Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Code Arena 2015 , που διοργάνωσε Netstudio σε συνεργασία με το CollegeLink στα τέλη Μαΐου 2015, έφτασε η ώρα για το Code Arena 2016! Για τρεις εβδομάδες φοιτητές και πρόσφατα απόφοιτοι συμμετείχαν σε σεμινάρια, workshop και project στον τομέα του Web Development. 19 νέοι εκπαιδεύτηκαν από ειδικούς του κλάδου και τελικά 4 προσλήφθηκαν στη Netstudio και συνεργαζόμενες εταιρίες!

Σε συνέχεια της περσυνής διοργάνωσης η Netstudio σε συνεργασία με το CollegeLink διοργανώνει το «CODE ARENA 2016». Το συγκεκριμένο event απευθύνεται σε νέες και νέους υποψηφίους οι οποίοι αναζητούν εργασία στον χώρο του Web Development. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία και ιδιαίτερες τεχνικές δεξιότητες, αρκεί η όρεξη για μάθηση και αγάπη για την τεχνολογία.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο join.netstudio.gr

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

  1. Αγάπη για τεχνολογία
  2. Όρεξη για μάθηση
  3. Επιθυμία υποψηφίου για άμεση πρόσληψη από την Netstudio.
  4. Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
  5. Μια ιδέα από html,css,php,drupal ή έστω κάποιες από αυτές.
  6. Προσκόμιση Laptop τις ημέρες εκπαίδευσης.
  7. IQ > 125+

Η Netstudio αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει στα γραφεία της, 20 υποψηφίους σε διάστημα 3 βδομάδων. Οι μέρες εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 21 Μαρτίου, Σάββατο 26 Μαρτίου και Σάββατο 2 Απριλίου και Σάββατο 9 Απρ. Στις ενδιάμεσες ημέρες οι υποψήφιοι καλούνται να μελετήσουν, να συμμετέχουν σε projects από το σπίτι και να περάσουν κάποια online tests τα οποία θα βασίζονται σε αυτά που διδάχτηκαν στις ημέρες εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Δευτέρα 21 Μαρτίου: Οι συμμετέχοντες θα διδαχτούν τρόπους αποτελεσματικής και γρήγορης εργασίας, προχωρημένες τεχνικές HTML, CSS και πώς να μετατρέπουν PSD σε HTML/CSS ακολουθώντας τις πιο γρήγορες τεχνικές και μεθόδους.
  • Σάββατο 26 Μαρτίου: Οι συμμετέχοντες θα διδαχτούν προχωρημένη sass.
  • Σάββατο 2 Απριλίου: Οι συμμετέχοντες θα διδαχτούν Drupal theming και Drupal module development.
  • Σάββατο 9 Απριλίου: Τελικό τεστ σεμιναρίου.

Αφότου ολοκληρωθούν οι εκπαιδεύσεις οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συμμετάσχουν στο τελικό και πλέον καθοριστικό Online test του οποίου η ώρα και ημέρα θα οριστεί από την Netstudio. Με βάση τα αποτελέσματα του κάθε συμμετέχοντα στο Online test καθώς και με βάση την πρόοδο του καθ’ όλη την διάρκεια των 3 εβδομάδων η Netstudio θα πραγματοποιήσει έως και 5 προσλήψεις των υποψηφίων με πολύ ανταγωνιστικό πακέτο μισθών και παροχών.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Εκπαίδευσης από την Netstudio καθώς οι υποψήφιοι που θα καταφέρουν περάσουν το τεστ με βαθμολογία άνω του 90% θα παραλάβουν επίσημη πιστοποίηση της Netstudio με τίτλο “Netstudio Certified Developer”. Επίσης οι 20 συμμετέχοντες οι οποίοι θα επιλεγούν να εκπαιδευτούν από την Netstudio για δύο εβδομάδες, μετά το πέρας του Code Arena 2016 θα είναι αυτόματα κάτοχοι του CollegeLink Web Development Badge.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο event και η εγγραφή στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Code Arena 2016. Στην συνέχεια όλοι υποψήφιοι θα πρέπει να περάσουν τα δύο διαδικτυακά online tests (IQ TEST, DEVELOPMENT TEST) τα οποία διαθέτει η Netstudio στην πλατφόρμα της με βάση των οποίων θα γίνει και η τελική επιλογή των 20 υποψηφίων οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην εκπαίδευση.

Αγαπάς την τεχνολογία, έχεις όρεξη για μάθηση και θέλεις να εργαστείς στην Netstudio;

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο join.netstudio.gr

Σχόλια