11ο Φεστιβάλ των πολιτιστικών Ομάδων της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Θα το επισκεφτείς κι εσύ;

Για άλλη μια χρονιά οι Πολιτιστικές Ομάδες της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Ε.Π.Α.) διοργανώνουν το 11ο φεστιβάλ τους. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών, στο χώρο των Εστιών στις 20, 21 και 22 Μαΐου.

Λεπτομέρειες

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν κάθε χρόνο οι ίδιες πολιτιστικές ομάδες της Εστίας, συγκεκριμένα η θεατρική ομάδα, 2 χορευτικά τμήματα (λάτιν και παραδοσιακών χορών), χορωδία, κινηματογραφική ομάδα και η ομάδα πολεμικών τεχνών.

Οι ομάδες εργάζονται σκληρά όλο το χρόνο για να προσφέρουν διασκέδαση και θέαμα στο κοινό που θα τους παρακολουθήσει σε αυτές τις λίγες μέρες. Αψηφώντας τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, έχουν τη λαχτάρα να μας προσφέρουν χαρά και να μοιράσουν πολλά χαμόγελα. Το φεστιβάλ έχει σκοπό να κοινωνικοποιήσει το χώρο των εστιών και την ανάδειξη του υπέροχου αποτελέσματος που επιφέρει η συνεργασία.

Μπορεί να συναντήσεις αναγνωρισμένους καλλιτέχνες στο φεστιβάλ…

Πραγματοποιούνται μουσικοχορευτικά δρώμενα  καθώς και συζητήσεις, περίπτερα ενημέρωσης, εκθέσεις βιβλίου και φωτογραφίας.

Τις προηγούμενες φορές συμμετείχαν καλλιτέχνες που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια αφιλοκερδώς, όπως ο Βασίλης Καζούλης, ο Γιάννης Χαρούλης, οι Locomondo, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Μανώλης Φάμελλος, τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο Νίκος Ζιώγαλας, οι Encardia, ο Απόστολος Ρίζος, οι Magic De Spell, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Μιχάλης Τζουγανάκης, ο Ζακ Στεφάνου, οι Elektrobalkana, ο Σπύρος Γραμμένος, οι Χατζηφραγκέτα, τα Μακρινά Ξαδέρφια καθώς και πολλοί άλλοι.

Η διοργάνωση δεν χρηματοδοτείται από κανέναν φορέα, ούτε και έχει χορηγούς. Όλη η προσπάθεια είναι αποκλειστικά στις αρμοδιότητες των ίδιων των φοιτητών.

Παρ’ όλα αυτά η είσοδος στο φεστιβάλ είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Μέσα στο χώρο προσφέρονται ποτά και φαγητά σε πάρα πολύ προσιτές τιμές για όλους.

Κάθε χρόνο το φεστιβάλ δέχεται πολλούς επισκέπτες και είναι καιρός φέτος να γίνεις κι εσύ ένας από αυτούς. Από εμπειρία μπορώ να σου πω ότι αξίζει τον κόπο να πας, διότι θα διασκεδάσεις, θα γελάσεις, θα ενθουσιαστείς με το πάθος, το ταλέντο και τη διάθεση των παιδιών, θα κοινωνικοποιηθείς και θα νιώσεις το πνεύμα της φιλοξενίας που είναι διάχυτο στον χώρο.

11o-Φεστιβάλ-πρόγραμμα

Επικοινωνία:
E-mail: pofepa@gmail.com
Το site της εστίας: http://efepa.gr/
Υλικό από τα προηγούμενα Φεστιβάλ, καθώς και διάφορες άλλες εκδηλώσεις:
https://www.youtube.com/watch
https://www.youtube.com/watch?v=ml09wuyuIJA
https://www.youtube.com/channel/UCIfqu2eWuVDjIk_L-DLmHrw
https://www.youtube.com/playlist

Σχόλια