Πανέμορφα ερωτευμένα ζευγάρια σε κάθε γωνιά της Νέας Υόρκης

Μπορεί να μην είναι η Πόλη του Έρωτα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο έρωτας δεν ανθίζει στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, εδώ και τριάντα χρόνια ο φωτογράφος Matt Weber φωτογραφίζει ερωτευμένα ζευγάρια στις πιο τρυφερές στιγμές τους.

Είτε στο μετρό, είτε στο δρόμο, ο Weber δεν μπορούσε να αντισταθεί στη δημόσια εκδήλωση αγάπης τους, η οποία διαψεύδει όσους λένε πως ο έρωτας έχει πεθάνει.

“Υπάρχουν τόσοι δυστυχισμένοι άνθρωποι. Βλέπεις πολλούς ανθρώπους που δεν δείχνουν ευχαριστημένοι. Με τους χαρούμενους, προσπαθώ να μην αναρωτιέμαι γιατί είναι χαρούμενοι”.

Μέσα σε τρεις δεκαετίες ο φωτογράφος του δρόμου της Νέας Υόρκης, Matt Weber, τα έχει δει όλα: άστεγους, βία, την παράξενη καθημερινότητα που δίνει στην πόλη το χαρακτήρα της.

Όμως, έχει δει και την πιο μαλακή πλευρά της Νέας Υόρκης, ένα μέρος όπου οι άνθρωποι ερωτεύονται και τα ζευγάρια εκφράζουν τη στοργή τους δημόσια και άλλες φορές λίγο πιο ιδιωτικά.

“Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της φωτογραφίας δρόμου στη Νέα Υόρκη. Σε κάνει να λυπάσαι, να χαίρεσαι, να γελάς – όλο το φάσμα. Και όλα μπορεί να είναι καλά”.

On The Beach, 2009

On The Beach, 2009

Gay pride, 2010

Gay pride, 2010

matt-weber-kissing-in-subway matt-weber-kissing-in-subway2 matt-weber-kissing-in-subway-3-640x573 matt-weber-kissing-in-subway-5 matt-weber-kissing-in-subway-6 matt-weber-kissing-in-subway-7 matt-weber-kissing-in-subway-9 matt-weber-kissing-in-subway-10

Perfect Kiss, 2003

Perfect Kiss, 2003

Strawberry Girl, 2011

Strawberry Girl, 2011

Goodbye, 2008

Goodbye, 2008

Midnight Kiss, 1989

Midnight Kiss

Πηγή

Σχόλια