Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και το backstage video από τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους “The Journey of a Wedding” σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά!

Αν αναρωτιέστε τι κατάσταση επικρατεί πίσω από τις κάμερες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας, το συγκεκριμένο making off βίντεο της ταινίας μικρού μήκους “The Journey of a Wedding” θα σας κατατοπίσει πλήρως!

Το “Journey of a Wedding” είναι μια ταινία αφιερωμένη σε όλα τα στάδια, τις διαδικασίες και τα συναισθήματα ενός γάμου, από την πρόταση έως και το τέλος της γαμήλιας δεξίωσης.

Αφορμή για την δημιουργία της στάθηκε η προσπάθεια της Le Festin Concept Events να αποτυπώσει με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο την όλη διαδικασία, όχι μόνο της πρακτικής οργάνωσης ενός γάμου, αλλά και των ψυχολογικών διεργασιών. Όλη η διαδικασία προετοιμασίας μιας εκδήλωσης, αλλά και η ίδια η εκδήλωση, πρέπει να αφήνει μια αίσθηση χαράς, μια γλυκιά αναπόληση. Και ακριβώς αυτό το αίσθημα είναι που κυριαρχεί μέσα στα λίγα λεπτά της ταινίας.

|Σημείωμα σκηνοθέτη*|

Η μικρού μήκους ταινία The Journey of a Wedding είναι μια σειρά από μικρές στιγμές στην ιστορία ενός ζευγαριού που αποφασίζει να παντρευτεί. Η κάμερα ρίχνει κλεφτές ματιές από το βράδυ της πρότασης μέχρι τη δεξίωση και μοιράζεται με τους θεατές ένα άλμπουμ με ωραίες αναμνήσεις. Αυτή η πολύ ξεχωριστή ιδέα είναι έμπνευση της Έρρικας Φουντούλη που με πολύ καλή διάθεση και όρεξη οργάνωσε το ταξίδι αυτού του κινηματογραφικού γάμου. Σαν σκηνοθέτης είχα τη χαρά να δουλέψω με ένα συνεργείο που ήρθε με κέφι να φέρει σε αποτέλεσμα την ταινία μας, όπως και πολύ κάλους ηθοποιούς που μας δώσανε τη θετική τους ενεργεία για να βγάλουμε όλες αυτές τις ώρες γυρίσματος έχοντας το καλύτερο δυνατό υλικό!

Θοδωρής Βουρνάς

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Ευθύμης Γεωργόπουλος και Ελεάννα Φινοκαλιώτη, ως το ζευγάρι που ξεκινάει το ταξίδι του για να παντρευτεί.

Συντελεστες

Σενάριο: Έρρικα Φουντούλη

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Βουρνάς

Διευθ/νση Φωτογραφίας / Οπερατέρ: Βαγγέλης Τζιφάκης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Κατερίνα Μπίσαλα

Βοηθ. Οπερατέρ: Στέφανος Γκέκας

Ηχολήπτης: Χρήστος Σακελλαρίου

Μοντέρ: Βασίλης Σταυρόπουλος

Βοηθ. Παραγωγής: Γιάννης Πλατανιανάκης

Wedding Photographer: Νίκος Αναγνωστόπουλος

Make-up Artist : Διονυσία Κωνσταντίνου – Paris Berlin Maquillage Professionel

Hair Styling: Νίκη Ανδρέου

Παιζουν

Ευθύμης Γεωργόπουλος, Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Γιώργος Κυριακόπουλος, Άννα Λαμτσάι και Έρρικα Φουντούλη.

 

Σχόλια