Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το social media marketing!

Σου αρέσει και ο χώρος της διαφήμισης  και των social media; Θέλεις συνεχώς να μαθαίνεις τρόπους αξιοποίησης των κοινωνικών δικτύων  για να πετυχαίνεις μεγαλύτερη προβολή με χαμηλότερο budget; Αν ναι, τότε μη χάσεις το Social Media Marketing Workshop του ThinkBiz που θα γίνει την Πέμπτη, 14/4 στο Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin AUEB) με την υποστήριξη της i-prospect!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου Digital Marketing Workshop , το ThinkBiz συνεχίζει με το δεύτερο, αυτή τη φορά με θέμα Social Media Marketing. Η Κατερίνα Γιαννούλη, Content Marketing Director της iprospect, πολυβραβευμένης διαφημιστικής σε Digital Marketing & Social Media, θα μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις και την εμπειρία της. Στη συνέχεια, θα κληθείς να εφαρμόσεις στην πράξη όσα μάθεις μέσα από μια ομαδική δραστηριότητα.

Το workshop απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους που ασχολούνται με τη διαφήμιση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα, είναι το ιδανικό workshop για όλους τους startuppers που θέλουν να μάθουν τεχνικές προώθησης μέσω social media και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτούν συνεχώς νέες γνώσεις.

Πότε: Πέμπτη, 14/4 18:30-21:30

Πού: ACEin | Athens Center for Entrepreneurship & Innovation

Εισιτήρια: http://bit.ly/smmarktb

Κλείσε εδώ το δωρεάν εισιτήριό σου και κάνε join στη σελίδα του ThinkBiz στο Facebook και στο newsletter για συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις μας! Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το workshop , μη διστάσεις να στείλεις e-mail στο info@thinkbiz.gr

Σχόλια