Το Soft Skills Academy είναι ένα 4ήμερο σεμινάριο ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων (soft skills) που πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη χρονιά.

Mετά την μεγάλη επιτυχία που είχε πέρυσι και απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους που προέρχονται από όλες τις σχολές Ανώτατης Εκπαίδευσης. Διοργανώνεται από το μη κερδοσκοπικό, φοιτητικό οργανισμό EESTEC LC Athens (Electrical Engineering Students European Association).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου με ώρες διεξαγωγής από τις 10:00 έως τις 19:00 στο INNOVATHENS (Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Γκάζι) και θα περιλαμβάνει κάθε μέρα 2 Training Sessions.

Στόχος αυτής της δράσης είναι να καλυφθεί το κενό που υπάρχει από το πανεπιστήμιο στην καλλιέργεια των soft skills, καθώς όλο και περισσότερο αυτά απαιτούνται στην επαγγελματική ζωή, από την πλειονότητα των εταιρειών, αλλά και σε καθημερινές καταστάσεις. Με τον όρο soft skills εννοούνται οι δεξιότητες που δε σχετίζονται με τις τεχνικές γνώσεις του ατόμου (hard skills) αλλά με την προσωπικότητα του και την αλληλεπίδραση με τον κοινωνικό του περίγυρο, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις επικοινωνιακές δεξιότητες, τις ηγετικές ικανότητες και τη λήψη αποφάσεων.

Soft Skills Academy 2016

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές μεθόδους να κατανοήσουν και να εξασκήσουν πολλές από τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Τα διαδραστικά σεμινάρια θα διεξαχθούν από ειδικά καταρτισμένους trainers με μεγάλη εμπειρία στην εκμάθηση των soft skills. Συνολικά θα υπάρχουν 8 sessions πάνω σε ποικίλα soft skills, ενδεικτικά Leadership, Conflict Management, Creative Thinking κ.ά.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούνται οι υποψήφιοι να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 21/10.

Δεκτά θα γίνουν 40 άτομα τα οποία θα επιλεγούν με βάση τις αιτήσεις τους, χωρίς κόστος συμμετοχής. Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αφιερώσουν τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου η αίτηση να αντανακλά το έμπρακτο ενδιαφέρον τους!

Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτική και τις 4 ημέρες, ενώ θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτήν την ιστοσελίδα, καθώς και στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook | Twitter | Google+

e-mail επικοινωνίας: softskillsac@gmail.com

Σχόλια