Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 θα είναι μια συναρπαστική μέρα για το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Γιατί; Μα φυσικά γιατί θα πραγματοποιηθεί το πρώτο TEDxPanteionUniversity!

Το TEDxPanteionUniversity αποτελεί μια πρωτοβουλία των φοιτητών και αποφοίτων του Παντείου Πανεπιστημίου. Μια μοναδική εκδήλωση που έχει σκοπό να εμπνεύσει, να ενθουσιάσει, να συναρπάσει και να δώσει την αρχή για μια νέα εποχή καινοτομίας τόσο στην παντειακή, όσο και στην κοινότητα των TEDx στην Ελλάδα.

TEDxPanteionUniversity

Οι καινοτόμες ιδέες αποτελούν την καρδιά και την έμπνευση του TEDxPanteionUniversity, με στόχο τη δημιουργία μιας συνεργασίας και συνέργειας μεταξύ φοιτητών και αποφοίτων του Παντείου Πανεπιστημίου, καθώς και εξέλιξη των ίδιων των επιστημών της σχολής.

Η εκδήλωση έχει θέμα τα “Πλαίσια Αλληλεπιδράσεων” ή αλλιώς “Frameworks”. Το θέμα αυτό αποτελεί μια κοινή αφετηρία για ομιλητές και κοινό, μια διάδραση ανάμεσα  στις κοινωνικές επιστήμες και τον άνθρωπο, τη θεωρία και την πράξη, την επιχειρηματικότητα και την επιστήμη.

Το TEDxPanteionUniversity επιδιώκει να σε καθηλώσει με τις ομιλίες και τις θεματικές του, αλλά και να προωθήσει παραδείγματα που αποδεικνύουν πως πράγματι, η αλληλεπίδραση και η συνεργασία όλων των επιστημονικών κλάδων εξελίσσει τη σκέψη και τον άνθρωπο.

Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στο «ΓΑΙΑ», στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά, σε ένα χώρο που συνδέει το παλιό με το νέο, την καινοτομία με το περιβάλλον αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο με τη φύση.

Τέλος, την Παρασκευή 4 Μαρτίου θα ξεκινήσει η προπώληση περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων!

Πληροφορίες

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του TEDxPanteionUniversity στο Facebook και στο Site μας για όλες τις τελευταίες πληροφορίες και εξελίξεις για τη διοργάνωση!

http://tedxpanteionuniversity.com/

https://www.facebook.com/TEDxPANTEIONUNIVERSITY/

https://www.instagram.com/tedxpanteionuniversity/

Σχόλια