Οι Max The Sax και Peter Cruseder κυκλοφόρησαν το πρώτο από κοινού τους single ονόματι “New Day”.

Ο αγαπητός του Ελληνικού κοινού Max the Sax, ένας αληθινός rock star ανάμεσα στους σαξοφωνίστες που πάντα εντυπωσιάζει με τις εκρηκτικές του εμφανίσεις, και ο Peter Cruseder ένας σπουδαίος Αυστριακός μουσικός παραγωγός και δημιουργός της La Rochelle Band ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και στέλνουν με το νέο τους τραγούδι έναν συναισθηματικό και χορευτικό κυματισμό σ’ ολόκληρο το μουσικό σύμπαν.

Το τραγούδι ονομάζεται New Day κι αποτελεί ένα υπέροχο χορευτικό κομμάτι γεμάτο ενέργεια και feel-good vibes που προκαλεί για επίσκεψη στην πίστα και φέρνει, καθώς στριφογυρίζει κανείς, αναμνήσεις από ολονύχτια καλοκαιρινά party. Τα beat του Cruseder γίνονται ένα ιδανικά με τις σαξογραμμές του Max που μοιάζουν να εμπεριέχουν μυσταγωγικά φωνητικά σαν από ηχογράφηση του Alan Lomax, σε ένα τραγούδι που εμπνέει να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να πιστέψουμε το καλύτερο σ’ αυτόν τον κόσμο κι αφήνει υποσχέσεις για μια νέα λαμπερή ημέρα στον ορίζοντα.

ΤοNew Dayαποτελεί την πρώτη κυκλοφορία για τους Max The Sax και Peter Cruseder από τη Peter Cruseder Records και κυκλοφορεί από τις 18 Νοεμβρίου 2016.

Το teaser video μας αφήνει να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά και να πάρουμε γεύση από τα μαγικά των 2 καλλιτεχνών.

new-day_cover_ok

Info

Ο μοναδικός Max the Sax είναι γνωστός κι αγαπημένος του Ελληνικού κοινού. Έχει αποτελέσει αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι των Parov Stelar Band & Parov Stelar Trio, ενώ πάντοτε εγγυάται υψηλής ενέργειας κι εκρηκτικές μουσικές εμπειρίες, πηγαίνοντας τον ακροατή σ’ ένα μουσικό ταξίδι μου ενώνει ηλεκτρικά χορευτικά beats με funky jazz lines. Η επικοινωνία του με τους θεατές είναι εκπληκτική. Ακόμα πιο εκπληκτική η ικανότητα του ν’ αφουγκράζεται την ενέργεια του κοινού, να εμπνέεται απ’ αυτή και να μεταμορφώνει την ατμόσφαιρα με αυτοσχεδιασμούς, εκτινάσσοντας τη πίσω στις καρδιές των θεατών μέσα από ένα αριστουργηματικό παίξιμο και μια επίδραση που εξαπλώνεται και κάνει άπαντες να χαμογελούν και να χορεύουν!

Ο Peter Cruseder aka Peter Kreuzer είναι ένας Αυστριακός μουσικός παραγωγός. Έχει σπουδάσει κλασσικό και jazz πιάνο καθώς και σύνθεση τραγουδιού στο πανεπιστήμιο Anton Bruckner που βρίσκεται στο Linz. Βραβεύτηκε το 2010 ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος αυστριακός καλλιτέχνης. Το 2013 είχε την τιμή να κάνει την παραγωγή για το Φεστιβάλ Voestalpine Klangwolke και για 120.000 θεατές μαζί με τον Parov Stelar. Έχει συμμετάσχει σε official remixes για καλλιτέχνες όπως: Parov Stelar, Rea Garvey, Russkaja, Max Raabe, Wallis Bird, Lilja Bloom, Marla Blumenblatt.

Η τεράστια ενέργεια που εκλύουν οι live εμφανίσεις τους δεν έχει περάσει απαρατήρητη και φέτος εμφανίστηκαν σε πολλά gigs όχι μόνο σε Γερμανία, Αυστρία κι Ελβετία αλλά επίσης στην Ελλάδα, την Ουκρανία και στην Γεωργία ως support για τους  Maroon 5 μπροστά σε 40.000 θεατές.

Hyperlinks

New Day | Official Link

New Day | Teaser

Official Max the Sax Url

Official Max the Sax Facebook Page

Official Peter Cruseder Url

Official Peter Cruseder Facebook Page

Σχόλια