14  ομοιότητες μεταξύ των δύο πιο επιτυχημένων sit-coms των πρόσφατων χρόνων!

Αν έχετε παρατηρήσει ομοιότητες στο “How I Met Your Mother” με τη σειρά “Τα Φιλαράκια”, δεν είστε οι μόνοι.

Παρότι το How I Met Your Mother( Himym) ξεκίνησε λίγους μήνες μετά το τέλος των Friends, και έχει μερικές φοβερά ύποπτες ομοιότητες, είναι μια σειρά που σίγουρα αξίζει να δείτε (και να γκρινιάξετε και λίγο με το τέλος της).

Στο άρθρο πιθανόν να παρατηρήσετε μια μικρή προσωπική μου αντιπάθεια προς τον Ted Mosby. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά συμπτώσεις, μην τα πιστεύετε.

ΥΓ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΦΟΙΒΗ.

Αποτέλεσμα εικόνας για phoebe gif

1. Στο πρώτο επεισόδιο υπάρχει μια καινούρια κοπέλα στη πόλη που γνωρίζεται με το παρεάκι. (Rachel – Robin)

2. Και στις δύο παρέες βρίσκεται ένας geeky-nerdy-φλώρος που γίνεται καθηγητής σε πανεπιστήμιο για κάποια περίοδο. (Ross – Ted)

3. Και οι δύο παρέες έχουν έναν γύπα που περηφανεύεται για τις κατακτήσεις του στο γυναικείο φύλο. (Joey – Barney)

Αποτέλεσμα εικόνας για barney stinson gif

4. Και στις δύο παρέες βρίσκεται μια “μαμά” η οποία θέλει να έχει τον έλεγχο και συνήθως είναι η πιο λογική (Monica – Lily).

5. Και οι δύο παρέες έχουν τον “οικογενειάρχη” ο οποίος καταλήγει να παντρεύεται τη “μαμά” της παρέας. (Chandler – Marshall)

Αποτέλεσμα εικόνας για chandler gif

6. Ο σπασίκλας της παρέας ερωτεύεται τη καινούρια από τηn πρώτη σεζόν, και καταλήγουν να έχουν σχέση για έναν χρόνο στη δεύτερη σεζόν. (Ross – Rachel, Παπακαλιάτης Ted – Robin)

7. Και τα δύο ζευγάρια τα φτιάχνουν και τα χαλάνε πολλές φορές, μέχρι τελικά να τα ξαναβρούν στο τελευταίο επεισόδιο.

Οι 25 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του Netflix

 

8. Και οι δύο καινούριες της παρέας δημιουργούν μια επιτυχημένη καριέρα και ντρέπονται για τις προηγούμενες δουλειές τους. (Rachel διευθύντρια σε οίκο μόδας – Robin δημοσιογράφος)

9. Και στις δύο παρέες οι σπασίκλες είναι απίστευτα ξερόλες και διορθώνουν συνεχώς τη γραμματική των άλλων (Ross – Diva του κερατά)

10. Και στις δύο σειρές, ο φύτουκλας και ο οικογενειάρχης ήταν συγκάτοικοι στο κολέγιο (Chandler – Ross, Marshall – ακατανόμαστος)

11. Για ένα διάστημα, οι οικογενειάρχες των δύο σειρών παρατάνε τη δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι. (Chandler – Marshall)

12. Και οι δύο “γύπες” ερωτεύονται τη “καινούρια” όσο αυτή δεν βρίσκεται με τον σπασίκλα. (Joey – Barney)

13. Και οι δύο “γύπες” κάνουν τον παπά (Κλεομένη) στον γάμο του “οικογενειάρχη” και της “μαμάς”.

14. Και στις δύο σειρές υπάρχει ένα στέκι όπου οι δύο παρέες δεν λένε να φύγουν ποτέ από εκεί, ενώ κάθε στέκι βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία με κάποιον από τους χαρακτήρες. (Η Monica, η Rachel, ο Chandler, και ο Joey έμεναν πάνω από το Central Park, ο λόγος που το How I Met Your Mother δέχτηκε μεγάλο κράξιμο για το τέλος του, ζει πάνω από το MacLarens.)

How I Met Your Mother

Όσα μάθαμε από τα “Φιλαράκια” (videos)

 

Σχόλια