Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου οι KollektivA παρουσιάζουν για πρώτη φορά το πολυαναμενόμενο καινούριο album τους στο Κύτταρο. Μαζί τους οι 9mm – 30 milliAmpere – Altera Vita.

Την Παρασκευή 16/12 οι KollektivA ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην ιστορική σκηνή του Κυττάρου, για  να πραγματοποιήσουν την πιο ορμητική συναυλία της μέχρι τώρα πορείας τους.
Στην πιο δημιουργική τους φάση, γίνονται η αιχμή του δόρατος μιας σκηνής που αναδύεται και είναι έτοιμοι να επιβεβαιώσουν για ακόμα μία φορά τη φήμη που συνοδεύει τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Στο χώρο που διαχρονικά εκφράστηκαν και αναδείχτηκαν  σχεδόν όλες οι εκφάνσεις της εγχώριας rock δημιουργίας, επιλέγουν αυτή τη  φορά να μοιραστούν τη σκηνή με κάποια από τα πιο αξιόλογα και δυναμικά συγκροτήματα του ελληνικού rock ήχου, δημιουργώντας ένα χορταστικό lineup μαζί με τους 9mm, 30milliAmpere και Altera Vita!
Στη συναυλία θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα τραγούδια από το πολυαναμενόμενο νέο album τους, με τίτλο «Σύρματα», με το οποίο το σχήμα φιλοδοξούν να ταρακουνήσουν τα δεδομένα του σύγχρονου ελληνικού rock ήχου.

Info

Doors Open: 20.00
Προπώληση/ Ταμείο: 10€ (με μπύρα ή κρασί)
kyttaro-kolectiva-for-web

Σχόλια