Γεννήθηκε στην Ελβετία και μέσα από τον φωτογραφικό του ερωτισμό, την ξεγνοιασία και την αθωότητα του μας έχει συνεπάρει.

O Arnaud Ele είναι ένας φωτογράφος που ανακαλύψαμε τυχαία μέσα από το ίντερνετ και κυρίως από τα μέσα κοινωνικά δικτύωσης και μας τράβηξε αμέσως την προσοχή για τους παρακάτω λόγους.

Γεννήθηκε στην Ελβετία και αποφοίτησε από την σχολή κινηματογράφου στην Γενεύη.

Arnaud EleΠρόσφατα του ανέθεσε μία μεγάλη εταιρεία, η Urban Outfitters να δημιουργήσει μια διαφημιστική καμπάνια και φυσικά καταλαβαίνουμε το γιατί.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, που θα ανακαλύψει κανείς τις φωτογραφίες του θα του προκαλέσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν είναι μόνο η ιδιαίτερη αισθητική του, αλλά και ο τρόπος που εκφράζεται μέσα από τις εικόνες του.

Θα έλεγα ότι τα κυρίαρχα συναισθήματα, που μεταδίδονται σε όσους βλέπουν τις εικόνες του είναι ο ερωτισμός και η ξεγνοιασιά, μέσα από τα μαγευτικά του τοπία αλλά και μέσα από τον ξεχωριστό τρόπο που παρουσιάζει τις γυναικείες μορφές και τα πορτραίτα του.

Ερωτισμός και αθωότητα συνδέονται πολλές φορές και εύστοχα στις φωτογραφίες του και το αποτέλεσμα ταξιδεύει την ψυχή,το μυαλό και το νου.


Σίγουρα ένας άλλος σημαντικός παράγοντας, που ξεχωρίζει την δουλεία του Arnaud Ele είναι το γεγονός ότι ξέρει πολύ καλά να συνδυάζει στοιχεία από την ψηφιακή και την αναλογική φωτογραφία. Προσδίδοντας, έτσι στις εικόνες του μία ονειρική ενέργεια και φυσικά μια διαχρονικότητα που καθιστά το έργο του ακόμη πιο σημαντικό.


Η αυθεντικότητα των εικόνων του θα λέγαμε ότι είναι ένα ακόμα στοιχείο, που χαρακτηρίζει τον Arnaud Ele. Ταυτόχρονα, καταγράφει με νοσταλγικότητα στο κοινό τα ταξίδια και τις εμπειρίες του με ανθρώπους και τοπία, χωρίς να χάνει το όμορφο στοιχειό του ενθουσιασμού του ταξιδιώτη.



Αξίζει, σίγουρα να ρίξεις μια ματιά και να βρεις περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες για τον φωτογράφο Arnaud Ele. Αυτά θα τα βρεις στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

Facebook

 Instagram

Σχόλια