Η Ντίσνεϊ έχει κι άλλες εκπλήξεις εκτός από την Πεντάμορφη και το Τέρας!

Έχουμε δει την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, τη Σταχτοπούτα, τη Maleficent και πολύ πρόσφατα το Μόγλη. Όμως η Ντίσνεϊ δε θα σταματήσει εκεί. Τα σχέδιά της περιλαμβάνουν εφτά από τις αγαπημένες ιστορίες των παιδικών μας χρόνων. Σύντομα θα τις δούμε στις οθόνες μας με ζωντανούς ανθρώπους ή και… ζωάκια!

1.Pete’s Dragon

Ντίσνεϊ

Το καρτούν του 1977 για ένα μικρό αγόρι με το όνομα Πητ και τον καλύτερό του φίλο – ένα δράκο που δεν είναι πάντα ορατός, με το όνομα Έλιοτ – θα εμφανιστεί στις οθόνες μας το 2016. Σε αυτό θα δούμε και τον Robert Redford!

Ντίσνεϊ

2. Prince Charming

Ντίσνεϊ

Μετά την επιτυχία της Σταχτοπούτας (2015), η Ντίσνεϊ θα προχωρήσει στον πανέμορφο Prince Charming. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ακόμα. Δεν γνωρίζουμε για παράδειγμα, αν ο Matt Fogel που αγόρασε το σενάριο, θα εστιάσει στη Σταχτοπούτα, στην Ωραία Κοιμωμένη ή στη Χιονάτη ή αν θα σχεδιάσει κάτι τελείως καινούριο.

Ντίσνεϊ

O Richard Madden ήταν ο Prince Charming στην ταινία Cinderella.

3. Dumbo

Ντισνεϊ

Ο Tim Burton κατευθύνεται στο τσίρκο για τον… Dumbo! Με συνεργάτη του τον Ehren Kruger (The Ring και Transformers), ανυπομονούμε να δούμε την σκηνή “Pink Elephants on Parade”!

4. Cruella

ΝτίσνεϊΚαι ο ρόλος πάει στην…Emma Stone ! Ίσως να μη σου γεμίζει το μάτι μετά την αξέχαστη ερμηνεία της Glenn Close ως Cruella το 1996, αλλά ποτέ δε μας απογοητεύει ούτε η Ντίσνεϊ, ούτε η Έμμα!

5. Tink

Ντίσνεϊ

Πιστεύεις στις νεράιδες; Η Reese Witherspoon θα σε κάνει να το πιστέψεις!

6. Winnie the Pooh

Draw-Winnie-the-Pooh-Step-9Τον Απρίλιο του 2015 ακούσαμε ότι η Ντίσνεϊ θέλει να προχωρήσει την ιστορία του Winnie the Pooh με τον Christopher Robin ως ενήλικο. Ο Alex Ross Perry, ο συγγραφέας του sequel δήλωσε: «Δε θα είναι καθόλου παιδική ταινία. Εξαιρετικά καταθλιπτικό. Αλλά η σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και στο αρκουδάκι του στην ταινία είναι το επίκεντρο».

7. Mary Poppins 

ba16b8a0-4a8e-0133-3f6e-0e34a4cc753dΗ Emily Blunt θα μπει στα παπούτσια της Mary Poppins. Η καινούρια ταινία, που θα κυκλοφορήσει το 2018, θα βασιστεί στα υπόλοιπα βιβλία της ηρωίδας και συγκεκριμένα στην ιστορία της επανένωσης της Poppins με τους μικρούς Jane και Michael Banks στη σκοτεινή εποχή του Λονδίνου. Ο Marc Shaiman και ο Scott Wittman γράφουν νέα πρωτότυπη μουσική για την ταινία.

Πηγή

Σχόλια