και τρεις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα.

Υπόθεση: Ορφανός, πάμφτωχος, αλλά φιλόδοξος και γεμάτος ιδέες, ο Φινέας Τέιλορ Μπάρναμ θα δανειστεί και θα ρισκάρει τα πάντα για ένα εναλλακτικό σόου «ιδιαίτερων» ανθρώπων, γεννώντας στα μέσα του 19ου αιώνα τη σύγχρονη μορφή της showbiz.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Μάικλ Γκρέισι, Πρωταγωνιστόυν: Χιου Τζάκμαν, Μισέλ Γουίλιαμς, Ζακ Έφρον, Ζεντάγια

Δείτε το τρέιλερ:

4. Θαύμα

Μια αμερικανική δραματική… -ίσως και μελοδραματική- ταινία.

Υπόθεση: Γεννημένος με ακραία παραμόρφωση προσώπου, ο 10χρονος Όγκι πρέπει να αφήσει πλέον την κατ’ οίκον διδασκαλία και να πάει στο σχολείο. Μια εμπειρία που θα αποδειχτεί καταλυτική όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για όλους γύρω του.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Στίβεν Τσμπόσκι, Πρωταγωνιστούν: Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Όουεν Γουίλσον, Νόα Τζουπ.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Σχόλια