Κυκλοφόρησε η εφαρμογή Ath.ena Card για να φορτίζεις την ηλεκτρονική κάρτα ή το ηλεκτρονικό εισιτήριο σου. Την κατέβασες ή ακόμα περιμένεις σε ουρές;

Ύστερα από την ταλαιπωρία που πέρασαν χιλιάδες πολίτες και ενδεχομένως μέσα σε αυτούς κι εσύ, για να εκδώσουν την ηλεκτρονική κάρτα, ήρθε η εφαρμογή Ath.ena Card για κατόχους κινητών android

Η εφαρμογή χρησιμεύει για να φορτίζεις την κάρτα σου ή το ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα αγοράσεις online μέσω του smartphone σου, χωρίς να χρειάζεται να πας σε κάποιον σταθμό στα εκδοτήρια ή στα ειδικά μηχανήματα.

Η εφαρμογή Ath.ena Card μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κατόχους προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας, ώστε να την φορτίσουν. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις πολλαπλά εισιτήρια με τον κωδικό που θα λάβεις στην εφαρμογή σου από το αυτόματο μηχάνημα των σταθμών. Τα εισιτήρια αυτά είναι ανώνυμα, όμως και πάλι η είσοδος στην εφαρμογή είναι δυνατή μόνο στους κατόχους προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας.

Η εφαρμογή Ath.ena Card μας παρέχει την άνεση να φορτίζουμε είτε την κάρτα μας είτε το εισιτήριο μας από το σπίτι, τη δουλειά, τη σχολή ή από οπουδήποτε εύκολα και γρήγορα μέσω της πιστωτικής μας κάρτας. Το μόνο που έχεις να κάνεις, αν διαθέτεις προσωποποιημένη κάρτα, είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή και να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό με κάποια βασικά στοιχεία που θα σου ζητήσει.

Η εφαρμογή έχει προς το παρόν κάποιες ατέλειες. Για παράδειγμα δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια έκδοση για iPhone κινητά και ένα αρνητικό είναι πως σε κάθε βήμα στην εφαρμογή απαιτείται ο κωδικός της κάρτας σου και το pin που θα ορίσεις.

Καλό θα είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Ath.ena Card αν τηρείς τις προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω, γιατί αφενός θα σε διευκολύνει να φορτίζεις την κάρτα και το εισιτήριό σου, αλλά και περιέχει μέσα απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που μπορεί να προκύψουν σχετικά με το νέο σύστημα.

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Ρωτήσαμε στα εκδοτήρια για όσα δεν έχεις καταλάβει!

Σχόλια