Secret Sound Festival: Το Frapress.gr σε πάει Σκύρο!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας και κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για τις 2 μέρες του Secret Sound Festival! Ακόμα να κλείσεις εισιτήρια για Σκύρο μετά από τέτοιο ξεσηκωτικό line-up;

Δεν είναι πλέον μυστικό: το πιο δροσερό φεστιβάλ freestyle ήχων κατέφθασε για τρίτη συνεχή χρονιά και έρχεται να ταράξει τα νερά καταμεσής του Αιγαίου, με τα sub bass τριξίματα και τις reggae ρυθμικές χαλαρές δονήσεις… Το Secret Sound Festival επανέρχεται για ένα εκρηκτικό τριήμερο,  31/7 έως 2/8, με το πιο ονειρικό line up ‘σύμπραξης’ αγγλοελληνικής dub (και όχι μόνο) σκηνής, στο Cook-Nara στην Σκύρο!

Το Frapress.gr σε συνεργασία με τη διοργάνωση, σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις μια διπλή πρόσκληση για τις δύο πρώτες μέρες του φεστιβάλ, που θα δώσουν νόημα και ρυθμό στο καλοκαίρι σου! Την τρίτη μέρα υπάρχει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους (χωρίς την επιβολή συμβολικού αντιτίμου), για ένα ατελείωτο πάρτι στο οποίο θα δώσουν χαρακτήρα οι παραγωγοί των Pepper 96.6  και Home fm .

Secret Sound Festival διαγωνισμός

Σαν βγεις στον πηγαιμό για τη…Σκύρο, θα είναι πολλές οι μουσικές! Μεταξύ άλλων θα «ξεβραστούν» στην παραλία της ‘Κυρά-Παναγιάς’ οι ιδιαίτερα προσφιλείς στη χώρα μας Dub Pistols (οι οποίοι παραμένουν πιστοί στα ραντεβού τους μαζί μας κάθε χρόνο) για ένα εγγυημένο ξεσηκωτικό αλαλούμ από ήχους πνευστών και χορευτικούς ρυθμούς!

Από το Λονδίνο, όμως, εύκολα ταξιδεύουν τα νέα ως το Brighton και έτσι ο νεοφερμένος  Cut La Vis παίρνει το ίδιο αεροπλάνο για Ελλάδα. Το παράδειγμά τους ακολουθούν και οι Βερολινέζοι  iLLBiLLY HiTEC οι οποίοι επισκέπτονται για πρώτη φορά την χώρα μας, κλείνοντας έτσι έναν βασικό πυρήνα τριών ονομάτων που δίνουν πνοή στο φεστιβάλ.

Τα κρυφά χαρτιά του πρώτου διημέρου είναι βέβαια οι δικοί μας Blend Mishkin και Kill Emil (με τη Mamaletta να τον συνοδεύει φωνητικά στα beats), οι οποίοι έχουν ήδη κατακτήσει και το εξωτερικό ως μαέστροι των decks!

Τέλος, θα έχεις την χαρά να απολαύσεις από κοντά καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται έντονα τα τελευταία χρόνια στο χώρο της reggae (Fundracar, ManJah) και της ηλεκτρονικής reggae-dub (Skg’s Dub Alliance , Dub Riots).

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στην κλήρωση με 2 απλά βήματα :

1.Κάνεις like στη σελίδα μας στο facebook για να παρακολουθείς ό,τι νεότερο.

2.Αφήνεις comment με το ονοματεπώνυμο σου κάτω από το συγκεκριμένο post (έως και τη Δευτέρα 25/7 στις 12μμ).

Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το πέρας της διορίας στο παρόν post και μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook.

Με λίγα λόγια, όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά και οι  iLLBiLLY HiTEC μέσα από το ομώνυμο riddim : Reggae Not Dead

Σχόλια