Το Netflix έκλεισε την παραγωγή του “Ιρλανδού” και όλος ο κόσμος απλώς ανυπομονεί!

Το NetFlix, το Νο1 ιντερνετικό σάιτ διασκέδασης απαριθμεί πάνω από 100 εκατομμύρια μέλη σε πάνω από 190 χώρες, προσφέροντας στους πελάτες του πάνω από 125 εκατομμύρια ώρες ταινιών και σειρών ημερησίως, συμπεριλαμβάνοντας δικές του παραγωγές σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ. Τα μέλη του μπορούν να παρακολουθήσουν από οποιαδήποτε οθόνη, σε οποιοδήποτε μέρος της γης, όσο θέλουν, από ό,τι θέλουν, ό,τι ώρα θέλουν, χωρίς διαφημίσεις και αυτό το καθιστά ήδη νικητή. (πληροφορίες: Netflix)

Ιρλανδός

Τώρα οι συντελεστές του NetFlix και έχοντας ήδη πετύχει πολλά στον χώρο, αποφάσισαν να κάνουν κίνηση ματ προς όλες τις εταιρίες παραγωγής ταινιών του Hollywood, δίνοντας όχι απλώς δυναμικά το παρόν, αλλά θέτοντας υποψηφιότητα για νίκη στα φετινά Όσκαρ. Να τονίσουμε πως το NetFlix εάν όντως κερδίσει το Όσκαρ δεν θα είναι το πρώτο σάιτ διασκέδασης που παίρνει το αγαλματίδιο σπίτι, αφού πρόλαβε πέρυσι το Amazon που πήρε με τον Κέισι Άφλεκ πρώτου αντρικού με το Manchester by the sea.

Βέβαια αυτό απλώς έτυχε. Και εξηγώ: το Amazon έκανε μια δραματική ταινία μέτριων προσδοκιών και ο πρωταγωνιστής της έπαιξε καλά και πήρε τελικά πήρε την πρωτιά ενάντια σε crew μετριότητα (Βίγκο Μόρτεσεν, Ράιν Γκόσλιν,κτλ). Το Netflix δεν κάνει απλώς μια καλή ταινία, το Netflix ταράζει το σύμπαν.

Βασικά ο Σκορτσέζε ετοιμάζεται να μας ταράξει για ακόμα μια φορά και αυτή την φορά πήρε μαζί του τα καλύτερα παιδιά. Με καστ απαρτιζόμενο από: Ντε Νίρο, Πατσίνο, Πέσι και Καϊτέλ  και υπό την καθοδήγηση του μετρ στις περιπέτειες κυρίως γκανστερικές, Σκορτσέζε οτιδήποτε εκτός από Όσκαρ καλύτερης ταινίας θα ‘ναι αποτυχία.

Το NetFlix έχοντας ήδη κλείσει τις υπηρεσίες των: Μπρατ Πιτ, Γουίλ Σμιθ και Αντζελίνα Τζολί δεν παίζει σφικτά και μετρημένα όπως άλλα σάιτ. Σπάει την μπάνκα, τινάζει τα ταμεία και κλείνει την παραγωγή της χρονιάς, πηγαίνοντας την ιντερνετική διασκέδαση σε άλλα επίπεδα.

Οι 25 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του Netflix

Ο “Ιρλανδός” θα είναι η δεύτερη ταινία που θα Ιρλανδόςσυμπρωταγωνιστούν τα 2 αυτά μεγαθήρια, Ντε Νίρο-Πατσίνο. Η πρώτη ήταν η ταινία δράσης Heat, στην οποία αν και συμπρωταγωνιστούσαν και έπαιζαν καθ’ όλη την διάρκεια της κυνηγητό, συναντήθηκαν στο ίδιο πλάνο για ελάχιστα λεπτά.

Συν αν και οι 2 τους έπαιζαν στον Νόνο 2, δεν συνυπήρξαν χρονικά, αφού ο Ντε Νίρο έπαιζε τον πατέρα του Πατσίνο σε νεαρή ηλικία. Το Netflix που δεν έχει βγάλει ακόμα ημερομηνία “απελευθέρωσης” της ταινίας υπολογίζει τα μέγιστα σε αυτήν και τον μεγάλο Μάρτιν Σκορτσέζε για να μπει δυναμικά στον χάρτη παραγωγής επιτυχιών.

Σχόλια