Ακούστε το καινούριο τραγούδι του αγαπημένου ερμηνευτή από την Κρήτη, Ηλία Παλιουδάκη!

Με άρωμα Κρήτης και μελωδίες κρητικής λύρας, ο ταλαντούχος Ηλίας Παλιουδάκης διασκευάζει το γνωστό κι αγαπημένο τραγούδι του Κώστα Τουρνά ‘’Κυρίες και Κύριοι’’, δίνοντας την προσωπική του νότα στο τραγούδι.

Με γνώμονα την αγάπη για την μουσική και την κρητική παράδοση το κομμάτι αυτό είναι έτοιμο να κάνει το δικό του ταξίδι και να αγκαλιάσει το κοινό και τους ακροατές.

Ο ερμηνευτής Ηλίας Παλιουδάκης  είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στα όμορφα Χανιά. Ο πατέρας του, ως γνώστης της βυζαντινής μουσικής, τα ακούσματα της κρητικής λύρας που είχε από μικρός,  αλλά και η παρότρυνση της μητέρας του, τον ώθησαν να μαθητεύσει στο Ωδείο φωνητικής του Ρεθύμνου δίπλα στον αείμνηστο Κώστα Μουντάκη.

Στην πορεία της καριέρας του, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η βοήθεια που του παρείχε ο βιολάτορας Μανώλης Τζινευράκης.

Με μία κλίση προς το δοξάρι αλλά και τα δάχτυλα, ο Ηλίας Παλιουδάκης εφαρμόζει ιδιαίτερες τεχνικές στο παίξιμο της λύρας και με αυτό τον τρόπο ωθεί και νέους καλλιτέχνες να πράξουν κάτι ανάλογο.

Μέσα από την έως τώρα μουσική του πορεία, στάθηκε δίπλα σε μέντορες του είδους και επηρεάστηκε από τον δάσκαλό του,  Κώστα Μουντάκη. Όπως δηλώνει και ο ίδιος όμως, θαυμάζει και σέβεται πολύ τον Λεωνίδα Κλάδο και τον Ζαχαρία Μελεσσανάκη,  τους οποίους ενστερνίζεται πιστά και υιοθετεί πολλά από τα στοιχεία της μουσικής τους.

Αυτό που χαρακτηρίζει τον Ηλία Παλιουδάκη είναι και η αγάπη που τρέφει στο λαϊκό τραγούδι!

Στην αρχή, εμφανίστηκε στις μεγαλύτερες Κρητικές πίστες και σε ηλικία 24 χρόνων πηγαίνει στην Αθήνα για να εξελίξει παραπάνω την καριέρα του. Εκεί, συνεργάζεται με πολλούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες,  μεταξύ άλλων τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Θέμη Αδαμαντίδη κ.α.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε στο MUSIC ART LAB Studios ενώ το promo clip πραγματοποιήθηκε στο στούντιο Vangelis Yalamas.

Στίχοι – Μουσική: Κώστας Τουρνάς
Διασκευή: Ηλίας Παλιουδάκης

Δείτε, λοιπόν, το βίντεο κλιπ και ακούστε το τραγούδι!


Το επίσημο site: https://www.facebook.com/Hlias.Palioudakis.Official/

Δημόσιες σχέσεις: Μαριάμ Νίκου ( τηλ. 690 7645001), Θανάσης Ξάνθος (τηλ. 6973278119)

Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας: music-space.gr

Σχόλια