To Frapress.gr σας προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις για το live των Kollektiva στις 16/12 στον ιστορικό χώρο του Κυττάρου!

Την Παρασκευή 16/12 οι KollektivA ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην ιστορική σκηνή του Κυττάρου, για  να πραγματοποιήσουν την πιο ορμητική συναυλία της μέχρι τώρα πορείας τους. Στην πιο δημιουργική τους φάση, γίνονται η αιχμή του δόρατος μιας σκηνής που αναδύεται και είναι έτοιμοι να επιβεβαιώσουν για ακόμα μία φορά τη φήμη που συνοδεύει τις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Στο χώρο που διαχρονικά εκφράστηκαν και αναδείχτηκαν  σχεδόν όλες οι εκφάνσεις της εγχώριας rock δημιουργίας, επιλέγουν αυτή τη  φορά να μοιραστούν τη σκηνή με κάποια από τα πιο αξιόλογα και δυναμικά συγκροτήματα του ελληνικού rock ήχου, δημιουργώντας ένα χορταστικό lineup μαζί με τους 9mm, 30milliAmpere και Altera Vita!

Στη συναυλία θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα τραγούδια από το πολυαναμενόμενο νέο album τους, με τίτλο «Σύρματα», με το οποίο το σχήμα φιλοδοξούν να ταρακουνήσουν τα δεδομένα του σύγχρονου ελληνικού rock ήχου.

Το Frapress.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 2 μονές προσκλήσεις για το συγκεκριμένο live των Kollektiva στις 16/12 στο Κύτταρο.

Οι προσκλήσεις αφορούν την είσοδο και δεν περιλαμβάνεται ποτό!

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση πρέπει να κάνετε (έως την Παρασκευή 16/12 στις 12:00 το μεσημέρι):

  • like στην σελίδα μας στο facebook (Frapress)
  • comment με το όνομά σας κάτω από το συγκεκριμένο post.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το πέρας της διορίας στη σελίδα μας στο facebook, καθώς και κάτω από το παρόν post!

Σχόλια