Προτάσεις για ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο που θα αναζωογονήσουν το διάβασμά σου!

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Δεβετζή
Αλεξάνδρα Τσατσάβα

Δύσκολη η περίοδος της εξεταστικής, όμως ευτυχώς υπάρχουν τα Σαββατοκύριακα! Έχεις πλήξει από το διάβασμα, κουράστηκες, αγανάκτησες και θέλεις λίγο να ξεσκάσεις; Σου έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις για ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο!

Σάββατο

Πάμε όλοι σε μια παραλία…

Ο Ιούνης μπήκε δυναμικά αυτό το καλοκαίρι και δεν μας έχει αφήσει να ηρεμήσουμε λίγο. Γι’ αυτό δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πάρεις την παρέα σου το πρωί του Σαββάτου και να πάτε για βουτιές να δροσιστείτε και να παίξετε ρακέτες.

Τώρα αν δεν είσαι πρωινός τύπος ή δε σου αρέσει και τόσο η ζέστη, μπορείς να πάρεις το παρεόνι σου και να πάτε για βραδινό μπάνιο. Θα περάσετε εξίσου υπέροχα, θα κάνετε μπάνιο, θα παίξετε, θα λέτε τρομακτικές ιστορίες κι ό,τι άλλο σας κατέβει στο κεφάλι. Προμηθευτείτε φαγητό, γιατί σίγουρα θα το αναζητήσετε!Σαββατοκύριακο

Γυμνάσου επιτέλους

Το πιθανότερο είναι να έχεις σκουριάσει τώρα στην εξεταστική. Γι΄αυτό το μεσημέρι του Σαββάτου είναι ότι πρέπει για γυμναστική. Αν έχεις κάποια όργανα στο σπίτι σου, χρησιμοποίησε αυτά. Αλλιώς βρες βίντεο στο ίντερνετ με προγράμματα γυμναστικής και δοκίμασέ τα. Πίστεψέ με θα έχει πλάκα. Κάλεσε και τους φίλους σου να διασκεδάσετε μαζί.

Σαββατοκύριακο

Πάρε το ποδήλατό σου και όπου σε βγάλει

Είναι νωρίς το απόγευμα και βαριέσαι να περιμένεις να πάει βράδυ για να βγεις; Πάρε το ποδήλατό σου και πήγαινε μια βόλτα. Σε πολλές γειτονιές πλέον υπάρχουν ποδηλατόδρομοι, οπότε δεν είναι κάτι τόσο δα δύσκολο. Αν μένεις κοντά σε θάλασσα ακόμα καλύτερα, καθώς μπορείς να πάρεις το ποδήλατό σου και να πας μια ρομαντική βόλτα στην παραλιακή, γιατί περνάς και μόνος σου καλά!Σαββατοκύριακο

Βγες για κοκτέιλ στο Pop Up Σαββατοκύριακο

Είναι βράδυ και θες να πας κάπου χαλαρά για ένα ποτάκι μιας και είσαι στη μέση της εξεταστικής; Το Pop Up στη Νέα Σμύρνη είναι το κατάλληλο cocκtail bar για να περάσεις όμορφα και να πιεις υπέροχα κοκτέιλ που θα σου μείνουν αξέχαστα και για τη γεύση τους και για την εμφάνισή τους. Και το καλύτερο είναι πως τα περισσότερα κοκτέιλ κοστίζουν 7 ευρώ, εκτός από το Zombie κοκτέιλ που είναι στα 9 ευρώ (όταν δεις το μέγεθος του θα καταλάβεις το γιατί).

Σαββατοκύριακο

ΚΥΡΙΑΚΗ… γιορτή και σχόλη να’ ταν η βδομάδα όλη!

 

Επισκέψου μια πισίνα

Άλλο ένα πρωινό του Ιούνη που θα ανοίξεις τα πατζούρια, ο ήλιος καίει και όλα γύρω σου βράζουν! Έκανες τις βουτιές σου στη θάλασσα το Σάββατο; Τέλεια! Ώρα να τις κάνεις και στην Πισίνα. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία προσφέρουν δωρεάν ξαπλώστρα για ‘σένα που θέλεις να κάνεις ήσυχα το μπάνιο σου και γιατί όχι; Να διαβάσεις κιόλας!

