Αυτό το Μάιο αναβιώνει ένα μεγάλο event στην Πανεπιστημιούπολη, από τους φοιτητές για τους φοιτητές, και ακούει στο όνομα… Artware Festival!

Tι είναι το Artware Festival;

Ένα καλλιτεχνικό φεστιβάλ  που διοργανώνουν οι φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής. Για αρκετά χρόνια, μέχρι και το 2012, αποτέλεσε έναν ετήσιο θεσμό του τμήματος. Τώρα, oι σπουδαστές, θα επιχειρήσουν την αναβίωση αυτού του θεσμού και ελπίζουν να πετύχουν κάτι αντάξιο του ονόματος του φεστιβάλ που είχαν καταφέρει να χτίσουν οι παλαιότεροι φοιτητές. Ένα δυνατό Restart, λοιπόν, που θα θέσει τη βάση για τη διοργάνωση του και τις επόμενες χρονιές.

Ο σκοπός του Festival είναι να αναδείξουν οι φοιτητές τις καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες, να μοιραστούν δημιουργίες τους και να καλλιεργηθεί ενα κλίμα αλληλοεκτίμησης, ενεργητικότητας και εκφραστικότητας. Επιβράβευση όλων θα είναι τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός σε εορταστικό κλίμα. 

Τι θα γίνει και πότε;

Για μια εβδομάδα, 22-28 Μαίου, θα εκτεθούν έργα και δημιουργίες φοιτητών για τις κατηγορίες: φωτογραφία, εικαστικών, λογοτεχνίας-ποίησης και digital art στον χώρο της σχολής- στο κτήριο Β, πίσω από την Πρυτανεία. Το Σαββατοκύριακο, τέλος, το φεστιβάλ κλείνει με παρουσιάσεις και συναυλίες απο φοιτητικά συγκροτήματα.

Οι παρουσιάσεις, είναι η ευκαιρία για φοιτητές που δημιουργούν να  δείξουν πως εκφράζονται μέσα από αυτό που κάνουν, να μοιραστούν τεχνικές και γνώσεις. Αντίστοιχα, όμως, θα είναι και μια ευκαιρία για τους υπόλοιπους, να μάθουν και να εμπνευστούν. Όσο για τις συναυλίες, περιμένουμε να μας χαρίσουν αξέχαστες βραδιές και τις καλύτερες αναμνήσεις απο τη σχολή!

Πού μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το event;

Η σελίδα στο facebook είναι εδώ!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα υπάρξουν παρατεταμένα δρομολόγια για την μετακίνηση των φοιτητών.

Εσύ θα λείπεις;

Σχόλια