Καλωσόρισες στο μαγικό κόσμο του φοιτητή. Ξενύχτια, μουσικές και μέσα σ’ όλα αυτά θα πρέπει να εντάξεις ένα πρόγραμμα για να μπορείς να τα καταφέρεις

Ξέρω πολύ καλά ότι μόλις τώρα μπήκες στον φανταστικό κόσμο του φοιτητή με τα φοβερά πάρτι και τις μουσικές τα ατελείωτα ξενύχτια και μια σχολή στην άκρη, που ξεχνάς την ύπαρξή της. Ωραία όλα αυτά αλλά ας οργανωθούμε λίγο… Πρέπει να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου, διότι δεν γίνεται να κάνεις μια ξέφρενη φοιτητική ζωή και να παραμελείς άλλα πιο σημαντικά πράγματα όπως είναι η σχολή. Έτσι παίρνω την ευκαιρία να σου προτείνω κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να έχεις και φοιτητική ζωή και πρόγραμμα.

Let’s start!!

1. Πρωινό ξύπνημα

φοιτητική ζωή και πρόγραμμαΝαι ναι σε ακούω να γελάς… Όμως το πρωινό ξύπνημα είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα καθώς το μυαλό είναι ξεκούραστο και μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλύτερα σε αντίθεση με τις βραδινές ώρες. Και όμως guys αποδεδειγμένο και μέσα από πολλές έρευνες το βραδινό ξενύχτι ταλαιπωρεί αρκετά τον οργανισμό και τα αρνητικά αποτελέσματα δεν θα είναι εμφανή τώρα αλλά στο μέλλον. Ο ανθρώπινος νους είναι  δομημένος ώστε να λειτουργεί το πρωί και όχι το βράδυ.

2. Καλό πρωινό

φοιτητική ζωή και πρόγραμμα

Πολλές φορές παραμελούσα το πρωινό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάνω από την καθημερινή μου ενέργεια. Ένα καλό υγιεινό πρωινό θα έχει ωφέλιμα αποτελέσματα στον οργανισμό και θα τον βοηθήσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινής ρουτίνας.

3. Πάρε χαρτί και μολύβι

φοιτητική ζωλη και πρόγραμμα

Βάλε ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις τόσο στο διάβασμα όσο και στην ξεκούραση σου. Να υπάρχει μια μεσότητα, μην επικεντρωθείς μόνο στο ένα ή μόνο στο άλλο, γιατί αυτό θα έχει πολλά αρνητικά. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά Timetable, που μπορείς να αγοράσεις, για να οργανώσεις σε κουτάκια τα καθημερινά σου καθήκοντα.

4. Οργάνωσε τον χώρο σου

φοιτητική ζωλη και πρόγραμμαΑκούγεται αστείο αλλά ναι δυστυχώς πρέπει. Πολλές μελέτες έχουν δείξει πως ένας οργανωμένος χώρος μπορεί να βοηθήσει στο πιο σωστό και αποτελεσματικό διάβασμα. Πέταξε, λοιπόν, ότι άχρηστο υπάρχει και αγόρασε μικρούς αποθηκευτικούς χώρους. Αυτοί θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τον χώρο σου και να έχεις ένα πιο Minimal αποτέλεσμα. Το μπουκωμένο δωμάτιο μόνο ταραχή θα προσφέρει.

φοιτητική ζωή και πρόγραμμα

Σχόλια