O Cool-ης αφηγείται την ιστορία του στο Καφεθέατρο Ελληνικό.

Ο Cool-ης είναι το πιο λαμπερό παιδί των Βαλκανίων, απόγονος της Αίγλης, του Ηλίου και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που νόμιζε ότι μπορεί να φωτίσει τον κόσμο. Η υπέρμετρη λάμψη του τον ακολουθεί σαν κατάρα από το μαιευτήριο και του κάνει τον βίο αβίωτο, σέρνοντάς τον αδιάκοπα στα βρωμερά λασπόνερα της λοιδορίας και της περιθωριοποίησης της ελληνικής επαρχίας.

Η Απίστευτη Ιστορία του Cool-η είναι μια σουρεάλ αυτοβιογραφία με θέμα την διαφορετικότητα. Μέσα από την αφήγηση της ζωής του θεατρικού υποκειμένου παρουσιάζεται χιουμοριστικά, έμμεσα και κατά βάση εξωπραγματικά η αδυναμία της κοινωνίας να δεχτεί ό,τι δεν ακολουθεί την νόρμα. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα κωμικό παραμύθι για ενήλικες που σχολιάζει τα κλισέ με τον λιγότερο προβλέψιμο τρόπο.

Η Απίστευτη Ιστορία του Cool-η

Ένα αρμόνιο, δύο ηθοποιοί και ελάχιστα φροντιστηριακά αντικείμενα θα σας ταξιδέψουν στον απίστευτο κόσμο ενός ανθρώπου που στοχοποιήθηκε επειδή το σύμπαν του χάρισε μια λαμπερή φύση που η κοινωνία δεν μπόρεσε να διαχειριστεί. Γιατί ο κόσμος, κυρίες και κύριοι, είναι κακός!

Μια παραγωγή της θεατρικής ομάδας Corny Lads

 

Κείμενο: Κυριάκος Βλάχος

Παίζουν: Κυριάκος Βλάχος, Κορνηλία Προκοπίου

Επιμέλεια αφίσας: Μάκης Κούντριας

 

Στο Καφεθέατρο Ελληνικό, Πέμπτες 22, 29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου στις 21:30

Τηλ.κρατήσεων: 2310 237 016

Είσοδος: 3 ευρώ

Χορηγός Επικοινωνίας: Lavart

 

Σχόλια