Eίμαστε ήδη στα μέσα Σεπτεμβρίου και είμαστε εδώ για να σου παρουσιάσουμε τα καλύτερα event για το υπόλοιπο του μήνα.

Πάρε χαρτί, μολύβι και ξεκίνα να σημειώνεις τα καλύτερα event του Σεπτεμβρίου!

15 Σεπτεμβριου

Αγγελάκας & Παυλίδης “Από γιορτή σε γιορτή” @ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ
Δύο ξεχωριστές συναυλίες στην ίδια σκηνή, αλλά και απρόσμενες συμπράξεις και διασκευές.

Agent Greg & Chris Child @ BOLIVAR 
Τα τελευταία 10 χρόνια o dj και παραγωγός, Agent Greg έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο οικεία ονόματα στη ελληνική dance σκηνή.

16 Σεπτεμβριου

8ο Djangofest Athens Gypsy Jazz Festival @ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ
H Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 16 & 17 Σεπτέμβρη υποδέχεται την καθιερωμένη γιορτή της gypsy jazz.

La Diva: 40 Χρόνια, Γκαλά όπερας με την Dinara Alieva @ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Η διεθνώς αναγνωρισμένη υψίφωνος Dinara Alieva, που φημίζεται για τη βαθιά εκφραστικότητά της και τη σπάνια λυρικοδραματική χροιά της φωνής της, θεωρείται σήμερα μία από τις σπουδαιότερες φωνές της εποχής μας, με λαμπρή καριέρα σε κορυφαία λυρικά θέατρα του κόσμου.

George Sagnier 80’s Summer Party @ DEATHDISCO
Tο Death Disco βάζει για τελευταία φορά φέτος τα καλοκαιρινά του και διοργανώνει το τελευταίο 80’s Summer party της χρονιάς.

17 Σεπτεμβριου

SEM live @ SIX D.O.G.S.
Με μίνιμαλ αισθητική και αφοπλιστική απλότητα, η 23χρονη singer-songwriter ξετυλίγει για πρώτη φορά το ξεκίνημα του νέου της μουσικού εγχειρήματος.

Music Escapades: Leon of Athens & Fonές @ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
Ο Leon of Athens θα παρουσιάσει όλα τα νέα κομμάτια από το επερχόμενο album του Xenos, ανάμεσά τους και το Aeroplane που ξεχώρισε ήδη, μαζί με διασκευές αγαπημένων κομματιών από την ελληνική και παγκόσμια μουσική.

event του Σεπτεμβρίου

18 Σεπτεμβριου

Γιάννης Χαρούλης @ ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Μετά τις soldout παραστάσεις του τον Ιούνιο στο Θέατρο Βράχων και το καλοκαιρινό, μουσικό, ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται πάλι στην Αθήνα για να ξαναζήσουμε μαζί, την μοναδική εμπειρία των συναυλιών του, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο, τη καλοκαιρινή του περιοδεία.

19 Σεπτεμβριου

Μια μέρα σε μια “σχεδία” @ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ
Θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια, παιχνίδια και άλλες καλλιτεχνικές (και αθλητικές) δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους έχουν ενταχθεί στο ιδιαιτέρως συμμετοχικό πρόγραμμα, στοχεύοντας να ‘ρθούμε ακόμη πιο κοντά, να περάσουμε όλοι ακόμη καλύτερα.

Άχρονοι Τόποι, Έκθεση Φωτογραφίας @ THISSION LOFTS
Οι «Άχρονοι Τόποι» είναι μια φωτογραφική εξερεύνηση της αντίληψης που έχουμε για το αστικό και φυσικό περιβάλλον και το συναισθηματικό του αντίκτυπο.

20 Σεπτεμβριου

Tom Odell @ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ
Είναι μόλις 26 χρονών και ήδη μετρά 2 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκατομμύρια πωλήσεις και views των τραγουδιών του, υποψηφιότητες και βραβεύσεις σε σημαντικούς μουσικούς θεσμούς, sold out συναυλίες, εμφανίσεις σε μεγάλα festival, όπως το Glastonbury, huge media response και μεγάλες προσδοκίες.

event του Σεπτεμβρίου

Ξυδάκης, Bogaz Musique & Τσαλιγοπούλου @ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Ξυδάκης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique παρουσιάζουν μία μοναδική, συλλεκτική συναυλία, στο Κηποθέατρο Παπάγου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 23ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού.

21 Σεπτεμβριου

Where is the problem?  Empathy – apathy @ BETON7
Η έκθεση αυτή μικτών μέσων (φωτογραφία, βίντεο, ζωγραφική, γλυπτική και περφόρμανς) συζητά την επικαιρότητα – αναδεικνύει τη προβληματική της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας που συμπεριφέρεται πολλές φορές ως να μη μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα, να μη μπορεί να το αντιμετωπίσει συλλογικά, εν τέλει συμπεριφέρεται ενίοτε ως να μην υπάρχει πρόβλημα.

22 Σεπτεμβριου

Master Class Φλάουτου με τη Nαταλία Γεράκη @ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Το Master Class θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Σεπτεμβρίου 2017 στην αίθουσα διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης και απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες, σε σπουδαστές Ωδείων, φοιτητές Ακαδημιών και Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε μαθητές προχωρημένου επιπέδου, καθώς και σε καθηγητές φλάουτου.

23 Σεπτεμβριου

Έκθεση comics & εικονογράφησης, “Εν Αιθρία 8” @ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
H Comicdom Press και η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Hellenic American College (HAEC) παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση comics και εικονογράφησης «Εν Αιθρία 8».

24 Σεπτεμβριου

“Ταξίδι στον Κυκλαδικό Πολιτισμό” @ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Μετά από μια ιδιαίτερα  επιτυχημένη  συνεργασία το 2011 που περιελάμβανε την παρουσίαση τριών εκθέσεων,  το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης συνεργάζεται εκ νέου με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών διοργανώνοντας την έκθεση με τίτλο «Ταξίδι στον Κυκλαδικό Πολιτισμό».

25 Σεπτεμβριου

“Νύχτες Πρεμιέρας” στους κινηματογράφους: ΔΑΝΑΟΣ 1 και 2, ΙΝΤΕΑΛ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ODEON ΟΠΕΡΑ 1 και 2
Νέοι δημιουργοί, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και μερικές από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Το 23ο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας–Νύχες Πρεμιέρας θα διεξαχθούν από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας συνολικά 165 ταινίες απ’ όλο τον κόσμο αλλά και από την Ελλάδα, τρία διαγωνιστικά τμήματα, ειδικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ και πάνω από 40 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους.

events του Σεπτεμβρίου

26 Σεπτεμβριου

Αισχύλεια 2017 @ ΠΑΛΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Τα «Αισχύλεια» επιστρέφουν για 43η χρονιά, με 60 εκδηλώσεις και κεντρικό χώρο το Παλιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, από τις 9 Ιουνίου ως τις 30 Νοεμβρίου.

28 Σεπτεμβριου

Καλοκαίρι στο Βεάκειο Θέατρο 2017 @ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Ο Πειραιάς υποδέχεται για ακόμη ένα καλοκαίρι, τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Βεάκειο θέατρο που ξεκινούν την Παρασκευή 2 Ιουνίου έως τέλη Σεπτεμβρίου.

Συναυλίες Σεπτέμβριος 2017: Όλα όσα παίζουν αυτό το μήνα!

 

Σχόλια