Εσύ τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Πάμε Χαβάη για κοκτέιλ;

Μια κρυμμένη όαση στα βάθη του εξωτικού Κορυδαλλού. Και επειδή αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει σου υπόσχομαι ότι η Χαβάη, είναι το ιδανικό μέρος για σένα και τους φίλους σου!

 

Vintage decor, διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει. Μουσικάρες με διάφορους guests στα decks, καφέδες, μπύρες και ό,τι άλλο θες, ενώ τα κοκτέιλ φτάνουν σε υπερβολικά φθηνές τιμές .

Mιλάμε για μαγαζί διαμάντι, όχι αστεία.

Πάμε όλοι μαζί…σε μια παραλία. Πού αλλού;

Αν ο καιρός το σηκώνει (ας τολμήσει το αντίθετο), μην το σκεφτείς πολύ, πάρε τηλέφωνο τη παρέα σου και έχετε ήδη φύγει για παραλιακή ή όπου αλλού μπορείτε (αν έχετε αμάξι τολμήστε και το Σούνιο, δεν θα χάσετε).

“40 βαθμοί λιώνει το κορμί. Η λύση είναι μία πάμε παραλία”

 

Σε περίπτωση που θες να διαβάσεις για την εξεταστική (ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

Είσαι φοιτητής/φοιτήτρια, και θες να διαβάσεις για την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου; ΧΑΧΑΧΑ οκ σε πιστέψαμε, θα κάτσεις όλη μέρα στο PC και θα καταλήξεις να βλέπεις βιντεάκια του Σάκη του Πειραία.

Τουλάχιστον αν είναι να κάτσεις σπίτι, δες και μια σειρούλα έτσι για το καλό.

Το American Crime Story: People vs O.J Simpson έχει να κάνει με την αμφιλεγόμενη δίκη του αθλητή O.J Simpson το 1994, που κατηγορήθηκε ότι σκότωσε την γυναίκα του Nicole και το φίλο της, Ronald Goldman.

Βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και είτε γνωρίζεις το αποτέλεσμα της δίκης, είτε όχι αξίζει σίγουρα να την δεις. Ειδικά τώρα που έχεις εξεταστική.

Η ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Πάρε το βιβλίο σου και πήγαινε στην ΡΟΤΑ

Βαρέθηκες να διαβάζεις στο σπίτι; Πάρε τα βιβλία σου και κατέβα μέχρι τη Σόλωνος 124 στον πολυχώρο Ρότα των εκδόσεων Άγκυρα. Είναι δροσερά και ήσυχα. Στην αυλή του Πολυχώρου στεγάζεται το καφέ Rota, όπου μπορείτε να απολαύσετε ελληνικό καφέ ψημένο στη χόβολη, χειροποίητες  πίτσες και γλυκά του κουταλιού.

Ησυχία: NΑΙ                                                    Wifi: ΝΑΙ                                                 Καλός καφές: ΝΑΙ

Πάμε για ρακές στον Καραγκιόζη;

Αφού η ώρα έχει περάσει και εσύ κουράστηκες από το διάβασμα σου προτείνω να κατηφορίσεις προς Εξάρχεια. Ο Καραγκιόζης στην Κωλέττη, που παλιά είχε Λουκουμάδες τώρα έχει και μεζεδές αλλά και ρακή.

Βράδιασε. Έλα να ταξιδέψουμε μέχρι…το Μανχάταν

Ταινία πλήρους ωριμότητας, για πολλούς η καλύτερη του Γούντι Αλεν. Το «Μανχάταν» επανέφερε στην οθόνη τη γοητεία της ασπρόμαυρης φωτογραφίας, αποκάλυψε το ταλέντο της Μάριελ Χεµινγουέι (δυστυχώς χαραμίστηκε στη συνέχεια), ενώ σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη η εμφάνιση της Μέριλ Στριπ στο ρόλο της λεσβίας πρώην συζύγου του ήρωα.

Η ταινία βγαίνει σε επανέκδοση σε νέα κόπια και αναμφίβολα αποτελεί το μεγάλο γεγονός αυτής της εβδομάδας, αφού παίζει σε ένα γήπεδο χωρίς αντίπαλο.

Σχόλια