Συγκεντρώσαμε για εσένα τις πιο φθηνές και όμορφες επιλογές:

Είσοδος : 7 ευρώ/ καθημερινές , 10 ευρώ/ σαββατοκύριακα

Σαββατοκύριακο

Είσοδος : 8 ευρώ

Σαββατοκύριακο

Είσοδος: 7 ευρώ/ Δευτέρα-Πέμπτη, 10 ευρώ Παρασκευή-Κυριακή

Σαββατοκύριακο

Πήγαινε για Ινδικό στο MIRCH

Βρίσκεται στο Μοναστηράκι (Ερμού 109) και υπόσχεται να σε κάνει να γλύφεις τα δάχτυλά σου! Έχει ποικιλία ινδικών πιάτων, αλλά προσωπικά πάντα επιλέγω το ινδικό σουβλάκι και τη σαλάτα. Το σουβλάκι είναι πολύ μεγάλο οπότε μπορείς εύκολα να το μοιραστείς με κάποιον φίλο σου, εκτός και αν πεινάς πολύ.

Επίσης, αν είσαι λάτρης του καυτερού μπορείς να επιλέξεις εσύ πόσο καυτερό θέλεις να το κάνεις, αν και θα σου πρότεινα να μείνεις στο μέτριο (είναι ήδη αρκετά καυτερό) ! Οπότε, λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη λύση μετά το μπάνιο σου, από το φαγητό;

Σαββατοκύριακο

Πήγαινε στην Πλάκα για καφέ

Ο ήλιος άρχισε να πέφτει και ο ουρανός παίρνει αυτό το ροζ χρώμα! Τα πάντα γύρω σου μυρίζουν καλοκαίρι!  Μετά το φαγητό σου ήρθε η ώρα να κουτσομπολέψεις με την παρέα σου, αλλά θέλεις να δεις και λίγο κόσμο. Το κατάλληλο μέρος για ‘σένα είναι η Πλάκα! Πάρε τους φίλους σου λοιπόν και περπατήστε στα στενά της Παλιάς Πόλης και έπειτα καθίστε για ένα ουζάκι! Δεν θα σας προτείνω μαγαζί, όπου βρείτε τραπέζι. Τέτοια ώρα και με τέτοιο καιρό… όπου προλάβετε! Όλα πάντως είναι εξίσου όμορφα.

Σαββατοκύριακο

Άραξε με τους φίλους σου στα «Βραχάκια»

Ο ήλιος έπεσε για τα καλά, αλλά εσύ δεν έχεις σκοπό να γυρίσεις σπίτι! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ! Σκέφτεσαι όμως ότι αύριο είναι Δευτέρα και έχεις διάβασμα, άρα δεν είσαι για πολλά! Υπάρχει λύση για σένα και αυτή είναι τα γνωστά «βραχάκια της Ακρόπολης».

Πάρε τους φίλους σου, πάρτε και από μια μπύρα ο καθένας και πηγαίνετε να αράξετε στα βραχάκια! Είναι το κατάλληλο μέρος για σένα να χαλαρώσεις και πιεις σιωπηλά την μπύρα σου. Και λέω σιωπηλά γιατί με τέτοια θέα ούτε και εσύ θα έχεις όρεξη να πεις άλλα, εξάλλου τα έλεγες όλη μέρα! Δες και μόνος σου!Σαββατοκύριακο

Μπορεί να έχεις εξεταστική, αλλά εμείς σε νιώθουμε! Το διάβασμα πρέπει να συμβαδίζει με την διασκέδαση για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτές τις λύσεις σου προτείνουμε λοιπόν εμείς και σου ευχόμαστε ένα χαλαρό και καλό σαββατοκύριακο, όπως το θέλεις. Πάρε δυνάμεις και σίγουρα η επόμενη εβδομάδα που ακολουθεί θα σου φανεί παιχνιδάκι !

Σχόλια