31 Ιουλίου έρχεται το νέο Χάρι Πότερ:
Harry Potter and the Cursed Child!

Εδώ και μήνες ξέρουμε τις προθέσεις της J.K.Rowling να δώσει συνέχεια στις μαγικές περιπέτειες του Χάρι Πότερ. Με τίτλο Harry Potter and the Cursed Child, η ιστορία πρόκειται να λάβει μέρος 19 χρόνια μετά το τελευταίο βιβλίο Harry Potter and the Deathly Hallows.

Χάρι Πότερ

Τα καλά νέα για τους λάτρεις του Χάρι Πότερ;

Ο Βρετανικός εκδοτικός οίκος Little, Brown and Company αποκάλυψε ότι το σενάριο της ιστορίας θα δημοσιευτεί φέτος το καλοκαίρι και στα βιβλιοπωλεία και σαν e-book.

Το βιβλίο θα είναι ένα πιστό αντίγραφο του αυθεντικού θεατρικού κειμένου. Γραμμένο σε δύο μέρη, το έργο συντέθηκε από τους Jack Thorne, John Tiffany και την ίδια φυσικά την J.K. Rowling και θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει την επόμενη μέρα.

Χάρι Πότερ

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του έργου, η σύνοψη γράφει:

«Ήταν πάντα δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν είναι ευκολότερο τώρα που είναι ένας καταπονημένος εργαζόμενος στο Υπουργείο Μαγείας, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο.

Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που ανήκει, ο νεότερος γιος του, Άλμπους, πρέπει να παλέψει με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε. Όσο το παρελθόν και το παρόν ενώνονται δυσοίωνα, ο πατέρας και ο γιος μαθαίνουν την άβολη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται από τα πιο απρόσμενα μέρη».

Στο ρόλο του Ρον Γουέσλι θα είναι ο  Paul Thorney, της Ερμιόνης η Noma Dumezweni  και του Χάρι Πότερ ο Jamie Parker. Και το τρίο έχει τη σφραγίδα αποδοχής της  J.K. Rowling:

«Είμαι ενθουσιασμένη με την επιλογή του casting για το Harry Potter and the Cursed Child. Ανυπομονώ να δω τους Jamie, Noma και Paul να μεταφέρουν τον ενήλικο Χάρι, Ερμιόνη και Ρον στη ζωή στη σκηνή το επόμενο καλοκαίρι».

Χάρι Πότερ

Πηγή

Σχόλια