Fold The Nuts | Thousand Mile | ΕΝΔΟΡΦΙΝΕΣ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 3 ευρώ

Ο νέος χρόνος μπαίνει δυναμικά με μια “τερατώδης” πανκ συναυλία. Οι Fold The Nuts, οι Thousand Mile και οι ΕΝΔΟΡΦΙΝΕΣ, συναντιούνται επί σκηνής και ετοιμάζονται να ταρακουνήσουν το Ρομάντσο για τα καλά!

Fold The Nuts

Ρομάντσο

Οι Fold The Nuts είναι μια punk rock μπάντα από την Αθήνα. Πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP και από τότε δεν έχουν παίξει με κανένα μεγάλο όνομα, ούτε προβλέπεται να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον. Τους αρέσουν οι φθηνές μπύρες και το να τσακώνονται μεταξύ τους. Τελευταία έχουν παχύνει, ακούνε pop και δουλεύουν πάνω σε νέα κομμάτια.

https://www.facebook.com/FoldTheNuts/?fref=nf

Thousand Mile

Ρομάντσο

Οι Thousand Mile είναι ένα punk rock τρίο. Παίζουν από το 2013, έχουν κυκλοφορήσει ένα ep (Bum ep), και ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Τα πολλά λόγια είναι περιττά, τα υπόλοιπα στο live, γι’ αυτό «Less talk, More rock».

https://www.facebook.com/thousandmilepunkband/?fref=ts

EΝΔΟΡΦΙΝΕΣ

Ρομάντσο

Υπάρχουν 7 είδη ενδορφινών: οι α-endorphin, β-endorphin, γ-endorphin, α-neo-endorphin, β-neo-endorphin και επίσης ο Στήβ, ο Σπάικ και ο Γιάννος. Οι τελευταίες είναι τοξικές και παίζουν μουσική. O ήχος τους, rock και punk.

https://www.facebook.com/endorphinestheband/

Χορηγοί επικοινωνίας

ΜΤV, www.mtvgreece.gr, www.rise.gr, www.debop.gr, www.frapress.gr

Μεγάλος Χορηγός

Vodafone CU

Ρομάντσο

Σχόλια