The Mongrelettes
The Voyage Limpid Sοund

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 5 ευρώ 

Ένα σχεδόν γυναικείο συγκρότημα και ένα απολύτως αντρικό, συναντιούνται επί σκηνής για να μοιράσουν γκαραζοφιλοσοφίες, ρετρό μυστήρια και αλλόκοτες ψυχεδελικές μουσικές. Οι θορυβώδεις The Mongrelettes, λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του πρώτου τους LP με ομώνυμο τίτλο, και οι ιδιοσυγκρασιακοί The Voyage Limpid Sοund, φημισμένοι για την χαρακτηριστική ζωντανή τους παρουσία αλλά και το παράξενο γούστο τους, επισκέπτονται το Ρομάντσο για να μας προσφέρουν μια αριστουργηματική ψυχεδελική εμπειρία.

THE MONGRELETTES

Οι Mongrelettes, μια σχεδόν θηλυκή μπάντα, δημιουργήθηκαν τον Οκτώβρη του 2009 και αποτελούνται από τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι. Ο ήχος και οι συνθέσεις τους είναι ένα κράμα από garage punk και ψυχεδελική pop, με τις επιρροές τους να προέρχονται κυρίως από την punk σκηνή του ‘60, αλλά και από άλλες ανεξάντλητες πηγές, όπως η γαλλική και ελληνική pop σκηνή της ίδιας δεκαετίας αλλά και αναβιώσεις ή προσομοιώσεις του garage/psych ήχου ως σήμερα. Οι Mongrelettes έχουν εμφανιστεί μαζί με ονόματα όπως οι μέντορες τους The Fuzztones, The Magnificent Brotherhood, The Stems και οι θρυλικοί The Fall. Το φθινόπωρο του 2011 κυκλοφορήσαν το πρώτο τους 7” βινύλιο, από την Fuzz Overdose Records, την ελληνική εταιρεία που ασχολείται κατεξοχήν με το garage είδος. Το πρώτο τους άλμπουμ μόλις κυκλοφόρησε για λογαριασμό της Fuzz Overdose Records!

Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Marika Yé Yé ή Μαρίκα Γιαννιού (φωνή, κρουστά, θέρεμιν, φυσαρμόνικα, ακουστική κιθάρα), Mariloo ή Μαριλένα Γεωργιάδου (fuzz κιθάρα, φωνή), Calamity ή Πέννυ Λιβανού (μπάσο)
Titto Mongrel  ή Χρήστος Τριάντης (φαρφίσα), Silver Bruise ή Μαριλένα Πετρίδου (ντράμς, κρουστά, φωνή)

https://www.facebook.com/The-Mongrelettes-163800900345595/?fref=ts

https://the-mongrelettes.bandcamp.com/

The Voyage Limpid Sοund

Οι The Voyage Limpid Sοund είναι ένα pop/rock συγκρότημα από την Αθήνα με βάσεις που ριζώνουν στα αγγλόφωνα 60’s και με αισθητική garage. Ξεκινώντας με το ψυχεδελικό Electronically Enhanced Dream τo 2000, έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και ένα 7’’ βινύλιο.

https://www.facebook.com/thevoyagelimpidsound/

http://www.living-postcards.com/node/1856#.VsHu3fJ96Uk

Χορηγοί επικοινωνίας

www.rise.gr , www.debop.gr, www.frapress.gr

Μεγάλος Χορηγός

Vodafone CU

mongrelettes

Ρομάντσο

Σχόλια