Με την A-Side Events στο πλάι σου, θα έχεις τα πιο δυνατά line up, στημένα σε soundsystem της γειτονιάς σου! Παρθενικό Back-A-Yard με άρωμα Αγγλίας από τον JSTAR και μια σύναξη μερικών αστέρων της ελληνικής reggae σκηνής, στις 10 Φλεβάρη, στο LAB…

 

Η A-Side Events κάνει δυναμικό ντεμπούτο και παρουσιάζει τo πρώτο «Back A Yard» party, με εκλεκτό καλεσμένο, το φημισμένο και ιδιαίτερα αγαπητό στο Ελληνικό κοινό, τον Dj και παραγωγό JSTAR (UK), την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο πολύ όμορφο υπόγειο του LAB (Loukoumi Arts Basement) στο Μοναστηράκι! Μαζί του οι στυλοβάτες και τυπικοί εκπρόσωποι της reggae σκηνής στην Ελλάδα, Blend Mishkin και Anna mystic, ο πιο πιστός jungle/d‘n’b Dj στην χώρα Bass Delight, ενώ από το μικρόφωνο δεν θα μπορούσε να λείπει ο Big Shine, βασικό μέλος των SKG’s Dub Alliance. Ετοιμαστείτε για ένα εκρηκτικό gathering καλλιτεχνών, βασισμένο στο πάντρεμα Τζαμαϊκανής μουσικής με την σύγχρονη Ευρωπαϊκή bass culture.


ΚΕΡΔΙΣΕ 2 ΔΙΠΛΑ PASS

 

SPECIAL GUEST : JSTAR


‘O JSTAR είναι ένας αυθεντικός «νονός». Ως Dj βοήθησε στην έμπνευση των Major Lazer…Κακό παιδί!’
                                                                     Diplo


O JSTAR είναι μια πολύπλευρη προσωπικότητα, όντας κοινός μουσικόφιλος και  παράλληλα Dj, παραγωγός, remixer (με σωρεία από χορευτικά edits να καταμετρώνται στο διαδίκτυο), tour manager και μανιακός συλλέκτης δίσκων, κάνοντας τα sets του πολύ χαρακτηριστικά, με σύνθετους ήχους που κινούνται από reggae, dancehall και hip hop, σε tropical beat, jamaican bass, jungle και d‘n’b.

Προ πολλών ετών (σε κάποιον άλλο μακρινό γαλαξία), ξεκίνησε να παίζει μουσική στο χαωτικό Λονδίνο και την Νοτιοδυτική Αγγλία. Η φήμη του αυξανόταν συνεχώς, φτάνοντας να κυκλοφορεί remixes, mashups και original παραγωγές σε κορυφαίες εταιρείες, συνεργαζόμενος με κορυφαίες δισκογραφικές (Warner Music, EMI, Sony, V2, Acid Jazz) και παραγωγούς όπως οι , DJ Vadim, Major Lazer και Madness ανάμεσα σε πολλούς ακόμα, κερδίζοντας την προσοχή και τον σεβασμό των David ‘Ram Jam’ Rodigan, Grandmaster Flash, Diplo, Norman Jay και Shepdog. Eπιτυχίες όπως τα ‘No Diggity’, ‘Kingston Lighters’, ‘Dancehall Kings’, ‘Mek Them Rock’ και ‘Weed Anthem’ βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια  ως απαραίτητο εργαλείο, στα record box δεκάδων σημαντικών dj’s παγκοσμίως.

 

Παίζοντας σε τεράστια festival σε όλο τον πλανήτη -ξεχωρίζοντας τα: Glastonbury (UK), The Big Chill (UK), Secret Garden Party (UK), Womad (UK), Gurtenfestival (CH), Fusion Festival (D), Splore (NZ), Rift Valley (Kenya), NH7 Weekender (Delhi, India) και RAW (DK), έχει συνοδεύσει, ως Dj, ιερά τέρατα της μουσικής όπως οι Cypress Hill, Trojan Soundsystem, Diplo, Benny Page, Netsky, A-Skillz, Dead PrezMark Ronson, Morcheeba, Andy Smith, Prince Fatty κ.α.

Τα τελευταία χρόνια τον βρίσκουμε να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, ως guest Dj  σε parties και festivals, είτε ως «official selector» και support act της θρυλικής συν ερωτεύσιμης  Soom T (καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των περιοδειών της),  ενώ μόλις πριν δύο μήνες κυκλοφόρησε το νέο του album με τίτλο ‘Stand To Order’ περιέχοντες συμμετοχές από σημαντικούς reggae MCs όπως Soom T, Brother Culture, Ranking Joe, Blackout JA

Line Up
    • Blend Mishkin [Nice Up! Records / Rewind Guaranteed / Jamaican Bass Movement](O «Bασιλιάς»)

      https://www.youtube.com/watch?v=4esM0KBhprs

    •   Anna Mystic   [Dubwise Hi-Fi / Mommy Hot Daddy Cool](Η «σοφή αλήτισσα» )https://youtu.be/I0L3jeTQl3c

       

    • Bass Delight  [Bass Delight Crew]
      (O θεός της ζούγκλας)

 

BIG SHINE [SKG’s Dub Alliance / Reggaewise]
(Το παιδί θαύμα)


(*Warm Up: McOffee – Frapress.gr / Milk ‘n’ Chocolate )

 


 

 

 

INFO

Είσοδος:

5 €  έως τις 00.30 / 7 € μετά
free pass από το διαγωνισμό μας για τους δυο τυχερούς- STAY TUNED!)

Υποστηρικτές :


Paranoise Radio

Milk & Chocolate

AfanDub Radio

Frapress.gr

Lab (Loukoumi Arts Basement)

 

 

Πλατεία Αβησσυνίας 10 , Moναστηράκι
 www.facebook.com/loukoumi10lab/
        www.loukoumibar.gr

 

 

Links

 

 

Σχόλια