Ο νέος μας διαγωνισμός είναι γεγονός! Κερδίστε το αστυνομικό μυθιστόρημα της Βασιλικής Λεβεντάκη…

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου! 

“Στάθηκε στην άκρη της αποβάθρας. Το βλέμμα του καρφωμένο σε ένα απέραντο κενό…

Η Πία Στόκλιν, δημοφιλής συγγραφέας, εξαφανίζεται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες μερικές μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του νέου της βιβλίου. Ο Ρόμπερτ Φίσερ, διακεκριμένος ψυχολόγος, αυτοκτονεί πέφτοντας στις γραμμές του σιδηροδρομικού σταθμού του Κίλχμπεργκ, ενώ λίγο νωρίτερα έχει εντοπιστεί η Πία Στόκλιν, βάναυσα χτυπημένη, στην περιοχή του Μπελβιού.

Η Ρενάτα Κίμαν, ειδική πράκτορας του FBI, λαμβάνει ξαφνικά ένα παράξενο μήνυμα, που την τοποθετεί στον πυρήνα μιας πρωτοφανούς υπόθεσης. Κάποιος φαίνεται να αντιγράφει καρέ καρέ σκηνές από το τελευταίο βιβλίο της δημοφιλούς συγγραφέως, σε ένα παιχνίδι που δοκιμάζει τα όρια της λογικής.

Τι συνδέει την απαγωγή της Πία Στόκλιν με την αυτοκτονία του Ρόμπερτ Φίσερ; Τι συμβολίζουν οι γρίφοι που συνεχίζει να λαμβάνει η Ρενάτα Κίμαν; Ποιος είναι ο επόμενος στόχος ενός μανιακού που χτυπά πάντα με ακρίβεια, σκορπώντας τον θάνατο; Ένα ξέφρενο κυνηγητό έχει ξεκινήσει στους δρόμους της Ζυρίχης. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ειδική πράκτορα και τον συνεργάτη της, αστυνόμο Στέφαν Βέμπερ.

Κι ενώ κάθε ώρα που περνά καταδιώκει τις κινήσεις τους, εκείνοι τρέχουν να προλάβουν. Θα καταφέρουν να φτάσουν πρώτοι στον επόμενο σταθμό;

Στάθηκε στην άκρη της αποβάθρας. Το βλέμμα του καρφωμένο σε ένα απέραντο κενό.

Μια μυστηριώδης φιγούρα, με το χρώμα της αύρας της να βαθαίνει, αναμένοντας… Άνοιξε τη δερμάτινη τσάντα του, έβγαλε ένα πακέτο τσιγάρα και, αφού έφερε ένα στο στόμα, το άναψε.

Το μουγκρητό του τρένου, που ακούστηκε από μακριά, όπλισε με ενθουσιασμό την παραστρατημένη λογική του.

Και η επόμενη κίνηση;

Πετάχτηκε όρθιος.

Ναι, τώρα ήταν ακόμα πιο κοντά.

Και ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα…

Λίγα λόγια για την συγγραφέα του βιβλίου

Η Βασιλική Λεβεντάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου ζει μέχρι σήμερα. Σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και Ψυχολογία στην Αθήνα. Εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Γράφει μυθιστορήματα αλλά και βιβλία για παιδιά. Είναι μέλος της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ).

Από τις Εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορoύν επίσης τα βιβλία της Η Μοναξιά δεν Έρχεται Μόνη, Οι Δαιμονισμένες και Στα Μονοπάτια του Καπνού.

Επικοινωνία:vasilikileventaki@gmail.com

https://www.facebook.com/vasiliki.leventaki.9

https://www.facebook.com/Βασιλική-Λεβεντάκη-529735720471719

https://twitter.com/VasilikiLeventa

Πως θα συμμετέχετε στον διαγωνισμό

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του Frapress.gr και κερδίστε το βιβλίο” ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ”

Οι διαδικασίες είναι συνολικά 2.

  1. Ακολουθήστε το Frapress.gr στο Twitter.
  2. Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Κάθε διαδικασία που ακολουθείτε κερδίζετε και μία συμμετοχή. Εάν κάνετε και τις 2 διαδικασίες έχετε επομένως 2 συμμετοχές! Καλή επιτυχία σε όλους. Ο διαγωνισμός λήγει στις 24/04/2016. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 12.00 το βράδυ στο official Facebook fanpage του Frapress.gr!

 

a Rafflecopter giveaway

Εικόνα εξωφύλλου: Υφαντοπούλου Μαρία

Σχόλια