Από τα πολλά καλά της φοιτητικής ζωής είναι τα προνόμια που μας δίνει το φοιτητικό μας πάσο.

Μετά την εγγραφή μας στη σχολή, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να συμπληρώσουμε την πλατφόρμα, ώστε να εκδοθεί το πάσο. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που σου δίνονται, τις οποίες ίσως δεν τις γνωρίζεις όλες. Υπάρχουν δραστηριότητες τις οποίες μπορείς να κάνεις εντελώς δωρεάν ή να έχεις εκπτώσεις σε μαγαζιά, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, μέσα μεταφοράς κτλ. Παρακάτω σου έχουμε τις ευκαιρίες που σου προσφέρει το πάσο σου.

  • Δωρεάν είσοδος σε όλα τα μουσεία με το πάσο σου

Ίσως σου ακούγεται κάπως βαρετό να πας βόλτα σε ένα μουσείο, αλλά δεν είναι ίδια όλα τα μουσεία όσον αφορά το περιεχόμενό τους. Γι΄αυτόν το λόγο πάρε την παρέα σου και επισκεφτείτε μερικά απ’ αυτά. Είναι πολύ πιθανό να σου ”γεννηθεί” ένα ενδιαφέρον που δεν περίμενες ότι μπορεί να υπάρχει μέσα σου και να μάθεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τον ελληνικό πολιτισμό. (δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες)

1

  • Δωρεάν φαγητό στην λέσχη σίτισης

Το ξέρω ότι είσαι προκατειλημμένος σχετικά με το φαγητό της σίτισης στη σχολή σου. Μάθε όμως πως σε πολλές σχολές το φαγητό είναι ωραίο και μάλιστα πολύ ωραίο! Αφού έχεις μπει στην κόπο να βγάλεις την κάρτα της σίτισης, δώσε μια ευκαιρία και δοκίμασε το φαγητό. Δεν έχεις να χάσεις κάτι, παρά μόνο να εξοικονομήσεις χρήματα.

1

  • Δωρεάν βιβλία από την βιβλιοθήκη

Αν είσαι λάτρης των βιβλίων ή αν θέλεις να γίνεις, το πανεπιστήμιό σου, σου προφέρει την φοβερή ευκαιρία να δανείζεσαι βιβλία ή να τα διαβάζεις στη βιβλιοθήκη. Δείχνοντας το φοιτητικό πάσο, θα κάνεις εγγραφή στην βιβλιοθήκη. Φυσικά, αρκετές σχολές εκτός από επιστημονικά βιβλία, εγκυκλοπαίδειες και επιστημονικά συγγράμματα έχουν και λογοτεχνικά βιβλία. Ήρθε η ώρα να γίνεις βιβλιοφάγος!

1

  • Έκπτωση στα μέσα μεταφοράς

Με την επίδειξη του φοιτητικού σου πάσο, σου παρέχεται έκπτωση στα εισιτήρια του κτελ, του τρένου και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, που κυμαίνεται από 25% έως 50%. Επίσης δικαιούσαι μειωμένο εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, μετρό, τρένο κτλ.)

1

  • Μοναδικές προσφορές από τo Vodafone CU

To Vodafone CU είναι στο πλευρό του φοιτητή παρέχοντας οικονομικά πακέτα ομιλίας, μηνυμάτων και mb. Κατ’ αρχάς σου παρέχει ΔΩΡΕΑΝ 600ΜΒ & 600’ προς CU χωρίς να βάλεις κάρτα. Δες αναλυτικά τα πακέτα εδώ. Επιπλέον, σου παρέχει τη δυνατότητα να αγοράσεις εισιτήρια για κινηματογράφο, για θέατρο, να κάνεις ταξίδια, να αγοράσεις καλλυντικά, καφέδες, φαγητά, και όλα αυτά δυο στην τιμή του ενός. (δες εδώ)

cu

  • Έκπτωση στα ΕΛΤΑ

Τα ΕΛΤΑ παρέχουν 30% έκπτωση στα δέματα που στέλνουν οι φοιτητές. Σίγουρα αυτό θα το εκτιμήσουν όσοι πέρασαν σε άλλη πόλη.

1

Πέρα απ’ αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, υπάρχουν αμέτρητες καφετέριες, μπαρ, φαγάδικα που κάνουν εκπτώσεις σε φοιτητές. Επιπλέον, πολλά καταστήματα με ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, είδη ηλεκτρονικής, παρέχουν πολύ καλές εκπτώσεις στους φοιτητές. Όλα αυτά μόνο με την επίδειξη του πάσο σου! Δεν σου μένει, λοιπόν, κάτι άλλο, πέρα από το να έχεις τα μάτια σου 14 και να βρίσκεις σε κάθε σου βήμα φοιτητικές προσφορές.

Φοιτητικές παροχές και υπηρεσίες: Τι σου προσφέρει η σχολή σου;

 

Σχόλια