H A-Side Events ένιωσε το τρίξιμο και την ηδονή στο σώμα μας κατά τις «σκληρές» ώρες του πρώτου Back A Yard και επιστρέφει με μια μάζωξη τιτάνων à la jungle! Aries o πρωταγωνιστής μας αυτή τη φορά και έχει πολλά να μας διδάξει (σίγουρα όχι άριες για κονσέρτα)…

Το 2ο ‘Back A Yard’ party είναι γεγονός και λαμβάνει χώρα, την Παρασκευή 17 Μαρτίου και πάλι στο υπόγειο του LAB. Αυτή την φορά η A-Side Events, σε συνεργασία με το Bass Delight Crew, προσκαλεί τον Βρετανό Aries, έναν από τους πιο καταξιωμένους dj / παραγωγούς της παγκόσμιας jungle σκηνής, μέλος του φημισμένου Chopstick Dubplate Crew και καλύτερο Jungle DJ συμφωνα με τα We Love Jungle Awards 2016 και τα δημοφιλή UKF Drum and Bass Awards 2017! Μαζί του οι «δικοί μας» Blend Mishkin, Bass Delight, Blast’Em Bop, ενώ στο mic για άλλη μια φορά ο Big Shine!

Dub, Reggae, Ragga / Jungle & DnB ήχοι στα καλύτερα τους!


«H Jungle είναι ένα από τα πιο ανεβαστικά είδη μουσικής : αν μπεις στον ρυθμό του μπάσου, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για να την λατρέψεις! »

Frapress.gr – Δημήτρης Γιωτόπουλος (Bass Delight crew)


 

 

A-Side Events proudly presents Back A Yard inna Jungle style!

Κέρδισε Προσκλήσεις!

 

ARIES

Η reggae και η jungle είναι μουσικά είδη με δυνατές ρίζες στην Μ. Βρετανία και ο Aries έχει ενσωματώσει και τις δύο μουσικές κουλτούρες, οι οποίες έχουν καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ολόκληρο το ήθος του γύρω από την παραγωγή και το DJing. Είναι η ακεραιότητα και αφοσίωση του στη ragga / jungle σκηνή, αυτά τα οποία έχουν κερδίσει τον σεβασμό μεταξύ των ομότιμων του, το οποίο σημαίνει ότι σηκώνει πλέον διεθνώς τη σημαία του σύγχρονου soundsystem, καθώς κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου Jungle DJ για το 2016!

Ο ήχος του Aries, συνδυάζει την vintage Jungle αισθητική με «παραδοσιακή» reggae  και όλα αυτά φινιρισμένα με σύγχρονες τεχνικές παραγωγής. Το τελικό προϊόν είναι ο προσωπικός του Dubwise τόνος σε ένα αληθινά εγχώριο Βρετανικό μουσικό είδος, την Jungle.

Συγκαταλέχθηκε στην πρώτη γραμμή της Jungle, έπειτα από κυκλοφορίες του σε θρυλικά record labels όπως Congo Natty, Dread και V Recordings, και επιπλέον ο Aries έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, που σε καμιά περίπτωση δεν σταματάν στις συνεργασίες με τους Top Cat, David Boomah, Solo Banton, Nanci & Phoebe, Demolition Man, Jah Mason και Johnny Osbourne! Τα dj sets του είναι περιζήτητα σε όλο τον πλανήτη έχοντας παίξει στις περισσότερες μεγάλες χώρες.

Πίσω στο 1990, ο Aries ξεκίνησε να παίζει σε ένα πειρατικό σταθμό, στην γενέτειρά του το Birmingham όπου η reggae και η underground dance μουσική κυριαρχούσαν στα ερτζιανά. Εκεί έμαθε την τεχνική του σαν DJ. Έπειτα, ασχολήθηκε με την οργάνωση parties και τελικά κατέληξε στο studio ηχογράφησης απ’ όπου και δημιουργεί μουσική από τότε.

Τα projects του Aries ποικίλλουν από προσωπικές του παραγωγές, σε συνεργασίες με άλλους παραγωγούς, από τον Gold Dubs στους Kelvin 373, στο θρυλικό Chopstick Dubplate crew το οποίο είναι το πρώτο διεθνές Reggae / Jungle crew και αποτελείται από τον ίδιο, τον Jacky Murda και τον Tuffist. Πρόσφατα, πειραματίζεται πάνω και σε άλλα μουσικά είδη όπως Hip Hop και Dubstep , και όλα καταλήγουν σε μια ωδή στις μουσικές ρίζες του.

Μέσα στις φημολογούμενα κλειστές πόρτες του Jungle Drum & Bass κόσμου το να έχεις την αληθινή υποστήριξη της κοινότητας αυτής είναι αυτό που επικυρώνει την καριέρα σου. Ο Aries έχει αναγνωριστεί από ηγετικές φιγούρες της σκηνής. Στο πιο εμπορικό κομμάτι, ο Aries «παίζεται» στο BBC radio από τους Toddla T, Zane Lowe, Rob Da Bank και DJ Hype και επιπλέον τα Youtube views του αγγίζουν τα εκατομμύρια. Όλα αυτά προέρχονται από έναν από τους πιο ταπεινούς ανθρώπους που μπορεί να συναντήσεις στη μουσική βιομηχανία.

Είναι αναμφισβήτητα αλήθεια ότι ο Aries θα τηρήσει την συνεχή δέσμευσή του, δηλαδή να «σερβίρει» τα πιο αυθεντικά Dubwise Jungle Dubplates στον κόσμο και να προωθεί τον ήχο που αγαπά είτε μέσω προσωπικών του παραγωγών αλλά και συνεργασιών, είτε μέσω των record labels που τρέχει.

 

 

 

Line Up

 

Aries [Chopstick Dubplate / UK]

 

 

 

 

 

 

 

 

Blend Mishkin [Nice Up! Records / Rewind Guaranteed / Cast -a -Blast]

 

 

 

 

 

 

 

 

Bass Delight [Bass Delight Crew]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blast’Em Bop [Secret Sound Festival]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Big Shine on mic [SKG’s Dub Alliance / Reggaewise]

 

 

 

 

 

 

 

 

INFO

Fb Event

 

Είσοδος : 6€

Loukoumi Arts Basement (LAB)

 

 

 

 

 

 

 

 

Πλατεία Αβησσυνίας 10, Μοναστηράκι

 

 

ARIES LINKS :

SOUNDCLOUDhttp://soundcloud.com/aries-uk

FB FAN PAGEhttp://www.facebook.com/ariesdubs

TWITTERhttp://twitter.com/ariesuk

INSTAGRAMhttp://www.instagram.com/ariesdubs/

MIXCLOUDhttp://www.mixcloud.com/ariesuk/

DISCOGShttp://www.discogs.com/artist/98027-Aries

WEBSITEhttp://www.ariesdubs.com/

 

 

Σχόλια