Όταν λέμε κάτι, το εννοούμε. Καλό θα ήταν να μην ψάξετε ποτέ αυτά τα 5 πράγματα στο Google! Το λέμε από την καρδιά μας, ειλικρινά και απόλυτα!

Καθημερινά κάνεις εκατοντάδες αναζητήσεις στο Google, αλλά υπάρχουν κάποιες σκοτεινές γωνιές που δε θα πρέπει να googlάρεις… για το καλό σου!

Στην πραγματικότητα, τα ψάξαμε εμείς για εσάς και επιλέξαμε οι φωτογραφίες να σας δημιουργήσουν όσο το δυνατόν λιγότερες τραυματικές εμπειρίες. Είναι ίσως ένας από τους λόγους που πρέπει να διαβάσετε το άρθρο, γιατί κάπου σε μια γωνιά κλαίει ένας αρθρογράφος…

1. Fournier

google

Για όσους δεν γνωρίζετε ο παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ, Evan Fournier φέρει το ψευδώνυμο «Ποτέ μην Googlάρετε» και ο λόγος είναι απλός.

Το επώνυμο του προέρχεται από μια παλιά γαλλική λέξη που σημαίνει αυτός που κάνει ψωμί ή πιο απλά «φούρναρης», ενώ το όνομά του πολλές φορές συναντάται ως ένας τύπος γάγγραινας που επηρεάζει τα γεννητικά όργανα.

H συμβουλή μας: Αν ψάχνετε τον μπασκετμπολίστα πατήστε επακριβώς Evan Fournier, αλλιώς θα έρθετε αντιμέτωποι με πολύ αηδιαστικές φωτογραφίες γάγγραινας!

2. Krokodil

google

Το krokodil είναι το όνομα που χρησιμοποιείται στις πιάτσες των ναρκωτικών για τη δεσομορφίνη, ένα παράγωγο της μορφίνης με πολύ ισχυρές επιδράσεις, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της ηρωίνης σε Ρωσία και Ουκρανία.

Το ναρκωτικό αυτό είναι γνωστό και ως «σαρκοφάγο», καθώς περιέχει τοξικές ουσίες οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ευρείας κλίμακας μόλυνση στην περιοχή του σώματος, όπου γίνεται η χρήση του με ένεση.

Η συμβουλή μας: Αν όντως κλικάρετε από περιέργεια, σκεφτείτε το κάπως έτσι: ότι είναι μακιγιάζ… δεν είναι η πραγματικότητα… ή μήπως είναι;

3. Προνύμφη στόματος

Ο αρθρογράφος αρνήθηκε να βάλει φωτογραφία

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας redditor έψαχνε για «προνύμφη σκόρου» και κατά λάθος πάτησε αυτό ακριβώς που βλέπετε. Μην κάνετε το λάθος να τα πατήσετε.

Η συμβουλή μας: Γιατί δε διαβάζετε ένα πιο ευχάριστο άρθρο καλύτερα; Να, σαν τις πιο παράξενες παραλίες του κόσμου!

Κεφαλονιά: η παραλία Ξι στις 20 πιο παράξενες παραλίες στον κόσμο!

4. Το e-mail σας

google
Δεν είναι και ότι καλύτερο να ψάχνετε μέσω google το mail σας, καθώς ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να εγείρονται θέματα ασφάλειας. Ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να δείτε αν έχουν παραβιαστεί τα δεδομένα σας είναι το haveibeenpwned.com, αν σας ενδιαφέρει.

Η συμβουλή μας: Ευτυχώς δεν θα προκύψει κάτι αηδιαστικό ή άσχημο, απλά ίσως να μη σας αρέσει το γεγονός ότι θα δείτε αρκετά προσωπικά σας δεδομένα, ειδικά στις εικόνες.

5. Αρλεκίνος ιχθύαση

Ο αρθρογράφος παραιτήθηκε…

Η αρκλεκίνος ιχθύαση είναι μία πολύ σπάνια γενετική ασθένεια η οποία προκαλεί διαταραχές στο δέρμα και μπορεί να οδηγήσει ορισμένες φορές σε παραμορφώσεις. Καλύτερα να μην επιχειρήσετε να το googlάρετε.

Η συμβουλή μας:  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ GOOGLάρετε!

Πηγή

Σχόλια