Προτάσεις Σπύρου

Πιστός σπιτόγατος και αρνούμενος έστω και να προσπαθήσω να αντιτάξω οποιαδήποτε πρόταση στο κυνήγι πεταλούδας με απόχη, συνιστώ παραμονή εντός των τειχών, όχι όμως αμαχητί.

Μαγείρεψε

Μόνο gourmet, επισκέψου το reddit gif recipes και δες άπειρες συνταγές σε gifs. Διάλεξε μία που φαίνεται ντιπ για ντιπ κουλή, η οποία όμως θα προσθέσει πόντους όταν την αναφέρεις στον επόμενο καφέ και ξεκίνα την απέλπιδα προσπάθεια αντιγραφής.

Ιδανικοί συνένοχοι οι φίλοι σου. Τίποτα πιο ωραίο από το να μαγειρεύεις για τους ανθρώπους σου, τίποτα πιο αστείο από το να σε δουλεύουν σε κάθε αποτυχία σου. Η σωστή φιλία θέλει περιστασιακό κράξιμο. Μοίρασε χαρτάκια και βάλε τους να σε βαθμολογήσουν, όποιος βάλει τον υψηλότερο βαθμό πρέπει να βοηθήσει μετά στο καθάρισμα ή με το κόστος των υλικών. Όποιος βάλει τον μικρότερο αναλαμβάνει να μαγειρέψει την επόμενη φορά.

 

προτάσεις

Το ξέρεις πως αυτό θα φαντάζεσαι όταν μαγειρεύεις. Αγόρασε γρήγορα ποδιά.

Έξοδος (όχι στο κυνήγι αθώων πεταλούδων)

Ο Κυριάκος είναι ωραίο παιδί με μακριά μαλλιά, αν δεν μπορεί να πιάσει πεταλούδα με απόχη, σίγουρα μπορεί να την παγιδέψει στις μπούκλες τους. Για εμάς που ό,τι όμορφο υπάρχει μέσα μας έχει σαπίσει ή απλά δεν είμαστε πλέον σε ηλικία να ασχολούμαστε με πεταλούδες, προτείνω μοναχικό περίπατο.

Διάλεξε ένα σημείο που δεν έχεις πάει ποτέ ξανά, βάλε ακουστικά και περπάτα μέχρι εκεί. Φτάνεις, πάρε έναν καφέ και κάτσε κάπου. Διάβασε ένα βιβλίο. Γράψε ένα γράμμα σε κάποιον. Κοίτα την πόλη που σε περιβάλλει.

Σκέψου κάτι σκοτεινό, όπως τι υπάρχει μετά τον θάνατο ή πόση σκόνη έχεις κάτω από το κρεβάτι (αμφότερα περιοχές ανεξερεύνητες από την φιλοσοφία και την λογική).

Αν θες να ζήσεις την απόλυτη υπαρξιακή αναταραχή, σκέψου την τελευταία σου εξεταστική ή για ποιον λόγο δεν έχεις ασχοληθεί ακόμα με εκείνη την ρημάδα την πτυχιακή παρόλο που την πήρες πριν 2 χρόνια.

προτάσεις

Movie Marathon

Γιατί να βγεις από το σπίτι σου; Χρησιμοποίησε την μονωτική ταινία του Κυριάκου στα μάτια σου και ξεκίνα έναν οχτάωρο μαραθώνιο ταινιών.

Bonus: Στήσε με τους φίλους σου ένα drinking challenge. Βλέπεις τον Άρχοντα (μην ρωτήσεις ποιον, θα σε βαρέσω) και ο Σάουρον αφήνει έγκυο την κάμερα με το μάτι του; Πίνεις. Βλέπεις Neon Genesis Evanglelion και ο Shinji δεν καταλαβαίνει τι τρέχει; Πίνεις.

Ορίστε κάποιες προτάσεις:

προτάσεις

Trust me on this one

προτάσεις

προτάσεις

προτάσεις

προτάσεις

Γιατί όλοι ξέρουμε πως οι πρώτες 5 φορές δεν φτάνουν

bonus^2:

Lan Party. Αυτό είναι άρθρο από μόνο του. Εγώ απλά πετάω τον σπόρο της κοινωνικής απομόνωσης και του sausage fest.

Από το αχτύπητο duo μας προς τους απεγνωσμένους αναγνώστες μας: Καλό σαββατοκύριακο :*

 

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2