Τα δυνατά subs του καθιερωμένου πλέον Bass Mask, ξαναστήνονται στις 24 Φλεβάρη στο Χυτήριο και υπόσχονται να κάψουν τον Καρνάβαλο δια παντός! Η ελληνική bass σκηνή μασκαρεύεται σε μια ολονύχτια σοδομική «αμαρτία», παραμένοντας όμως η πιο αληθινή μορφή έκφρασης των απωθημένων μας…

 

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, οι Urban Danja συνεχίζουν το σερί τους με τα πιο massive parties της σαιζόν που διανύουμε, παρουσιάζοντας το Bass Mask για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Χυτήριο.

Έχοντας ήδη παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό, τον περασμένο Οκτώβρη, το μεγάλο τους party με αφορμή τα 10 χρόνια της ομάδας, καθώς και το πρόσφατο NYE event, δίνουν και πάλι το παρόν μαζεύοντας κάποιους από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους, στην απόλυτη αποκριάτικη φιέστα για τους λάτρεις του μπάσου.

Τη βραδιά ανοίγουν ο Artizda και ο Igl των Dub Riots. Ακολουθεί η πάντα συνεπής Anna Mystic, ενώ στη συνέχεια παίρνουν τη σκυτάλη οι Θεσσαλονικείς SKG’s Dub Alliance (Big Shine, Digital Monk και Lorrd), με το δυναμικό live act τους που περιλαμβάνει MCing, κρουστά και scratches.

«Φορτώνει» ο Bass Delight από την Πάτρα, ανεβάζοντας τα bpms με τα πιο φρέσκα jungle βινύλια. Στη συνέχεια οι σημαντικότεροι D‘n’B καλλιτέχνες της χώρας, Disphonia και Insom αναλαμβάνουν τις «μεγάλες» ώρες να ταρακουνήσουν το dancefloor, ενώ τη βραδιά κλείνουν ο Dop και ο Basik1.

Την μουσική πλαισιώνουν τα live visuals της All Matters και των Monisme, ενώ 15kw ήχου θα περιμένουν τους πιο απαιτητικούς fans της bass κουλτούρας για εγγυημένο non-stop χορό!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 10μμ και τα εισιτήρια κοστίζουν 6 ευρώ στην προπώληση και 8 στην είσοδο!

 

*Συνεργάτες/Συντελεστές :

  • Live visuals ALL MATTERS & MONISME
  • 15KW soundsystem provided by Live Studio
  • artwork by Ceptal Design
  • promo video by Dimitris Preve

 

 

Urban Danja

Οι Urban Danja δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2006 στα Χανιά από τους Oze aka Cynic al, Insom και Artizda. Άμεσα προστέθηκε στην ομάδα ο iGL από Dub Riots και αργότερα ο 3Voice aka InDaMouse, ενώ έχουν περάσει, η Nurumuru (all matters) ως γραφίστρια και vj, και ο Afezz ως MC.

Ηχητικά είναι ίσως η ομάδα με την μεγαλύτερη ποικιλία μουσικών ειδών στην Ελλάδα, με τα parties τους να παίζουν από Hip Hop, Drum&Bass, Dubstep, Reggae, Dub, Breaks, Techno και άλλα, με έμφαση στον underground ήχο.

Από τα πρώτα parties και residencies στην Κρήτη, μέχρι τα Πανεπιστήμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, το Λυσιατρείο, τα bars και clubs ανά την Ελλάδα, οι Urban Danja προσφέρουν πάντα ποιοτική μουσική με καλεσμένους τους καλύτερους producers και djs , κυρίως εγχώριους, αλλά και απο το εξωτερικό.

Από τα parties τους έχουν περάσει οι MC Coppa(Ger), Disprove(It), Volatile Cycle(Uk), MC Talabun (Ru), Ble3k(Usa), Nocturnal(Uk), Dj Sickhead(Ger) , οι local heroes MC Yinka, Disphonia, D-Jahsta, Fleck, Vlastur, Blue Hill, Kill Emil, George Apergis, Anna Mystic και πολλοί άλλοι. Επίσης, μέλη της ομάδας έχουν μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι Noisia, Dope DOD, Al’Tarba, Frenic, iLLBiLLY HiTEC, Ondrej, Joe Nice και πολλούς ακόμα.

Οι συμμετοχές σε Φεστιβάλ ανά την χώρα είναι πολλές, με σημαντικότερες αυτές των Athens Legalize Protestival 2009-2016, Beach Street 2013-2014, Reggae Vibes 2014, Secret Sound 2016, όπως επίσης και πολλά αντιρατσιστικά και αυτοοργανωμένα εγχειρήματα σε διάφορες πόλεις.

Μπαίνοντας στην δεύτερη δεκαετία της ζωής της η ομάδα υπόσχεται, παρά της αντιξοότητες των καιρών, άλλη μια δεκαετία γεμάτη raves και χαμόγελα.

BASS MASK INFO

«The Carnival Bass Meeting

       , from DUB to DRUM ‘n’ BASS»

Εισιτήρια / Tickets

Προπώληση / Presale : 6 €
Είσοδος / Door : 8 €
Προπώληση / Presale :
Χυτηριο Theatre & ART Cafe
καθημερινά / everyday : 18.00 – 22.00

 

ΧΥΤΗΡΙΟ

  Ιερά Οδός 44, Γκάζι
www.chytirio.gr
www.facebook.com/XYTHPIOTheatreArtCafe

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 

 

DUB RIOTS – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

BASS DELIGHT – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

SKG’S DUB ALLIANCE – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

 

 

Σχόλια