Επιστρατεύσαμε γνωστούς και φίλους, οι οποίοι μας εκμυστηρεύτηκαν τις καλύτερες μεθυσμένες ιστορίες τους…

Άλλη μια ακαδημαϊκή χρονιά φτάνει στο τέλος της. Κάνοντας μια ανασκόπηση τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε;

Λοιπόν, άλλη μια χρονιά που ορκίστηκες να διαβάζεις κατά την διάρκεια του εξαμήνου, που είπες ότι θα αναλάβω εργασίες μπας και περάσω το μάθημα; Και κυρίως μέσα σε όλα αυτά που είπες ότι ΔΕΝ θα ξανακάνεις… τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια... έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια (τα φοιτητικά!).

Ευτυχώς για σένα φίλε μου που είσαι φοιτητής και έχεις αυτό το μικρό άλλοθι. Μικρό, αλλά το έχεις! Από τα μεθύσια αυτά που έλεγες ότι θα βγεις χαλαρά, αλλά πάλι κατέληξες να πίνεις το αγαπημένο σου ποτό, και όχι μόνο, μέχρι το πρωί και μετά σερί να πηγαίνεις για μπουγάτσα;

Οι απανταχού φοιτητές- και όχι μόνο- μας λένε τις ιστορίες τους εδώ στο Φοιτητικοί ψίθυροι! Βασικά δεν μας λένε απλά τις ιστορίες τους… αλλά τις μεθυσμένες ιστορίες τους, που να πω την αλήθεια δεν περίμεναν να βγουν στην επιφάνεια κάποια στιγμή!

Έχουμε και λέμε λοιπόν….

“Όταν ενώ έχεις πιει λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο και περνάει δίπλα σου περιπολικό και για κάποιον λόγο σκαλώνεις και φρικάρεις και πιστεύεις με όλη σου την δύναμη- όση σου έχει απομείνει τουλάχιστον-ότι σε κυνηγάει η αστυνομία.”


“Ενώ το ποτό ρέει άφθονο, ψήνεσαι να κατέβεις τις σκάλες μπουσουλώντας… από τον 6ο. Το πρωί φυσικά καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πήγε καλά χθες το βράδυ.”


“Παίρνοντας τον ηλεκτρικό για σπίτι και ρίχνοντας από τους καλύτερους ύπνους της ζωής σου. Μέχρι που καταλαβαίνεις ότι πηγαίνεις στην ανάποδη κατεύθυνση.”


“Όταν γυρνάς από ταξίδι και λες με τους φίλους σου να βγείτε για ένα καφέ, που μετά γίνεται άπειρο φαΐ, που μετά γίνεται χαλαρή μπύρα για και στο τέλος καταλήγεις να πηγαίνεις στα ελληνάδικα. Και το χειρότερο; Η πτήση σου να είναι σχεδόν σερί από το σερί σου.”

Μεθυσμένες ιστορίες

Έλα ρε συ, ένα χαλαρό ποτάκι μόνο.

“Όταν μετά τις άπειρες μπύρες και τα άπειρα σφηνάκια στο στέκι, κοιμάσαι πάνω στον πυροσβεστήρα και δεν νιώθεις τίποτα. Σε σημείο να ροχαλίζεις με γεμάτο μαγαζί και το ροχαλητό σου να ακούγεται πιο δυνατά από την μουσική.”

Μεθυσμένες ιστορίες

“Πάρτι σε σπίτι. Βγαίνεις έξω να πάρεις ποτά και καταλήγεις να γυρνάς στο πάρτι μισή ώρα μετά αφού κυνηγούσες τυπά που σου έδωσε λάθος οδηγίες.”


“Σε πάρτι σε σπίτι, να πηδάς από το μπαλκόνι σου στο μπαλκόνι του δίπλα για να ζητήσεις από τον γείτονα να σου δώσει πάγο. Και ο γείτονας να μένει παγάκι καθώς τον πέτυχες σε ακατάλληλη στιγμή- σε πολύ ακατάλληλη στιγμή!!!”


“Μετά από πολύ ποτό και πολλές αλλαγές παρέας να ξυπνάς γυμνή μέσα σε ένα χαλί σπίτι σου! Αλλά να μην ξέρεις πώς βρέθηκες εκεί.”

Μεθυσμένες ιστορίες

Όπα; Πώς βρέθηκα εδώ;

“Δοκιμάζοντας τα παραδοσιακά ποτά των άλλων χωρών σε πρόγραμμα ανταλλαγής και προσπαθώντας να παίξεις παντομίμα μετά… Στα αγγλικά!”

Μεθυσμένες ιστορίες

Άντε τώρα να εξηγήσεις το “αφουγκράζομαι”!

Καταστάσεις που όλοι μας ζήσαμε, καταστάσεις που όλοι μας μετανιώσαμε;
Σε κάθε περίπτωση θα τα ξανακάναμε, όσο και αν λέμε το αντίθετο!!!

Ευχαριστούμε για  την συμβολή τους, τους αρθρογράφους του Frapress.gr και τους φοιτητές που μοιράστηκαν τις ιστορίες τους μαζί μας.

 

Σχόλια