Η μέρα για την γιορτή των ερωτευμένων έφτασε και δεν ξέρεις τι να κάνεις για τον αγαπημένο/η σου; Το budget σου όμως δεν είναι αρκετό για κάτι οργανωμένο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό; Μην αγχώνεσαι αγαπητέ μου φίλε/ φίλη γιατί εμείς είμαστε εδώ για αυτό! Με τις εύκολες συνταγές για φοιτητές! Μιας και είναι τέτοια μέρα ή αλλιώς η μέρα της σοκολάτας, (αφού παντού κυκλοφορούν σοκολάτες!!!) σου προτείνουμε να φτιάξεις τρουφάκια! Είναι εύκολα, γρήγορα, και απλά! Ειδικά άμα ο αγαπημένος/η σου είναι λάτρης της σοκολάτας και του τυριού θα σε λατρέψει « ακόμη περισσότερο!» Μην μου αγχώνεσαι, ο συνδυασμός τους δεν είναι τόσο απαίσιος όσο ακούγεται!
Ίσα ίσα, είναι απλά τέλειος!

Για το εγχείρημα αυτό θα χρειαστείς:
2 πακέτα μπισκότα Oreo
300-400 γρ. Philadelphia
200 γρ. Κουβερτούρα, γάλακτος ή υγείας- ανάλογα με την προτιμησή σου

Η διαδικασία:

Πολύ απλή! Σπας τα μπισκότα σε ένα μπολ, σε σχετικά μεγάλα κομμάτια, μην τα θρυμματίσεις πολύ. Προσθέτεις την Philadelphia και ανακατεύεις μέχρι να γίνει ένα ομοίομορφο μείγμα και το τυρί κρέμα να έχει πάει επαρκώς σε όλα τα μπισκότα. Μην μπεις σε πειρασμό να το φας! Όχι ακόμη τουλάχιστον! Αφήνεις λίγο το μείγμα να κρυώσει στο ψυγείο, ώστε να γίνει λίγο πιο συμπαγές. Στο μεταξύ λιώνεις την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Είπαμε :το μπεν μαρί είναι η διαδικασία που λιώνεις την σοκολάτα σ΄ένα σκεύος πάνω πάνω από νερό που βράζει. Αφού συμβεί αυτό, βγάζεις το μείγμα σου από το ψυγείο και μ’ένα κουτάλι, παίρνεις σιγά σιγά λίγο από το μείγμα σε μπουκίτσες δηλαδή, και το βουτάς στην λιωμένη σοκολάτα. Τοποθετείς τα τρουφάκια σου σ’ ένα πιάτο με την σειρά. Αφού το κάνεις αυτό με όλο το μείγμα, τοποθετείς τα τρουφάκια στην κατάψυξη. Τέλος! Μετά από περίπου 2 ώρες είναι έτοιμα!!!

Δημιουργείς και ρομαντική ατμόσφαιρα, με απαλή μουσική, χαμηλό φωτισμό, κεριά και φυσικά τα τρουφάκια και είσαι έτοιμος!

Σχόλια