Η ζωή μας ολόκληρη είναι ένα ”μωσαϊκό”. Το TEDxAUEB επιστρέφει, για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Σάββατο, 18 Μαρτίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ψάχνουμε μία λέξη, που ορίζεται ως: “μία μορφή τέχνης αποτελούμενη από μικρά ακανόνιστα κομμάτια διαφόρων υλικών”.

Η ζωή μας ολόκληρη είναι ένα ”μωσαϊκό”, πολλές διαφορετικές εμπειρίες και στιγμές που δημιουργούν αναμνήσεις. Μέσα σε ένα κόσμο που αλλάζει και κινείται τρομακτικά γρήγορα, διαλέξαμε να δώσουμε σημασία σε εκείνα τα μικρά, σχεδόν ασήμαντα, νομίζουμε, κομμάτια που φτιάχνουν μια πολύ μεγαλύτερη εικόνα. Το μωσαϊκό των πολιτισμών, των πόλεων, της κοινωνίας, του ανθρώπινου σώματος, των προτύπων ομορφιάς και ολόκληρης της γης είναι μόνο κάποιες από αυτές.

Όμως, από ποιες άλλες οπτικές θα μπορούσε κανείς να αναλύσει την έννοια αυτή; Το μωσαϊκό των πολιτισμών, των πόλεων, της κοινωνίας, του ανθρώπινου σώματος, των προτύπων ομορφιάς και ολόκληρης της γης είναι μόνο κάποιες από αυτές.

Το TEDxAUEB επιστρέφει, για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Σάββατο, 18 Μαρτίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με ομιλητές από διαφορετικούς τομείς δραστηριοποίησης, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το «mosaic» δίνοντάς του τη δική τους ερμηνεία. Στη σκηνή του TEDxAUEB θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εμπνευσμένα performances και διαδραστικά workshops.

Προμηθεύσου το εισιτήριό σου στο: http://2017.tedxaueb.com/

Σχόλια