rVjqtyljYvw

10) “Barbie Forever with Tanner the Dog”

περίεργες Barbie

Η φιλόζωη Βarbie με τον αγαπημένο της σκύλο, Tanner έρχονται σ’ αυτό το πολύ χαριτωμένο σετ (Βarbie-Tanner-Περιττώματα Tanner). Ναι, ναι, ναι. Πολύ καλά διαβάσατε. Υπήρχε ειδικό σετ για να μαζεύουν τα παιδάκια τα περιττώματα του μικρού Tanner.

11) “Video Girl” Barbie

περίεργες Barbie

“Video Girl” Barbie ή αλλιώς Barbie “Big Brother”. Η συγκεκριμένη Barbie, κυκλοφορούσε με μία μίνι κάμερα στο κολιέ που φορούσε στο λαιμό της και μπορούσες να προβάλλεις την εικόνα στην οθόνη που είχε στο σακίδιό της.
-Για μια extra οπτική γωνία;!

12) “Shaving Fun Ken” Barbie

περίεργες Barbie

Στο τέλος ξυρίζουν… τον Κen! Το όνειρο κάθε μικρού παιδιού. H κούκλα Ken έρχεται με σετ ξυρίσματος, για να μπορεί το κάθε παιδάκι να ξυρίζει όποτε θέλει την κούκλα του!;

13) “Baywatch” Barbie

περίεργες Barbie

Της γνωστής τηλεοπτικής σειράς Baywatch, 1989-2001. Όχι μόνο κυκλοφόρησε εμπνευσμένη Barbie και Ken με δελφίνι αλλά κυκλοφόρησε και για το κοινό, αντί για τους συλλέκτες όπως θα περίμενε κανείς.
-Η Πάμελα και το δελφίνι.

14) Share A Smile BeckyBarbie

περίεργες Barbie

H Βarbie, διευρύνει κι άλλο το κοινό της το 1996 όταν στα καταστήματα φτάνει η Becky, η πρώτη κούκλα σε αναπαρικό αμαξίδιο. Πολύ αξιοπρεπής και σωστή κίνηση από τη Mattel.

Το μόνο πρόβλημα; Η Kiersti Johnson, η 17χρονη μαθήτρια, που συνειδητοποίησε ότι το αμαξίδιο της Becky δεν χωράει στο ασανσέρ στο σπίτι της Barbie.
-Sad but True..

15) Oreo Fun Barbie

περίεργες Barbie

Άλλη μία φορά που γλωσσόφαγαν την Barbie οι κακεντρεχής..

Ήταν το 1997, όταν από μια συνεργασία με τα μπισκότα “Oreo” προέκυψαν οι “Oreo Barbie”. Kατασκευάζονται, λοιπόν, τόσο Καυκάσιες όσο και Αφροαμερικάνικες εκδόσεις της κούκλας.

Όταν η Mattel κυκλοφόρησε τη μαύρη έκδοση της κούκλας, οι άνθρωποι γρήγορα υποστήριξαν ότι το “Oreo” μπορεί να είναι ένας υποτιμητικός όρος για έναν Αφροαμερικάνο, υπονοώντας ότι “ενεργεί ως λευκός” ή ότι είναι μαύρος στο εξωτερικό και λευκός στο εσωτερικό, σαν το Oreo.

 16) “Princess Unicorn” Barbieπερίεργες Barbie

Είναι η κούκλα που ποτέ δεν ήξερες ότι ήθελες. Κι αυτή επίσης σε Καυκάσια και Αφροαμερικάνικη έκδοση.

-Always be yourself.
Unless you can be a unicorn.
Then always be a unicorn.

17) Grandma Barbie

περίεργες Barbie

Η Barbie δε μεγαλώνει.

Εκτός από μερικές εξαιρέσεις. Όπως αυτή εδώ η κούκλα γιαγιά Barbie με ασορτί παππού Ken.

18) “Pregnant Midge” Barbie

περίεργες Barbie

Η φίλη της Barbie, η Midge είναι έγκυος!

Χαρμόσυνο και creepy ταυτόχρονα αφού την γέννα θα την αναλάβεις εσύ, και οι εικόνες είναι κάπως σκληρές και τρομακτικές αφού μετά τη γέννα, η κούκλα θα μείνει με ένα τεράστιο κενό στην κοιλιά. Για πάντα.

– Sad fact: Όταν είσαι έγκυος κούκλα, μένεις έγκυος κούκλα.
Για πάντα.

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2