Δεν ξέρεις τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο;
Ευτυχώς για σένα σου έχουμε μερικές προτάσεις!

Ο Νάσος προτείνει

Δε Variete Vol2 “Ρεπετισιόν”

variete
Well it’s Saturday night and you just got payed. Νεταρισμένοι πλέον από δουλειές έχετε ανάγκη από εγγυημένη διασκέδαση.
Για να χει 100% επιτυχία η βραδιά σας είτε είστε με ταίρι, είτε με παρέα, αρχίστε 21:15 με Δε Variete Vol2 “Ρεπετισιόν”, Αλκμήνης 5 Πετράλωνα. Πρόκειται για ένα ξεκαρδιστικό Variete με βάση το θέατρο, αλλά και πολλά, διασκεδαστικότατα έξτρας από μοναδικούς καλλιτέχνες. Πρωταγωνιστούν και γράφουν τα κείμενα οι: Μάκης Παπαδημητράτος (ο γνωστός μας Τσιου) και ο Αντώνης Τσιοτσιόπουλος.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την παράσταση διαβάστε εδώ.

Άννα Γούλα live

goula
Ενώ για αυτό το Σάββατο και μόνο εμφανίζεται η Άννα Γούλα, για της οποίας το show ακούγονται μόνο τα καλύτερα. Με γενική είσοδο 13€, άνεργοι/φοιτητές 8€ και ποτό στα 5€, κρασί/μπύρα στα 3€, με λίγες μόνο παραστάσεις να απομένουν, καθίσταται ψιλοmust.

Πού θα πας για ποτό;15036271_1221296634583955_1723518313903455569_n

Έπειτα με το ηθικό ανυψωμένο, ανεπιφύλακτα συνιστώ ποτάκι στο Spinster το οποίο τυγχάνει να χει και ένα ωραίο ψαγμένο eventάκι αυτό το Σαββατόβραδο. Το συγκεκριμένο μαγαζί προσφέρεται για “μέλι”, αλλά και για διασκέδαση μέχρι πρωίας. Αν όμως είστε με παρέα και σας έχει έρθει όρεξη για “αγριάδες” και “φασαρίες” τότε κάντε μία στάση στο φρέσκο ροκάδικο Φρόυντ, ή αν δεν είστε για ροκιές-ροκίες τότε Four Twenty break bar που χει σχεδόν πάντα μουσικάρες. Στο τέλος μην παραλείψετε για σβήσιμο… 2 σφηνάκια Λώρας στην Μαβίλης ή κάτι άλλο σε κείνη τη γειτονιά.

Allah-Las | Calico Review: Ίσως να αγαπήσεις κι αυτό το album τους αν προσπαθήσεις!

Ο Θανάσης προτείνει

Μετά από ένα έντονο Σαββατόβραδο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το άραγμα της Κυριακής, πριν έρθει ξανά η Δευτέρα η χειρότερη μέρα που υπάρχει, η μέρα που πρόκειται να γίνει η Αποκάλυψη ή η επέλαση των ζόμπι. Χιλιοειπωμένα όμως όλα αυτά, πάμε να δούμε προτάσεις για την πιο χαλαρή Κυριακή εβερ.

Series Marathon

Αν είσαι από τα άτομα που μόλις ξεκινάνε μια σειρά, θέλουν να τη δουν ολόκληρη σε μια μέρα, ρισπέκτ, βρήκες τον άνθρωπό σου. Θα προτείνω 2 σειρές που φεύγουν άνετα σε 1 μέρα και  αξίζει να τις παρακολουθήσεις.

The Night Managernightmanager

Η σειρά “The Night Manager” είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο βραβευμένο με best-seller του John Le Carre και αποτελείται από 6 επεισόδια. Ο Jonathan Pine (Tom Hiddleston) υποδύεται έναν βετεράνο Βρετανό στρατιώτη που πλέον εργάζεται σε ένα νυχτερινό ξενοδοχείο ο οποίος προσπαθεί με τη βοήθεια μιας μυστικής κυβερνητικής υπηρεσίας να ενοχοποιήσει τον έμπορο όπλων Richard Onslow Roper (Hugh Laurie).

Loki και Dr.House στην ίδια σειρά, θέλετε κάτι άλλο;

The Night Of
the-night-of-1349

Άλλη μια μίνι σειρά (8 επεισόδια), την οποία θεωρώ πολύ υποτιμημένη και αξίζει σίγουρα να την παρακολουθήσετε. Ο δικηγόρος Jack Stone (John Turturro) αναλαμβάνει μια υπόθεση δολοφονίας μίας κοπέλας στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.Ο πελάτης του, Naz (Riz Ahmed) δεν έχει μνήμες από εκείνη τη νύχτα, κάνοντας έτσι την υπόθεση ακόμα πιο περίπλοκη.

Γιατί να δει κανείς… ξένες σειρές!

Επιτραπέζια

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν βαριέσαι να βγεις, είναι να μαζευτείτε με τη παρέα σου σε ένα σπίτι και να λιώσετε στα επιτραπέζια. Εκτός από Monopoly, Trivial Pursuit και το λατρεμένο Jungle Speed, μπορείς πάντα να δοκιμάσεις άλλα επιτραπέζια. Αυτό που προτείνω είναι το Bang!

epitrapezio-kaissa-bang-1000-0470517Ένα επιτραπέζιο για 4-7 παίκτες (μπορούν και παραπάνω, θέληση και φαντασία χρειάζεται) στο οποίο μεταφερόμαστε στην Άγρια Δύση, οπού οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Σερίφη, του βοηθού σερίφη, των παρανόμων και του φυγά. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ποιος, με τον σερίφη και τον βοηθό να προσπαθούν να εξοντώσουν τους παρανόμους, οι παράνομοι τον σερίφη και τον βοηθό του, ενώ ο badass φυγάς θέλει να τους σκοτώσει όλους. Γιατί έτσι.

Το παιχνίδι είναι εγγυημένο ότι θα προκαλέσει γέλιο, το έχουμε δοκιμάσει.

Αν όμως τελικά θελήσεις να βγεις και την Κυριακή…punkipa1

Αν τελικά δεν είσαι τόσο πτώμα και θες να βγεις για μια χαλαρή μπυρίτσα πριν έρθει η Δευτέρα, τότε το Wee Dram είναι το ιδανικό μέρος για σένα. Η μοναδική σκωτσέζικη παμπ της Αθήνας, δύο στενά πάνω από την Πανόρμου, ανήκει στον Ross, έναν Σκωτσέζο που λατρεύει την Αθήνα και έφερε μαζί του από τη Σκωτία τη ζεστασιά και τη φιλοξενία των παμπ του Εδιμβούργου.

Μεγάλη ποικιλία σε σκωτσέζικες μπύρες και ουίσκι, πολλές προσφορές ειδικά για φοιτητές, αλλά και διάφορα σκωτσέζικα και κέλτικα events, καθώς και τα περίφημα pub trivia του μαγαζιού. Αν είσαι και οπαδός της Λίβερπουλ τότε έχεις βρει σίγουρα το στέκι σου καθώς στο μαγαζί όλοι είναι θερμοί υποστηρικτές και δείχνουν συχνά τους αγώνες της.

Enter as strangers, leave as friends γράφει η επιγραφή στην είσοδο, και το επιτυγχάνει σίγουρα. Λατρεμένο μέρος που σίγουρα πρέπει να το επισκεφτείς.

Have a nice weekend!1280_theweeknd_album_twitter

Σχόλια